reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Krakowa

Luthien---- oooo jakaś nowośc, chałwowego jeszcze nigdy nie robiłam, więc tez poproszę przepis..;-),,, A co do pilnowania dzieci przez teściową,, to nie jest tak super,,,, bo ona jak tylko ma dobry humor to się nimi zajmie i to nie za długo,,a poza tym to zaraz jęczy jaka ona jest wykończona przez dzieci,,,,,,a że ja nie cierpię jak mi ktoś coś wypomina więc dzieci bardzo rzadko z nią zostawiam tylko z konieczności,,, co i tak zdarza się raz na jakiś czas,,,,,,,

Zbieram dzieci na jakiś spacer, bo mi życ nie dają,,,, ]

oj zgadzam się. Też nie daję teściowej Syna, wolę żeby chodził do żłobka. W ekstremalnych przypadkach typu, że Maks jest chory a ja koniecznie muszę wyjść to przyjeżdża.

reklama
Witam!
Ja zaraz się biorę za sprzątanie,potem sałatki i masy do ciast.A takiego mam lenia i nic mi się nie chce:zawstydzona/y:. Na szczęście moja mama mi wczoraj upiekła biszkopty :-).

W imieniu Mai dziękuję Wam za życzenia!!!

Ada współczuję mieszkania z teściową.Maja nie jest taka zła jak ją widze raz na jakiś czas,ale wspólnego mieszkania bym chyba nie zniosła :-D.Ja mam to szczęście że mieszkam z moimi rodzicami,choć czasem tez bywają spięcia ;-).

Agatulka to trzymam kciuki za Maksia żeby było wszystko ok! Ja pamiętam jak moja Majka brała zastrzyki,jak tylko pielęgniarka dzwoniła domofonem to u Majki włączał się alarm i wyła tak aż pielęgniarka nie poszła.

Małgorzatkaa witam nową mamusię!

u nas było to samo domofon i już a kto to pani i lekki strach w tamtym roku oboje dostawali zastrzyki na zapalenie płuc i jak słyszeli domofon to się chowali z płaczem :-:)-:)-(

w piatek był ostatnio zastrzyk ma teraz antybiotyk by doleczyc sie jeszcze w środe idziemy na kontrole

U nas tragedia, dzieci się mi rozchorowaly Kuba juz w piątek był jakiś niewyrażny dziś dopało Jule, jutro koniecznie czeka nas wizyta u lekarza,, tylko ciekawe czy się dostaniemy bo wponiedziałki zawsze full ludzi,,,,,,Nocki rpze tą chorobę do nosa,,, mam nadzieję ,ze dziś troskzę lepiej będzie,,,

u nas tez w poniedziałek fullll ludzi
zdrówka życzę

oj zgadzam się. Też nie daję teściowej Syna, wolę żeby chodził do żłobka. W ekstremalnych przypadkach typu, że Maks jest chory a ja koniecznie muszę wyjść to przyjeżdża.

jeny nie dośc że mamy synków o tym samym imieniu to identycznie mamy teściowa tylko w nagłych wypadkach hehehehehhe

jestesmy po wizycie, małżóna rano o 8 wysłałam do przychodni, bo dodzwonić się nie szło,, generalnie nie jest źle, osłuchowo ok,, uszy ok, tylko w gardłach flegma siedzi,,, mmay w czwatrek do kontroli zobaczyć czy się coś nie orozwinęło,,,,,,

Agatulka- a twoje małe jak już wszytsko dobrze???
Luthien- jak po urodzinkach,,, Majeczka zadowolona z imprezki i prezentów???

Tak to jest z tymi teściowymi,, niby chcą mieć wnukó, a potem narzekają ,że muszą pilnować!!~!!

habcia- ogólnie syn chodzi do przedszkola,,,,ale w tym tyg zostaje w domu, bo cos się poprzeziębiali,,, ale i tak jest ok, bo cały styczeń luty chodził do przedszkola,,
a dziś lekarka mówi, że bardzo dużo dzieci choruje na zapalenie płuc, więc lepiej nich nigdzie z domu nie wychodzi, żeby nic się nie rozwinęło,,, ale można szału z nimi dostać,,, tak marudzą:wściekła/y:

jestesmy po wizycie, małżóna rano o 8 wysłałam do przychodni, bo dodzwonić się nie szło,, generalnie nie jest źle, osłuchowo ok,, uszy ok, tylko w gardłach flegma siedzi,,, mmay w czwatrek do kontroli zobaczyć czy się coś nie orozwinęło,,,,,,

Tak to jest z tymi teściowymi,, niby chcą mieć wnukó, a potem narzekają ,że muszą pilnować!!~!!

habcia- ogólnie syn chodzi do przedszkola,,,,ale w tym tyg zostaje w domu, bo cos się poprzeziębiali,,, ale i tak jest ok, bo cały styczeń luty chodził do przedszkola,,
a dziś lekarka mówi, że bardzo dużo dzieci choruje na zapalenie płuc, więc lepiej nich nigdzie z domu nie wychodzi, żeby nic się nie rozwinęło,,, ale można szału z nimi dostać,,, tak marudzą:wściekła/y:

u nas już o wiele lepiej w środę kontrola liczę ze od poniedziałku pujdą do przedszkola i żłobka bo potzreba im do dziecii

zdróka dla twojego synka niech szybko wygoni paskudztwo

Moja pediatra to samo mi powiedziała. Mój syn teraz był chory 1,5 tyg na oskrzela i mówiła, ze może przenieść się na płuca, bo dużo dzieci teraz tak choruje. Na szczeście wyzdrowiał i dziś poszedł do żłobka.

agatulka25
Gdzie MAks chodzi do żłobka? Mój MAks :D na kozłówek

Moja pediatra to samo mi powiedziała. Mój syn teraz był chory 1,5 tyg na oskrzela i mówiła, ze może przenieść się na płuca, bo dużo dzieci teraz tak choruje. Na szczeście wyzdrowiał i dziś poszedł do żłobka.

agatulka25
Gdzie MAks chodzi do żłobka? Mój MAks :D na kozłówek

u nas tez plaga choroby płuc w przychodni

Maks chodzi do żłobka na Mazowieckiej

habcia-- o na kozłówku to niedaleko nas,;-),,
właśnie jutro się wbieram na kozłówek do przychodni,,,,,,,
A jesteś zadowolona z tego żłobka??? Bo w naszym przedszkolu jest kilka dzieci, które tam chodziły ale maamy nie bardzo były zadowolone,,, jedna to wręcz wszystkich przekonywała ,żeby nigdy tam dzieci nie oddawać, bo jej córka podobno chodziła caly dzień z kupą w pampersie,, i miała okropne odpażenia,, ,, nie wiem ile w tym prawdy było, bo ja jak czegoś sama nie sprawdzę, to sceptycznie podchodzę do takich informacji,,,,

Moje dzieciaki zasnęły szybciutko,, a my wczoraj poświętowaliśmy dzień kobiet, to dziś grzecznie do łóżeczka pójde, bo rano musze wczesnie wstać,,,,

reklama
Ja z mojego bardzoo zadowolona jestem
panie wsio powiedzą co z dzieckiem się dzieje nawet jak zbroi :-D:-D moje grzeczne wiec chwalą

moje nie myślą o spaniu ale poświętować bym chciała

Do góry