reklama
Witajcie w Nowym Roku!!!
Aniu super, że Święta się udały
U nas wszystko wraca do normy- wyzdrowiałam i czuję się dużo lepiej.
Po Świętach i Sylwestrze jestem okropnie objedzona i ociężała, ale mam nadzieję, że i to wkrótce minie.
Strasznie tu u nas pusto Krakowianki
Może napiszmy o sobie coś więcej. Co lubimy robić, kim jesteśmy z zawodu, wykształcenia....
Co Wy na to?
Aniu super, że Święta się udały
U nas wszystko wraca do normy- wyzdrowiałam i czuję się dużo lepiej.
Po Świętach i Sylwestrze jestem okropnie objedzona i ociężała, ale mam nadzieję, że i to wkrótce minie.
Strasznie tu u nas pusto Krakowianki
Może napiszmy o sobie coś więcej. Co lubimy robić, kim jesteśmy z zawodu, wykształcenia....
Co Wy na to?
iwonka1980
Zaciekawiona BB
Czesc
Jestem z NOWEJ Huty, mój malutkima 17 miesiecy iprawie 2 tygodnie,prześliczengo masz bobaska.
Iwona
Jestem z NOWEJ Huty, mój malutkima 17 miesiecy iprawie 2 tygodnie,prześliczengo masz bobaska.
Iwona
Hej dziewczyny pomóżcie
Dwa tygodnie temu leżałam właśnie w szpitalu na Kopernika ponieważ w 34tc miałam skurcze, szyjka zaczeła się skracać a ujście otwierać. na szczęście wszystko skończyło się dobrze.
Teraz dowiedziałam się, że muszę mieć cesarkę. Chodzę do gina prywatnie ale on także pracuje na Kopernika i chciałabym aby on wykonał CC właśnie tam.
Mam tylko pytanie czy tam mogę mieć przy cc zzo czy tylko ogólne i czy ojciec może być obecny podczas operacji i czy mogę tam ustalić termin wcześniej-dogadać się z lekarzem. Jeszcze z moim lekarzem o tym nie rozmawiałam bo wizytę dopiero mam za tydzień.
Dwa tygodnie temu leżałam właśnie w szpitalu na Kopernika ponieważ w 34tc miałam skurcze, szyjka zaczeła się skracać a ujście otwierać. na szczęście wszystko skończyło się dobrze.
Teraz dowiedziałam się, że muszę mieć cesarkę. Chodzę do gina prywatnie ale on także pracuje na Kopernika i chciałabym aby on wykonał CC właśnie tam.
Mam tylko pytanie czy tam mogę mieć przy cc zzo czy tylko ogólne i czy ojciec może być obecny podczas operacji i czy mogę tam ustalić termin wcześniej-dogadać się z lekarzem. Jeszcze z moim lekarzem o tym nie rozmawiałam bo wizytę dopiero mam za tydzień.
najlepiej porozmawiaj o tym z ginem, on najlepiej ci doradzi, wiem tylko, że gin nie może być w szpitalu dłużej niż przewiduje jego czas pracy.. mój gin też jest z Kopernika i też chodzę do niego prywatnie. Myślę, że można się umówić na konkretny termin cesarki w ramach jego dyżuru, ale nie sądzę, żeby męża wpuścili na Kopernika... moja koleżanka rodziła w Rzeszowie i mąż był przy cesarce, ale o Koperniku nie słyszałam jeszcze pochlebnej opinii, ale zapytaj gina, moim zdaniem zależy od jego pozycji i poważania w szpitalu... ;D Powodzenia!
reklama