reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Ada zdrówka dla Kubusia. A ja łazę po przedszkolach i kurcze nie wiem które wpisać i w jakiej kolejności. W końcu to bardzo strategiczna decyzja, od której może zależeć czy się dostanie czy nie. W poniedziałek składamy podanie...
Ewitka trudny wybor,ale zycze powodzenia

Aga a jak tam sie Kubus czuje??zdrowka :-D

reklama
Witam

Kuba jakos dziwnie mi choruje, od soboty , wymiotuje, nie za cżesto tak 4-5 razy dziennie,, i ma gorączkę, noce sa ok, dziś byłam znim u lekarki nic nie stwierdziła, bo osłuchowo ok, uszy, gardło ok ,w brzuchu nic nie wybadała i sama nie wie o co chodzi, kazała obserwowac i zobaczymy co ztego wyniknie , chociaz ja mam nadzieję, że juz będzie ok, bo w południe zjadł zupke i nie zwrócił, a i wieczorem tez kanapeczkę wcisnął,,,,,,,,,,,,,,

Ewitka- no masz trudny wybór,,ale ty juz pewnie sie zdecydowałas i jaka decyzja,,,, życze powodzenia w przyjęciu:)

Ada zdrówka dla Kubusia. A ja łazę po przedszkolach i kurcze nie wiem które wpisać i w jakiej kolejności. W końcu to bardzo strategiczna decyzja, od której może zależeć czy się dostanie czy nie. W poniedziałek składamy podanie...

my w środę czy czwartek będziemy już wypytywać czy małego przyjeli do tego co siostra oby oby

Witam

Kuba jakos dziwnie mi choruje, od soboty , wymiotuje, nie za cżesto tak 4-5 razy dziennie,, i ma gorączkę, noce sa ok, dziś byłam znim u lekarki nic nie stwierdziła, bo osłuchowo ok, uszy, gardło ok ,w brzuchu nic nie wybadała i sama nie wie o co chodzi, kazała obserwowac i zobaczymy co ztego wyniknie , chociaz ja mam nadzieję, że juz będzie ok, bo w południe zjadł zupke i nie zwrócił, a i wieczorem tez kanapeczkę wcisnął,,,,,,,,,,,,,,

Ewitka- no masz trudny wybór,,ale ty juz pewnie sie zdecydowałas i jaka decyzja,,,, życze powodzenia w przyjęciu:)

u nas kolejna choroba wrrrrrrrrrrr
Zuza ma prawie oskrzelka zawalone ale ciut ciut
a kurcze kilka ndi temu było wsio oki czysto wedle innej lekarki ale coś mi ona nie kompetentna jest i ostatni raz u niej byłam

od wczoraj mam urlop jak mi fajnie
wczoraj kończyłam malowanie mebelkó dzieci tzn brzegi i końcowe szlify jest juz super
dzis segreguje pierdólki w zabawkach co sie zebsuło sio itp

Hej wszystkim!
Długo mnie nie było.Wszystko u nas ok,ja się tez jeszcze trzymam ;-).Nie miałam czasu na kompa bo mój mąz miał ospe i siedział dwa tygodnie w domu więc jakoś nie było okazji kompa włączyć.A tak pozatym to nic nowego,wiosna przyszła i spacerujemy.Dzisiaj byłam zawieźć l4 do pracy i Maja była ze mną.Zrobiłyśmy sobie wycieczkę po rynku,bo teraz jest kiermasz świąteczny.Musze sobie teraz powoli nadrobić czytanie ;-).

Witam, :) chciałam się tylko przywitać, dopiero się zarejestrowałam i spodobało mi się, dużo cennych informacji które mnie uspokoiły :)

witam

u nas choroba przeszła, jak ręką odjał ,,, i nie wiem do końca co to było,,,,ale najważniejsze ,ze minęło,,,,,,,

Ale Kuba nie chcodzi do przedszkola i miał labę przez tydzien,,,

Luthien- dobrze,że u was w porządku,,,, ,,a skąd u męża ospa???? oj musiałaś się nieźle nagimnastykowac przy chorm męzu:):)

Agatulka- zdrówczka dla dzieciaczków,,,, ech teraz jest tak zdradliwa pogoda, ze trzebz strasznie uważać,,

rtyska- witaj, rozgość, się i napisz coś więcej o sobie"_)
a ja sprzatam i sprzatam i już mi bokami wychodzi to sprżatanie,,, jutro jeszcze do pracy idę,,ale już z sił opadam,,,,,,

mam tylko nadzieję ,ze jednak pogoda się wyklaruje, bo jak będzie jak dziś to nic przyjemngo ,,,,,,

Ada no mąz sie właśnie od Majki zaraził.Myślał że miał w dzieciństwie bo jego brat miał,a tu się okazało że jednak złapał.Musiałam go smarować na plecach :-D,a przechodził gorzej niz Maja bo ona miała zaledwie parę bąbelków a on miał duzo więcej.

No pogoda dzisiaj fatalna.Ja cały dzien w domu przesiedziałam i leniuchowałam.Majka tez w domu bo ja kaszlało a stwierdziłam ze i tak przed świętami nie ma sensu jej wysyłac.

Witam, :) chciałam się tylko przywitać, dopiero się zarejestrowałam i spodobało mi się, dużo cennych informacji które mnie uspokoiły :)

witamy witamy :))))

witam

u nas choroba przeszła, jak ręką odjał ,,, i nie wiem do końca co to było,,,,ale najważniejsze ,ze minęło,,,,,,,

Ale Kuba nie chcodzi do przedszkola i miał labę przez tydzien,,,

Luthien- dobrze,że u was w porządku,,,, ,,a skąd u męża ospa???? oj musiałaś się nieźle nagimnastykowac przy chorm męzu:):)

Agatulka- zdrówczka dla dzieciaczków,,,, ech teraz jest tak zdradliwa pogoda, ze trzebz strasznie uważać,,

rtyska- witaj, rozgość, się i napisz coś więcej o sobie"_)
a ja sprzatam i sprzatam i już mi bokami wychodzi to sprżatanie,,, jutro jeszcze do pracy idę,,ale już z sił opadam,,,,,,

mam tylko nadzieję ,ze jednak pogoda się wyklaruje, bo jak będzie jak dziś to nic przyjemngo ,,,,,,

u nas tez juz zdrowe ale następny tydzień posiedza w domu bo dziadki z nad morza przyjedzają :-):-):-):-)
w końcu nas odwiedzą na świeta i po będa jupiiii jak głupia się ciesze

Ada no mąz sie właśnie od Majki zaraził.Myślał że miał w dzieciństwie bo jego brat miał,a tu się okazało że jednak złapał.Musiałam go smarować na plecach :-D,a przechodził gorzej niz Maja bo ona miała zaledwie parę bąbelków a on miał duzo więcej.

No pogoda dzisiaj fatalna.Ja cały dzien w domu przesiedziałam i leniuchowałam.Majka tez w domu bo ja kaszlało a stwierdziłam ze i tak przed świętami nie ma sensu jej wysyłac.

taa facet chory to gorsze niz kilka dzieci na raz ehehehheheh

my dziś wyszlismy bo kontrol u lekarza jest wsio oki wiec sie cieszę
pogoda dziś dużo lepszaaaa
ja w domu końcowe porządki
za bigosik sie własnie biorę niech sie podusi na sieta bedzie idealny

reklama
Witam!

Pogoda dzisiaj super :-).Byłyśmy z Majką na spacerku i na placu zabaw.Potem u lekarki z wynikami moczu i na szczęście jest ok,białko spadło,strasznie się cieszę.

Agatulka dokładnie :-D z facetem chorym to gorzej niz z dzieckiem! No na szczęście mamy już to za sobą.

Do góry