habcia-- o na kozłówku to niedaleko nas,;-),,
właśnie jutro się wbieram na kozłówek do przychodni,,,,,,,
A jesteś zadowolona z tego żłobka??? Bo w naszym przedszkolu jest kilka dzieci, które tam chodziły ale maamy nie bardzo były zadowolone,,, jedna to wręcz wszystkich przekonywała ,żeby nigdy tam dzieci nie oddawać, bo jej córka podobno chodziła caly dzień z kupą w pampersie,, i miała okropne odpażenia,, ,, nie wiem ile w tym prawdy było, bo ja jak czegoś sama nie sprawdzę, to sceptycznie podchodzę do takich informacji,,,,
Moje dzieciaki zasnęły szybciutko,, a my wczoraj poświętowaliśmy dzień kobiet, to dziś grzecznie do łóżeczka pójde, bo rano musze wczesnie wstać,,,,
co człowiek to opinia... Ja jestem baaaardzo zadowolona z tego żłobka. Inaczej syn by już tam dawno nie chodził... Puki co to dopiero pierwsze grupa i niewiem jak jest w innych. Maks uwielbia Panie, rzuca się im na ręce. NIgdy nie miał pupy odparzonej. Warunki też super.
Pielęgniarki w szpitalu na Prokocimiu mówiły, że to najlepszy żłobek w Krakowie! ( moja sąsiaka mi to mówiła, której synek leżał tam i sama go zapisała, ale się nie dostal).