reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

hej dziewczyny
co tak pusto?fajna pogoda to wszyscy na swiezym powietrzu???my wrocilismy niecala godzine temu
ale fajnie,ze jest wiosna:-D
popek jak mala sie czuje?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,,

agatulka- zdróweczka dla maluszków,,,, ech rzeczywiście apteki zarabiają na nas mamach, w zimie:tak: u nas w sumie to jest ok z synem zaś jUla cały casz ma taką chrypke że juz nie wiem o co chodzi,,,,,,,

mozi- racja wszyscy siedzą na słoneczku i się grzeją;-)

A ja dzis byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na kurs ,ale cięzko to widze, bo jest kilka osób na jedno miesce amiejsc tylko 15,,,,,, wyniki mam dopiero w maju wię jeszcze miesiac nerwówki,, bo ja to już bym chciała wiedzieć czy mnie przyjmą czy nie,;-),,,,,,,,
Jutro znowu ide na kurs z urzedu miasta " mam moze wszytsko,," zaraz wma wstawię link jak by która chciała,, tz to do mam nie pracujących;-)
http://www.wrotamalopolski.pl/root_...rum+Informacyjnego+FEM/mama_moze_wszystko.htm

cześć kobietki!Ja jestem ze styczniówek 2010,mam do Was pytanko.Czy macie jakiegoś znajomego rehabilitanta dla maluszka,który mógłby mi pokazać ćwiczenia dla maluszka-słabe napięcie mięśniowe.Wizyte mamy dopiero w połowie maja i nie chciałabym tak długo czekać,z góry dzięki
pozdrawiam

Zuza sie rozkłada na całego bidulka
gorączki na razie brak odpukać kaszel brzydki taki ma
Maks mniej kaszle jakby przechodziło

ja mam lenia nie dały mi pospać w wolne heheehe

witam

ale mamy piekną wiosnę,,, ja już prawie wsyztsko wysprzątane, dziś poszliśmy do babci posprzątać i tak znowu dzień zleciał,,,,,,

agatulka- zdrówczka dal dziedziaczków,, oby się nic nie rozwinęło,,,,
ja tez dzis nie pospałam Jula o 5 domagała się mleka, jak juz wypiła poleżała na chwile i o 5,30 mi móiw mamo wstawaj idziemy bawic się klockami:szok:,, a ja oczy zamkniete i mówię Julciu idzz sama a ta do mnie to obudze Kubusia ,żeby się ze mną bawił,,,, a żeby młody jeszcze pospal to zaczełam jej spiewac a i tak wynik była taki ,że ja zasnęłam amala zołza obudziła syna:dry:

agniechak- niestety ja nie pomomogę nie znam żadnego masażysty,,,,,a to musisz mieć jakieś specjalistyczne te masaża,,, ja mam taką płyte jak bezpiecznie i dobrze masowac maluszka,,,, ale nie wiem czy o takie coś ci chodzi,,,,,

czesc Ada,ale z Julci maly diabelek ;-)

Agniechak ja niestety nie znam zadnego masazysty,moja jak byla mala zdrowa jak rydz,ale dopytam moze w pracy

Agatulka zdrowka dla dzieciaczkow

Poszukujemy rehabilitanta,terapeute zajęciowego lub fizjoterapeutę.To muszą być ćwiczenia,które wzmacniają napięcie mięśniowe.
pozdrawiam

Witam,,,
Kurcze syn się mi rozłożył, już w nocy obudził się z bólem brzucha a rano zwymiotował i cały dzien jakis taki niewyraźny,, a teraz mi zasnął ale co chwile sie budzi,,,,,,

agniechak,,,,, zrób jak mówi Mozi- zapytaj w spzitalu czy nie mają prywatnych rehabilitabtów,,, wiesz to są takie cwiczenia ,że musza byc wykonywane poprawnie, więc lepiej niech to ktoś odpowiedni robi,,,,,,

a ciekawe co się dzieje z LUTHIEN, już dawno nic się nie odzywała,,, może juz urodziła??/

Ostatnia edycja:
reklama
Ada zdrówka dla Kubusia. A ja łazę po przedszkolach i kurcze nie wiem które wpisać i w jakiej kolejności. W końcu to bardzo strategiczna decyzja, od której może zależeć czy się dostanie czy nie. W poniedziałek składamy podanie...

Do góry