reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Ada zdrówka dla Kubusia. A ja łazę po przedszkolach i kurcze nie wiem które wpisać i w jakiej kolejności. W końcu to bardzo strategiczna decyzja, od której może zależeć czy się dostanie czy nie. W poniedziałek składamy podanie...
Ewitka trudny wybor,ale zycze powodzenia

Aga a jak tam sie Kubus czuje??zdrowka :-D

reklama
Witam

Kuba jakos dziwnie mi choruje, od soboty , wymiotuje, nie za cżesto tak 4-5 razy dziennie,, i ma gorączkę, noce sa ok, dziś byłam znim u lekarki nic nie stwierdziła, bo osłuchowo ok, uszy, gardło ok ,w brzuchu nic nie wybadała i sama nie wie o co chodzi, kazała obserwowac i zobaczymy co ztego wyniknie , chociaz ja mam nadzieję, że juz będzie ok, bo w południe zjadł zupke i nie zwrócił, a i wieczorem tez kanapeczkę wcisnął,,,,,,,,,,,,,,

Ewitka- no masz trudny wybór,,ale ty juz pewnie sie zdecydowałas i jaka decyzja,,,, życze powodzenia w przyjęciu:)

Ada zdrówka dla Kubusia. A ja łazę po przedszkolach i kurcze nie wiem które wpisać i w jakiej kolejności. W końcu to bardzo strategiczna decyzja, od której może zależeć czy się dostanie czy nie. W poniedziałek składamy podanie...

my w środę czy czwartek będziemy już wypytywać czy małego przyjeli do tego co siostra oby oby

Witam

Kuba jakos dziwnie mi choruje, od soboty , wymiotuje, nie za cżesto tak 4-5 razy dziennie,, i ma gorączkę, noce sa ok, dziś byłam znim u lekarki nic nie stwierdziła, bo osłuchowo ok, uszy, gardło ok ,w brzuchu nic nie wybadała i sama nie wie o co chodzi, kazała obserwowac i zobaczymy co ztego wyniknie , chociaz ja mam nadzieję, że juz będzie ok, bo w południe zjadł zupke i nie zwrócił, a i wieczorem tez kanapeczkę wcisnął,,,,,,,,,,,,,,

Ewitka- no masz trudny wybór,,ale ty juz pewnie sie zdecydowałas i jaka decyzja,,,, życze powodzenia w przyjęciu:)

u nas kolejna choroba wrrrrrrrrrrr
Zuza ma prawie oskrzelka zawalone ale ciut ciut
a kurcze kilka ndi temu było wsio oki czysto wedle innej lekarki ale coś mi ona nie kompetentna jest i ostatni raz u niej byłam

od wczoraj mam urlop jak mi fajnie
wczoraj kończyłam malowanie mebelkó dzieci tzn brzegi i końcowe szlify jest juz super
dzis segreguje pierdólki w zabawkach co sie zebsuło sio itp

Hej wszystkim!
Długo mnie nie było.Wszystko u nas ok,ja się tez jeszcze trzymam ;-).Nie miałam czasu na kompa bo mój mąz miał ospe i siedział dwa tygodnie w domu więc jakoś nie było okazji kompa włączyć.A tak pozatym to nic nowego,wiosna przyszła i spacerujemy.Dzisiaj byłam zawieźć l4 do pracy i Maja była ze mną.Zrobiłyśmy sobie wycieczkę po rynku,bo teraz jest kiermasz świąteczny.Musze sobie teraz powoli nadrobić czytanie ;-).

Witam, :) chciałam się tylko przywitać, dopiero się zarejestrowałam i spodobało mi się, dużo cennych informacji które mnie uspokoiły :)

witam

u nas choroba przeszła, jak ręką odjał ,,, i nie wiem do końca co to było,,,,ale najważniejsze ,ze minęło,,,,,,,

Ale Kuba nie chcodzi do przedszkola i miał labę przez tydzien,,,

Luthien- dobrze,że u was w porządku,,,, ,,a skąd u męża ospa???? oj musiałaś się nieźle nagimnastykowac przy chorm męzu:):)

Agatulka- zdrówczka dla dzieciaczków,,,, ech teraz jest tak zdradliwa pogoda, ze trzebz strasznie uważać,,

rtyska- witaj, rozgość, się i napisz coś więcej o sobie"_)
a ja sprzatam i sprzatam i już mi bokami wychodzi to sprżatanie,,, jutro jeszcze do pracy idę,,ale już z sił opadam,,,,,,

mam tylko nadzieję ,ze jednak pogoda się wyklaruje, bo jak będzie jak dziś to nic przyjemngo ,,,,,,

Ada no mąz sie właśnie od Majki zaraził.Myślał że miał w dzieciństwie bo jego brat miał,a tu się okazało że jednak złapał.Musiałam go smarować na plecach :-D,a przechodził gorzej niz Maja bo ona miała zaledwie parę bąbelków a on miał duzo więcej.

No pogoda dzisiaj fatalna.Ja cały dzien w domu przesiedziałam i leniuchowałam.Majka tez w domu bo ja kaszlało a stwierdziłam ze i tak przed świętami nie ma sensu jej wysyłac.

Witam, :) chciałam się tylko przywitać, dopiero się zarejestrowałam i spodobało mi się, dużo cennych informacji które mnie uspokoiły :)

witamy witamy :))))

witam

u nas choroba przeszła, jak ręką odjał ,,, i nie wiem do końca co to było,,,,ale najważniejsze ,ze minęło,,,,,,,

Ale Kuba nie chcodzi do przedszkola i miał labę przez tydzien,,,

Luthien- dobrze,że u was w porządku,,,, ,,a skąd u męża ospa???? oj musiałaś się nieźle nagimnastykowac przy chorm męzu:):)

Agatulka- zdrówczka dla dzieciaczków,,,, ech teraz jest tak zdradliwa pogoda, ze trzebz strasznie uważać,,

rtyska- witaj, rozgość, się i napisz coś więcej o sobie"_)
a ja sprzatam i sprzatam i już mi bokami wychodzi to sprżatanie,,, jutro jeszcze do pracy idę,,ale już z sił opadam,,,,,,

mam tylko nadzieję ,ze jednak pogoda się wyklaruje, bo jak będzie jak dziś to nic przyjemngo ,,,,,,

u nas tez juz zdrowe ale następny tydzień posiedza w domu bo dziadki z nad morza przyjedzają :-):-):-):-)
w końcu nas odwiedzą na świeta i po będa jupiiii jak głupia się ciesze

Ada no mąz sie właśnie od Majki zaraził.Myślał że miał w dzieciństwie bo jego brat miał,a tu się okazało że jednak złapał.Musiałam go smarować na plecach :-D,a przechodził gorzej niz Maja bo ona miała zaledwie parę bąbelków a on miał duzo więcej.

No pogoda dzisiaj fatalna.Ja cały dzien w domu przesiedziałam i leniuchowałam.Majka tez w domu bo ja kaszlało a stwierdziłam ze i tak przed świętami nie ma sensu jej wysyłac.

taa facet chory to gorsze niz kilka dzieci na raz ehehehheheh

my dziś wyszlismy bo kontrol u lekarza jest wsio oki wiec sie cieszę
pogoda dziś dużo lepszaaaa
ja w domu końcowe porządki
za bigosik sie własnie biorę niech sie podusi na sieta bedzie idealny

reklama
Witam!

Pogoda dzisiaj super :-).Byłyśmy z Majką na spacerku i na placu zabaw.Potem u lekarki z wynikami moczu i na szczęście jest ok,białko spadło,strasznie się cieszę.

Agatulka dokładnie :-D z facetem chorym to gorzej niz z dzieckiem! No na szczęście mamy już to za sobą.

Do góry