reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Widzę że chyba przygotowania do świąt trwają bo pustki się zrobiły.Ja pewnie zajrzę tu dopiero po świętach więc chciałam Wam już złożyć życzenia!

Zobacz załącznik 232244

Kochane życzę Wam wszystkim zdrowych i wesołych Świąt Wielkiej Nocy,smacznego jajka i mokrego dyngusa!

reklama
Witam!

Jak tam po swiętach? Widze że tu dalej pustki.

U nas ok, mielismy jechać na święta do teściów,ale coś tam z samochodem było nie tak więc zostaliśmy w domu :-),ja się bardzo cieszę z tego powodu.Mam za to nowy problem bo pokłuciłam się z mężem o imie dla synka :-(.do tej pory było wszystko ok i nic nie mówił aż tu nagle stwierdził że mu się Dorian nie podoba.Teraz mam znowu rozkmine jaki imie wybrać :-(.Zastanawiamy się nad Nikodemem,Erykiem i Borysem,tylko że jak na złość moja ciotka ma psa Borysa :wściekła/y:.Doradźcie bo juz nie wiem co robić,a maj tuż tuż :-(.

JA jestem jestem, tylko w domu tez mam kocioł, tz moja JUlę znowu rotawirus złapał od soboty się męczymy,, a wczoraj i dziś to tragedia,, dosłownie jak nie wymioty to biegunka na okrągło,,
dziś byłam z nią u lekarki na szczęscie nic powaznego chociaż ma lekkie odwodnienie,i mamy zalecenie, że jak w nocy bedzie wymiotowała to do spzitala mmay jechac!!!
mam nadzieję,że jednak obędzie się bez szpitala,,,,,,

Luthien-jeśli o mnie chodzi, to mi najbardziej podoba się Nikodem,,,,ale decyzja i tak do was nalezy,,,,a co się stało męzowi ,ze sie mu Dorian już nioe podoba????

Ada duuużo zrówka dla Julki!Mam nadzieję że będzie ok i bez szpotala się obejdzie.

No własnie nie wiem co mu się odwidziało.Wcześniej powiedział że moze byc,a teraz twierdzi że próbował się przyzwyczaić i nie potrafi,myślał ze jednak sie wkońcu przekona ale nie :dry:.Kurcze musze z nim powaznie porozmawiac i niech się w końcu zdecyduje.

Ada duzo zdrowka dla Julci

Luthien co do imion,to Nikodem mi sie nie podoba,Borys jakos tez nie,jak cos to Eryk,
mi sie bardziej podoba Mikolaj,Dominik,Szynon,Maciej,Daniel,Artur,Karol,Mateusz,Marcin

dziewczyny byliscie wczoraj na odpuscie na Emausie czy na Rekawku dzis???

Mozi no własnie mi się jeszcze te trzy podobaja,inne jakoś nie bardzo,juz tyle stron przestudiowałam z imionami i nic,tylko te trzy narazie.A pozatym Artur to mój mąż,Marcin brat męża a Szymon za bardzo zblizone do naszego nazwiska więc głupio troche brzmi w tym zestawieniu ;-).

Ja miałam się dzisiaj wybrac z Majką na rękawke,ale nie pojechałysmy bo ta pogoda taka okropna,bałam się że znów mi się przeziębi.

Mozi no własnie mi się jeszcze te trzy podobaja,inne jakoś nie bardzo,juz tyle stron przestudiowałam z imionami i nic,tylko te trzy narazie.A pozatym Artur to mój mąż,Marcin brat męża a Szymon za bardzo zblizone do naszego nazwiska więc głupio troche brzmi w tym zestawieniu ;-).

Ja miałam się dzisiaj wybrac z Majką na rękawke,ale nie pojechałysmy bo ta pogoda taka okropna,bałam się że znów mi się przeziębi.
wiem cos o tym ze imie trudno wybrac,Ola tez miala miec inaczej na imie,przy wypisie ze szpitala byla Magducha hihi
ja byla w pracy wiec Rekawek odpadal,ale pogoda nie za bardzo.zimno okropnie,bo w gorach snieg

LUTHIEn mnie sie najbardziej podoba Nikodem z tych, które podałas :)

ehhh my mielismy miec Sergiusza, ale w koncu mężwoi sie odwidziało i wyszedł Kacper :-/ moze nastepnym razem ten Sergio przejdzie:p

My nie bylismy dzis nigdzie, popoludniu na zwyklym spacerze.
A wczoraj zamiast na Emausie wylądowalismy w Aquarium-dzieciakom( i mężowi :p) sie podobało wiec nie żałuję :)

a wybiera sie kóras zWas na teatrzyk bonarkowy w niedziele? Czy odkąd sa 2 przedstawienia dziennie jest troche wiecej luzu?

reklama
Carolans mi się bardziej Kacper podoba od Sergiusza :tak:. A my ciągle myślimy :sorry2:.Mam nadzieję że mój A się do maja zdecyduje.

Nie jedziemy na teatrzyk bo do teściów jedziemy.Napewno się na kolejny wybierzemy,chyba będą Muzykanci z Bremy z tego co pamiętam.W tą niedzielę są Trzy świnki. Też jestem ciekawa czy teraz jest lepiej,my byliśmy jak jeszcze było jedno dziennie.

Do góry