agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
ada17 sliczny torcik
agatulka jak Ty godzisz pracę z dziećmi? Ja dostałam pracę, ale boję się, ze nie dam rady. Praca od 8-16. Złobek do 16.45. Dojazd do żłobka z pracy 35 min.
A wczoraj mieliśmy wypadek, rozbiłam samochód. Jechałam z Maksiem w samochodzie. Bogu dzięki, że nic się nam nie stało. Baba z naprzeciwka w nas wjechała, bo wpadła w poślizg :----( Samochód do kasacji, ja trochę poobijana, Maksiu na szczęscie cały i zdrowy.
No i teraz niewiem czy pojde do pracy. Od dziś miałam zacząć, ale nie mam samochodu Nawet jakbym miała to boję się wsiąść. Cały czas widzę przed oczami to zdarzenie. Cieżko mi się pozbierać.
Mąż pracuje do 17, więc nie ma jak odebrać Maksia.
Ach .... :----(
ja w tym momencie nei pracuje na cały etat umowe mam niby na 1/4 ale mam klauzure z emogę pracować na prawie cały etat to zależy od potrzeby firmy czyli od ruchu
pracuje na rózne zmienay zwykle od 9 do 15 lub 15 do 21
mój mąz pracuje teoretycznie do 14 30 bo od 6 rano ale zanim zjedzie to na 15 30 góra 16 jest wiec jak ja jestemw pracy to on odbiera
a wczoeśneij pracowąłam od 7 do 16 a przedszkole miałąm ulice obok i łżobek po drodze do domuw iec ja zaprowadzałąm i odbierałam maluszki
da sie jakoś ułożyc to wszystko
jejku wspólczuje wypadku ojjj ta wizja przed oczami niestety chwilkę ebdzie pamietam z życa to ja mam do dzis uraz do mniejsca w którym miałam z tatą wypadek :--( dobrze że teraz tam nie mieszkam
maluchy koloruja kolorowanki i rysuja ogólnie ja mam wolne i lenia mam