reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

No moja mała dzis już zdrow i mi krwi napsuła małupka ,że jej!!!!!!!!!!
No ale cóż, nie wiedziała bym ,że dziecko mam w domu:)

Ja nie byłam ani raz, jak sa dwa seanse, zawsze coś się działo w niedzilę, ale była moja szwagierka i mówi, że zamieszanie było niezłe,,, duzo ludzi stało w kolejce ale zanim zaczęli wpuszczać, to wiele osób zrezygnowało i wynikiem były puste miejsca,,,,, podejrzewam ,że będzie coraz więcej ludzi bo i coraz więcej jest informacji na ten temat, chyba w każdym przedszkolu i szkole są plakaty, ja widziałam ogłoszeni tez w necie, a i słyszałam ,że są w radio , gazetach na stronach dla dzieci itp,, więc szeroko działają na publicznośc, co napewno ma skutek tek w ilości,,,,, ale jak będzie w miarę pogoda fajna to może się wybierzemy teraz,,,,,

Luthien- ooo to ty już niedługo rodzić będziesz!!!! ale ten czas leci,,,,, i co stresujesz się troszkę??
a jak cora na to ,że bedzie miała braciszka?????
imieniem sie nie przejmuj ,,a moż ejeszcze jakieś inne wymyslicie,,,,
ja powiem szczerze, ze mi się podobają takie bardziej pospolite imiona, no ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje:)

reklama
Ada to super że malutka juz zdrowa.Ucałuj ją!
No a ja się stersuję porodem coraz bardziej.Chyba za pierwszym razem było lepiej bo nie wiedzialam co mnie czeka a teraz :szok:.Dobrze że mój A będzie ze mną,byle by zdążył dojechac na czas z pracy ;-).A Majka się bardzo cieszy i nie moze się już dzidziusia doczekać.Najpierw bardzo chciała siostrzyczkę,ale jak się okazało że jednak brat to jakoś się oswoiła z ta myślą i teraz juz się cieszy,a poza tym koleżanki z przedszkola też mają braci.

Hejka Babeczki
miałam sie częściej objawiac po spotkaniu, ale jakos kiepsko wychodzi :sorry2:
to chyba swieta tak rozpraszajaco działaja, ale melduje sie dzis grzecznie:-p:-D
dziecieki tfu, tfu i odpukać ... zdrowe
Patce idą dolne ttrójki ale to juz chyba ostatnie mleczaki i jakos da się wyżyć
pogoda denna :no: na Emausie bylismy i dokonałam niezbędnego zakupu, czyli zestawu do piachu za 5 zeta dla Pati, przez pogodę jeszcze nie testowany niestety;-)
Na Rękawkę nie dotralismy bo daleko i było zimno brrrr...
Co do imion, ja też wole troszkę popularniejsze, ale najważniejsze, zeby pasowało do nazwiska, dla mnie Borys jest najlepsze, z tych trzech, tylko psina ciotki psuje mu nieco szyki ;-):-D:-p

DZien dobry,,
ale mamy śliczną pogodę my po przedszkolu wybywamy na jakiś plac zabaw bo szkoda marnowac pogody:)

Luthien- no to super, że Majeczka cieszy sie z braciszka,,,,,,
u nas Kuba też się cieszył że jest sistra, tylko ciągle pytał mamo dlaczgo Julia nie ma siusiaka? hehheheh
oj wiem ,ze się stresujesz,,, ja też przy drugiej ciązy tak miałam,, ale nie martw się będzie dobrze, drugie dziecko się szybciej rodzi hhihihi ,,tz podobno,, bo róznie z tym bywa,,, tz ja wsumie to dość szybko miałam już smaą akcję porodową,, bo praktycznie 15 min,,, ale mała urodizła się 14 dni po terminie:),,,

Mopek- no własnie miałaś pisac a nie piszesz,,,, fajnie ,że dzieciaczki zdrowe, bo to najważniejsze,,,,,, ,,,

oooo u nas włąśnie jedzie polewaczka aż się czyste powietrze zrobiło:):):):)

Hej! No pogoda piękna się nam zrobiła dzisiaj,niestety słyszałam że nie na długo :-(.My tez dzisiaj po przedszkolu spacerowałyśmy,byłyśmy na placu na prokocimiu na nogach tam i spowrotem.Teraz trochę zmęczona jestem i musiałam zażyć nospę bo mnie brzuch zaczął boleć,niestety to nie dla mnie już takie spacery długie.

Ada mam taką nadzieję że szybciej pójdzie. A co do placu zabaw to może się kiedys wybierzecie na ten nasz duży koło przedszkola,to byśmy miały okazję się spotkać :tak:.

Mopek no właśnie ten pies cholerny :sorry:.Ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy więc zobaczymy.

Luthien- ja właśnie dziś chciała iśc na ten plac zabaw ale palny się pozmieniały bo zadzwoniłą babcia i musialam do niej jechać,,,,,ale jeśli w przyszłym tyg, będzie fajna pogoda to jak najbardziej mozemy sie umówić;-)

i tak oto cały dzien nic nie robiłąm a takie plany miałam!!,,

Ada niema sprawy to daj znac dzień wcześniej to się spotkamy :-).

Ja mam dzisiaj lenia,nic mi się nie chce.Muszę podpakować parę rzeczy bo jutro z rana do teściów jedziemy.Dzisiaj chciałam iść z Majką na plac zabaw ale widzę że coś się pogoda psuje :-(.Jak nie będzie padac to pewnie trochę pospacerujemy.Musze ją na lody wziąść bo ma dzisiaj imieninki ;-).

Witajcie
przez Święta nei zaglądałąm bo byli moi rodzice
cudne Święta dzięki temu były
potem jeszcze tydzien byczenia sie bo kilka ndi urlopu i do pracy a od soboty nie mogę sie zebrac i pozbierac ze wszystkim nawetw domu nic nei robię
po tej katastrofie jestem wybita
[*] straszna tragedia

Witajcie

Teraz chyba każdy jest w zadumie, tym co się stało, tragedia wielka ,że nawet słow brak,,,,,,,,,,,,,, wyrazy współczucia dla rodzin,,,
[*]

nawet sie nic piac nie chce:(

reklama
Do góry