reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

aniu ale ci zazdroszczę tych nartek, nam może sie uda wyrwa koło marca jak mała zje cos oprócz cyca ;D
w świeta mieliśmy chrzciny, więc urwanie głowy było

reklama
Witajcie w Nowym Roku!!!

Aniu super, że Święta się udały  :)

U nas wszystko wraca do normy- wyzdrowiałam i czuję się dużo lepiej.
Po Świętach i Sylwestrze jestem okropnie objedzona i ociężała, ale mam nadzieję, że i to wkrótce minie.

Strasznie tu u nas pusto Krakowianki  :(

Może napiszmy o sobie coś więcej. Co lubimy robić, kim jesteśmy z zawodu, wykształcenia....
Co Wy na to?

Hej dziewczyny :) pomóżcie
Dwa tygodnie temu leżałam właśnie w szpitalu na Kopernika ponieważ w 34tc miałam skurcze, szyjka zaczeła się skracać a ujście otwierać. na szczęście wszystko skończyło się dobrze.
Teraz dowiedziałam się, że muszę mieć cesarkę. Chodzę do gina prywatnie ale on także pracuje na Kopernika i chciałabym aby on wykonał CC właśnie tam.
Mam tylko pytanie czy tam mogę mieć przy cc zzo czy tylko ogólne i czy ojciec może być obecny podczas operacji i czy mogę tam ustalić termin wcześniej-dogadać się z lekarzem. Jeszcze z moim lekarzem o tym nie rozmawiałam bo wizytę dopiero mam za tydzień.

najlepiej porozmawiaj o tym z ginem, on najlepiej ci doradzi, wiem tylko, że gin nie może być w szpitalu dłużej niż przewiduje jego czas pracy.. mój gin też jest z Kopernika i też chodzę do niego prywatnie. Myślę, że można się umówić na konkretny termin cesarki w ramach jego dyżuru, ale nie sądzę, żeby męża wpuścili na Kopernika... moja koleżanka rodziła w Rzeszowie i mąż był przy cesarce, ale o Koperniku nie słyszałam jeszcze pochlebnej opinii, ale zapytaj gina, moim zdaniem zależy od jego pozycji i poważania w szpitalu... ;D Powodzenia!

czesc
Bylam mamuska z Krakowa i dalej sie nia czuje, choc od 3 m-cy mieszkamy w Niemczzech. W Krakowie urodzilam dwojke moich kochanych dzieciakow i jestem z tego dumna, ze mam w domu krakowiakow! Pozdrawiam goraco!

reklama
Do góry