reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
oki:-) obiecałam wiec jestem
tylko mi powiedzcie co sie stało ze słoneczkeim i ładną pogodą ;-)
nastrój nijaki taki przez nia
Ps. wczoraj udało nam sie zrobić wypad do zoo, ale już sie zaczeła wtedy pogoda pi.....
Pati zafascynowana małpami
ponoć taka pogoda ma byc w tym tygoniu potem słoneczko na całego zobaczymy
myśmy byli w zoo w tamtym roku cała rodzinka
ja się zabrałam za wiosenne porzadki u dzieci przenosze przemeblowywuje itp
trza posortowac niektóre zabawki jak nie widza resztę zrobimy razem
Ja zabawki też wyrzucam jak nikt nie widzi, starszy sym ma takie kolekcje różności, ze ledwo się da wejsc do pokoju, wiec co sie da to autuję jak go nie ma, z Pati jeszcze nie mam takiego problemu, bo ma mniejszy kramik ( na razie zapewne )
jednak sie pogoda łaskawsza zrobiła, wiec smigamy na spacerek :-)
jednak sie pogoda łaskawsza zrobiła, wiec smigamy na spacerek :-)
Mozi
MAMUŚKA BB
czesc,jak wczoraj ogladalam pogode do pt slonecznie,do 19 w piatek,a w sob i niedz zimniej i deszcz
ja tez zabawki pzrebieram jak mala nie widzi,bo wybiera z reklalowki do wywalenia zabawki upsss
a ja sie zastanawiam czy moja do domu wyciagne,bo siora wrocila z corka i male sie bawia
ja tez zabawki pzrebieram jak mala nie widzi,bo wybiera z reklalowki do wywalenia zabawki upsss
a ja sie zastanawiam czy moja do domu wyciagne,bo siora wrocila z corka i male sie bawia
witam
agatulka- ja też dziś wzięłam się za wiosenne porządki i wpadłam w taki szał, że wymyłam wszytskie okna, poprałam firanki, koce i generalnie wysprzątałam nasz pokój, reszta zostaje ne póxniej,,,, ale zabawek póki co nie sprzątałam bo na to trzeba wiecej czasu , a mój mały to ogóle nie rozstaje się z samochedem , który ma jedno koło , ale nie da go wyrzucic!!!!
Mopek- hihi twoja Pati to wogóle wsyszystko interesuje więc pewnie i w zoo było mnóstwo rzeczy , które ja tak interesowały
JA ten tydzień mam tak zakręcony, że będe raczej wieczorkiem dopiero,, ael będę
agatulka- ja też dziś wzięłam się za wiosenne porządki i wpadłam w taki szał, że wymyłam wszytskie okna, poprałam firanki, koce i generalnie wysprzątałam nasz pokój, reszta zostaje ne póxniej,,,, ale zabawek póki co nie sprzątałam bo na to trzeba wiecej czasu , a mój mały to ogóle nie rozstaje się z samochedem , który ma jedno koło , ale nie da go wyrzucic!!!!
Mopek- hihi twoja Pati to wogóle wsyszystko interesuje więc pewnie i w zoo było mnóstwo rzeczy , które ja tak interesowały
JA ten tydzień mam tak zakręcony, że będe raczej wieczorkiem dopiero,, ael będę
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Witajcie
to widzę że wczoraj więcej wiosennych porządków było
ja za okna się biorę po weekendzie bo będe na urlopie
dzieci odstawione ja do 13 mma luzik tzn sprzatenie obiadek uszykowac ale mam luzy co nie
to widzę że wczoraj więcej wiosennych porządków było
ja za okna się biorę po weekendzie bo będe na urlopie
dzieci odstawione ja do 13 mma luzik tzn sprzatenie obiadek uszykowac ale mam luzy co nie
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Hejka,
Wypad do zoo zakończył sie przeziębieniem niestety, wczoraj Pati dostała gorączkę a dzis katar i gardziołko dołączyło po południu śmigamy do pediatry
ulallala zdrówka zyczę
choć u nas mała ma dziną chrypke przyszłam po nia do przedszkola a ona jak kaczor Donald mówiła i tak do dzis nei wiem zero innych objawów a panie mówią że nie krzyczała nic w tym stylu wiec pewnei jutro przejsceid o pediatry tez nas czeka bym sie nie martwiła
reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Heloo a gdzie się Krakowianki podziałyście ???
ja mam 2 dni wolnego i co oba juz kaszlą wiec w domu zostają wrrrrr na 10 idziemy do lekarki zaś pochodziły ledwo tydzień oby to już koniec bo apteka na nas zarobiła przez ta zimę porządnie
ja mam 2 dni wolnego i co oba juz kaszlą wiec w domu zostają wrrrrr na 10 idziemy do lekarki zaś pochodziły ledwo tydzień oby to już koniec bo apteka na nas zarobiła przez ta zimę porządnie