reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Witam,,,

Ale się tu łądnie zrobiło,,, tak inaczej,,,,

A my w niedzielę mieliśmy imprezkę,,, Julcia miała dwa latka (tz miała by 29,02),,,,, i tak czasu zero,,lae imprezka udana i fajnie było........

Agatulka- zdróweczka dla MAksa,, bidulek mały,,, dobrze ,że w domciu zostaliście,,,, przytulaski

JA nie wiedziałam, że w ferie tak wpuszczali przedszkolaków, my bylismy w ferie lae nic takiego nie było,,ale to może dlatego , że bylismy w sobotę i w niedzielę,,,,
a teraz w niedzilę,, jak będzie łądna pogoda to napewno pójdziemy tylko się zastanawiam na która lepiej,, na której będzie mniej dzieci,,,, ?

Luthien- jak się czujesz, przeszła ci ta pierś??

CZy u was w przedszkolu też podwyższyli media od stycznia,,??
bo u nas prawie o 20zł,,,, ja za styczeń płacę 162zł,, a jeszcze w grudniu miałam, 143zł,,,,,,,,,,,,,,,,,,

reklama
Witam,,,

Ale się tu łądnie zrobiło,,, tak inaczej,,,,

A my w niedzielę mieliśmy imprezkę,,, Julcia miała dwa latka (tz miała by 29,02),,,,, i tak czasu zero,,lae imprezka udana i fajnie było........

Agatulka- zdróweczka dla MAksa,, bidulek mały,,, dobrze ,że w domciu zostaliście,,,, przytulaski

JA nie wiedziałam, że w ferie tak wpuszczali przedszkolaków, my bylismy w ferie lae nic takiego nie było,,ale to może dlatego , że bylismy w sobotę i w niedzielę,,,,
a teraz w niedzilę,, jak będzie łądna pogoda to napewno pójdziemy tylko się zastanawiam na która lepiej,, na której będzie mniej dzieci,,,, ?

Luthien- jak się czujesz, przeszła ci ta pierś??

CZy u was w przedszkolu też podwyższyli media od stycznia,,??
bo u nas prawie o 20zł,,,, ja za styczeń płacę 162zł,, a jeszcze w grudniu miałam, 143zł,,,,,,,,,,,,,,,,,,

u nas na arzie to tylko w żłobku podnieśli i też o podobną kwote 20 zł
na arzie w przedszkolu cisza oby nie podnieśli

dziś Zuza idzie juz do lekarza bidulka kaszle i juz się boi czy też zastrzyki dostanie

Dobry wieczór,,,,

agatulka-- oj bardzo wam współczuję choroby i zdrówka zycze,,, a co z Zuzią,, dostała zastrzyki????

Ja dzis zaniosłam Kuby kupsko do badania, bo cś mi wygląda, jakby jakieś pasozyty miał,,, bo cały czas wszytsko liże i do buzi wkłąda,, a ręce to praktycznie ma cały czas w buzi,,, ale wyniki dopiero mam w poniedziałek, więc dalej niepewnosc,,, ,,,mam nadzieję ,ze coś wykaże,,
poza tym musze z julą iść na bilans dwulatka acle to chyba po niedzile pójdę ,a jak już będę miała wyniki, zeby po 5 razy nie chodzić,,,,
a generalnie to moje dzieci póki co zdrowe,, ale przy takiej pogodzie to różnie może być,,,,,

AGATULKA co z Zuzia? zdrowka dla niej

LUTHIEN prosze sie zameldowac, a nie stresowac kolezanek :p

ADA dzieki za wyczerpujące info na temat przedszkola :*
JAk na razie to mamy tak mało punktów.... :o mam nadzieje, ze sie uda zaczepic gdzies na te kilka godzin :-/

Z pasozytami walczylismy dluuugo wiec wiem co nieco o cholerstwie, mam nadzieje, ze jednak u Was to nie to :/

Ahhh dziewczyny ile jest wazne skierowanie do specjalisty?Orientujecie sie moze?

U nas ok, dzieciaki zdrowe, choc Kacper troche marudzi- rosna mu trójki.

Hej dziewczynki!
U mnie ok,ból mi przeszedł jak obłożyłam na noc pierś kapustą ;-),bo tak słyszałam że to pomaga.Już jest wszystko ok,a bolało mnie może przez to ze za jakieś dwa dni zauważyłam siarę :-D. Majka już też ma się dużo lepiej.Bąble już zaschły i zostały niewielkie strupki więc myślę ze niedługo będzie mogła wrócić do przedszkola.no i wogóle przepraszam ze tak długo nie pisałam ale naprawdę miałam z tym wszystkim takie zamieszanie.Jezcze na dodatek Majka miała we wtorek urodziny i w sobotę robimy imprezę więc mam troche przygotowań.Myślę że wreszcie w przyszłym tygodniu będę miała więcej luzu.

Ada spóźnione ale szczere życzenia dla Julci :* .Ale ma strasznie fajną datę urodzin :tak:.Będzie wiecznie młoda bo przecież urodziny obchodzi co 4 lata ;-).

Carolans coś mi się zdaje że skierowania są ważne tak do miesiaca czasu od wystawienia,ale nie jestem pewna.

Krewetka mnie to czeka jutro,bo na sobotę muszę posprzątać na imprezę Majki.A zwłaszcza że teściowa przyjeżdża :-D ;-).

Dobry wieczór,,,,

agatulka-- oj bardzo wam współczuję choroby i zdrówka zycze,,, a co z Zuzią,, dostała zastrzyki????

Ja dzis zaniosłam Kuby kupsko do badania, bo cś mi wygląda, jakby jakieś pasozyty miał,,, bo cały czas wszytsko liże i do buzi wkłąda,, a ręce to praktycznie ma cały czas w buzi,,, ale wyniki dopiero mam w poniedziałek, więc dalej niepewnosc,,, ,,,mam nadzieję ,ze coś wykaże,,
poza tym musze z julą iść na bilans dwulatka acle to chyba po niedzile pójdę ,a jak już będę miała wyniki, zeby po 5 razy nie chodzić,,,,
a generalnie to moje dzieci póki co zdrowe,, ale przy takiej pogodzie to różnie może być,,,,,

ma zapelanei ale oskrzeli płucka na razie czyste uffff
Maks jutro ma kontrole pielęgniarka mówi że widać poprawę choć je nei wiem on na chorego nie wygladał i nie wyglada pełen energii i właczył mu się pan pytalski co to po co kto to ???? ile pytań jejku

Luthien83 dobrze że okłady pomogły a te liście kapusty ponoć pomagają jak je sie do zamrażali da ale ja nie kożystałam choć przy obu pokarmu miałam nawały ciągle
u jak wpada teściowa to nei izyta tylko wizytacja hehehheheh

składam urodzinowe spóźnione życzenia urodzinowe bo widzę że nie dopatrzyłam

Zobacz załącznik 221150

Zobacz załącznik 221152

czesc, ja sie przywitac i ze pamietam o watku,ale kompa nie mam u siebie jeszcze wiec nie jak pisac,ale chce sobie sprezentowac i neta zalazyc wiec bede czesciej:-D

dziewczyny powiedzcie mi coswiecej o tym Teatrzyku w BONARCE
o ktorej godzinie w niedz i czy duzo dzieci jest i jak przedstawienie,bo tym sie kiedys moze wybrala tylko mz na drugim koncu miasta mieszkany:dry:

reklama
czesc, ja sie przywitac i ze pamietam o watku,ale kompa nie mam u siebie jeszcze wiec nie jak pisac,ale chce sobie sprezentowac i neta zalazyc wiec bede czesciej:-D

dziewczyny powiedzcie mi coswiecej o tym Teatrzyku w BONARCE
o ktorej godzinie w niedz i czy duzo dzieci jest i jak przedstawienie,bo tym sie kiedys moze wybrala tylko mz na drugim koncu miasta mieszkany:dry:

Agus to sie musimy tam razem wybrać oki :))))))))))))

my chory wiec nie mozemy do ciebei wpaść moze na następny weekend sie uda jak Zuza będzie zdrowa to sie ci wbijemy :)))

Do góry