reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

aniu ale ci zazdroszczę tych nartek, nam może sie uda wyrwa koło marca jak mała zje cos oprócz cyca ;D
w świeta mieliśmy chrzciny, więc urwanie głowy było

reklama
Witajcie w Nowym Roku!!!

Aniu super, że Święta się udały  :)

U nas wszystko wraca do normy- wyzdrowiałam i czuję się dużo lepiej.
Po Świętach i Sylwestrze jestem okropnie objedzona i ociężała, ale mam nadzieję, że i to wkrótce minie.

Strasznie tu u nas pusto Krakowianki  :(

Może napiszmy o sobie coś więcej. Co lubimy robić, kim jesteśmy z zawodu, wykształcenia....
Co Wy na to?

Hej dziewczyny :) pomóżcie
Dwa tygodnie temu leżałam właśnie w szpitalu na Kopernika ponieważ w 34tc miałam skurcze, szyjka zaczeła się skracać a ujście otwierać. na szczęście wszystko skończyło się dobrze.
Teraz dowiedziałam się, że muszę mieć cesarkę. Chodzę do gina prywatnie ale on także pracuje na Kopernika i chciałabym aby on wykonał CC właśnie tam.
Mam tylko pytanie czy tam mogę mieć przy cc zzo czy tylko ogólne i czy ojciec może być obecny podczas operacji i czy mogę tam ustalić termin wcześniej-dogadać się z lekarzem. Jeszcze z moim lekarzem o tym nie rozmawiałam bo wizytę dopiero mam za tydzień.

najlepiej porozmawiaj o tym z ginem, on najlepiej ci doradzi, wiem tylko, że gin nie może być w szpitalu dłużej niż przewiduje jego czas pracy.. mój gin też jest z Kopernika i też chodzę do niego prywatnie. Myślę, że można się umówić na konkretny termin cesarki w ramach jego dyżuru, ale nie sądzę, żeby męża wpuścili na Kopernika... moja koleżanka rodziła w Rzeszowie i mąż był przy cesarce, ale o Koperniku nie słyszałam jeszcze pochlebnej opinii, ale zapytaj gina, moim zdaniem zależy od jego pozycji i poważania w szpitalu... ;D Powodzenia!

czesc
Bylam mamuska z Krakowa i dalej sie nia czuje, choc od 3 m-cy mieszkamy w Niemczzech. W Krakowie urodzilam dwojke moich kochanych dzieciakow i jestem z tego dumna, ze mam w domu krakowiakow! Pozdrawiam goraco!

reklama
Do góry