reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Witam

Moje dzieci dziś chyba zwariowały,, Julka obudziła się o 5 i przyszła do mnie do łózka i mi mówi, mamo zrób mi mleko bo ja się już wyspałam:dry:,,, o 6 obudził się Kuba i tyle było mojego spania,,,,,!!!!

Luthien- super ,że juz wszystko ok,,, zdówka dla Majeczki,, bo jak będzie na urodzinkach się baiwć;-),,,,,, I wszystkiego naj naj naj , beztroskiego dzieciństwa , dużo usmiechu i mało kłopotu dla rodziców dla Majeczki,,,
oj to czeka cię przeprawa z teściową,,heheheh,, ja swoją mam pod jednym dachem i czasem wysiadam z nią:crazy:

Agatulka- no fakt zapalenie oskrzeli lepsze niż płuc,,,,,chociaż i jedno i drugie nie dobre,,,,,
A dzieci to tak mają,,one chyba nigdy nie tracą energii,, i siły zwłaszcza na wygłupy,,,
U nas jak Kuba miał zapalenie płuc, to wogóle była dziwna sprawa bo jemu praktycznie nic nie było,, tz kaszlał tylko w nocy takim ostrym suchym kaszlem,,,,,,,,
ale najważneijsze żeby dzeciaczki zdrowe były,,,,,,,,

carolans- największy szął jest we wrześniu bo wszyscy chcą sie dostać,,,ale jak juz kiedyś wspomniałam później robi sie miejsce tak koło listopada-grudnia, więc może wtedy będziecei mieli szansę,,, najważneijsze ,żebyś złozyła deklarację,,,,,,

JA juz dla Kubu podpisałam a co będzie z Julą to dopiero zobaczymy wmaju,,,,

reklama
Witam wszystkie mamy z Krakowa.Jestem z Krakowa i bardzo bym chciała do was dołączyć(nie mam tu żadnej koleżanki:( )W styczniu urodziłam córeczkę Nikolkę.Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Witam

Moje dzieci dziś chyba zwariowały,, Julka obudziła się o 5 i przyszła do mnie do łózka i mi mówi, mamo zrób mi mleko bo ja się już wyspałam:dry:,,, o 6 obudził się Kuba i tyle było mojego spania,,,,,!!!!

Luthien- super ,że juz wszystko ok,,, zdówka dla Majeczki,, bo jak będzie na urodzinkach się baiwć;-),,,,,, I wszystkiego naj naj naj , beztroskiego dzieciństwa , dużo usmiechu i mało kłopotu dla rodziców dla Majeczki,,,
oj to czeka cię przeprawa z teściową,,heheheh,, ja swoją mam pod jednym dachem i czasem wysiadam z nią:crazy:

Agatulka- no fakt zapalenie oskrzeli lepsze niż płuc,,,,,chociaż i jedno i drugie nie dobre,,,,,
A dzieci to tak mają,,one chyba nigdy nie tracą energii,, i siły zwłaszcza na wygłupy,,,
U nas jak Kuba miał zapalenie płuc, to wogóle była dziwna sprawa bo jemu praktycznie nic nie było,, tz kaszlał tylko w nocy takim ostrym suchym kaszlem,,,,,,,,
ale najważneijsze żeby dzeciaczki zdrowe były,,,,,,,,

carolans- największy szął jest we wrześniu bo wszyscy chcą sie dostać,,,ale jak juz kiedyś wspomniałam później robi sie miejsce tak koło listopada-grudnia, więc może wtedy będziecei mieli szansę,,, najważneijsze ,żebyś złozyła deklarację,,,,,,

JA juz dla Kubu podpisałam a co będzie z Julą to dopiero zobaczymy wmaju,,,,

mój to samo z tymi zapaleniami płuc
biega skacze broi
brak gorączki itp tylko kaszel
dzis była pani pieęgniarka rano zastrzyk robiła i mówi że ostatni raz tu była Maks ma juz byc zdrowy dostał dyplom dzielnego pacjenta :)))
po 16 idzie na kontrole i tam ma dostać ostatni zastrzyk i oby było juz wszystko w porządku

Witam wszystkie mamy z Krakowa.Jestem z Krakowa i bardzo bym chciała do was dołączyć(nie mam tu żadnej koleżanki:( )W styczniu urodziłam córeczkę Nikolkę.Pozdrawiam.

Witam :)))0
a z jakiej częsci Krakowa jesteś

Witam!
Ja zaraz się biorę za sprzątanie,potem sałatki i masy do ciast.A takiego mam lenia i nic mi się nie chce:zawstydzona/y:. Na szczęście moja mama mi wczoraj upiekła biszkopty :-).

W imieniu Mai dziękuję Wam za życzenia!!!

Ada współczuję mieszkania z teściową.Maja nie jest taka zła jak ją widze raz na jakiś czas,ale wspólnego mieszkania bym chyba nie zniosła :-D.Ja mam to szczęście że mieszkam z moimi rodzicami,choć czasem tez bywają spięcia ;-).

Agatulka to trzymam kciuki za Maksia żeby było wszystko ok! Ja pamiętam jak moja Majka brała zastrzyki,jak tylko pielęgniarka dzwoniła domofonem to u Majki włączał się alarm i wyła tak aż pielęgniarka nie poszła.

Małgorzatkaa witam nową mamusię!

Dzień dobry,,,
ale się dzis wkurzyłam,,, wstałam o 6 rano żeby babcię zarejestrować do laryngologa, czekam godzinę do rejestracji i jeszcze się okazało ,że dzis rejestruja tylko 10 osób a ja byłam 11:wściekła/y:,
DO tego zimno dziś jak nie wiem co i ogólnie tez mam lenia jak Luthien---- no właśnie jaką robisz masę do torcika??
U nas generalnie zteściową nie jest źle dopóki w domu siedzi,, wtedy i sama sie zadeklaruje ,że z dziećmi zostanie, cos tam zrobi (niewiele odkąd ja jestem),,,,,, ale jak tylko jedzie do swojej corki to przyjeżdza obrażona na cały świat ,zwłaszcza na mnie,,,, szwagirgka potrafią jej tyle nagadać niestworzonych rzeczy,a teściowa wszytsko bierze do siebie i później przez zołze są problemy!!!!JA nie mam pojęcia o co chodzi,,,i szczerze to mnie nie interesuje tylko tak sobie sama dedukuje, że szwgierkę chyba boli, że dogaduję się ze swoją teściową,, bo ona ze swoja nie potrafii, i za wszelką cenę chce to zmieniać,,,,,, ale to już inny temat.,,,,,

agatulka- oby dzis zastrzyk był ostatni i gratulacje dla Maksia, że taki dzielny był,, no i bardzo mu współczuję bo napewno kłucie nie jest przyjemne nawet dl starszych co dopiero dla dzieci,,,,,,,

małogrzatka- witaj,, może napisz coś więcej o sobie??? JAk córeczka się rowija wszytsko ok???

idę po Kubę do rpzedszkola potem obiadek dziś serwuję łazanki z brokułami<<<<<<

Ada no właśnie to jest plus że ma kto z dziećmi zostać.Moja Majka uwielbia babcia(moją mamę) ,drugą babcię (teściową) tez lubi ale zauważyłam że podchodzi do niej bardziej z dystansem ;-).To Ci sie szwagierka trafiła :-(.
Torcik robię czekoladowy z dwiema masami,z białej czekolady i z ciemnej czekolady.Przepis mam z neta,jak wyjdzie dobry to mogę Ci podać :tak:.Włąśnie zrobiłam ciasto chałwowe,na życzenie męża :-D,on je uwielbia.Teraz jestem w polowie robienia sałatki,a tort na końcu.

Luthien---- oooo jakaś nowośc, chałwowego jeszcze nigdy nie robiłam, więc tez poproszę przepis..;-),,, A co do pilnowania dzieci przez teściową,, to nie jest tak super,,,, bo ona jak tylko ma dobry humor to się nimi zajmie i to nie za długo,,a poza tym to zaraz jęczy jaka ona jest wykończona przez dzieci,,,,,,a że ja nie cierpię jak mi ktoś coś wypomina więc dzieci bardzo rzadko z nią zostawiam tylko z konieczności,,, co i tak zdarza się raz na jakiś czas,,,,,,,

Zbieram dzieci na jakiś spacer, bo mi życ nie dają,,,, ]

U nas tragedia, dzieci się mi rozchorowaly Kuba juz w piątek był jakiś niewyrażny dziś dopało Jule, jutro koniecznie czeka nas wizyta u lekarza,, tylko ciekawe czy się dostaniemy bo wponiedziałki zawsze full ludzi,,,,,,Nocki rpze tą chorobę do nosa,,, mam nadzieję ,ze dziś troskzę lepiej będzie,,,

reklama
Do góry