reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Gaga wstepnie mam opiekunke - ale nie z polecenia i wiadomo obawy mi towarzysza - a powrot do pracy w styczniu.

Jas urodzi sie mierzac 55 cm i wazac 4050 (kluseczka jest do dzis).

Silunia a do jakiego kraju Was wywieje jesli wolno zapytac:)?

reklama
aniu doskonale cię rozumiem, ja wracam dopiero we wrześniu i to pod warunkiem że znajde pracę, bo w starej nie ma dla mnie godzin, no ale wtedy pozostaje nam chyba żłobek, bo nie stac nas będzie na opiekunkę, oj spędza mi to sen z powiek, musze załątwić sobie dużo dzieciaków na korepetycję, to może wtedy odłoże na opiekunkę, coś trzeba wykombinować

silunia teraz dużo jest związków partnerskich, choc tak naprawdę jakie to ma znaczenie ??? ważne żeby chłop był pożądny

Gaga jak najbardziej pozadny :laugh:, a jezeli chodzi do jakiego kraju nas wywieje to trudno powiedziec to zalezy gdzie Goran dostanie lepszy kontrakt ...... kazde miejsce na swiecie jest mozliwe , ja tylko nie chcialabym w jakims kraju arabskim , boje sie ze moglabym sie nie zaadaptowac .

Przyjecie kazdej innej kultury jest ciezki, ale tez mysle ze kultura w ktorej kobieta jest na drugim miejscu po mezczyznie bylaby dla mnie bardzo trudna do akceptacji. Trzymam kciuki aby kraj do ktorego was wywyieje byl Ci sprzyjajacy :laugh:

dzieki ania q , co ty mowisz nie wiesz , ze kobiety zawsze mają po 18 lat.
Jak sie czuje twoj synus??? bo na zdjeciu wyglada slicznie , a co wlasciwie ro
bisz poza opieką nad bobaskiem , bedziesz wracac do pracy???
a jezeli chodzi o kraj to najprawdopodobniej Francja lub Luxemburg.....mi
elismy oferte z antypodow ale chyba sie nie zdecydujemy ;)

no my po lekarzu
z morfologią nie najlepiej, będzie brać zelazo, ale na razie musimy z kupkami dojść do łądu, bo sa wodniste za bardzo, małą dostała na to jakieś leki, zobaczymy mam nadzieję że się poprawi, mamy odstawić wszystkie deserki, tylko zostaje cyc, a przez to częste jedzenie lekarka obawia się że może małą niedojada i kazała dokarmiac nan ha 1 o patrzyć ile małą tego po karmieniu piersia wtupta, na nocne spanko zaleciła jakies czopki homeopatyczne, można kupić bez recepty, no zobaczymy, mam tylko nadzieję że nie skończymy całkiem na butli

My na razie jedziemy tylko na piersi i przyrost mamy olbrzymi - Jasio juz wazy ponad 8kg - kluseczka z niego. Poza tym dokazuje jak kazdy 5miesieczniak ;)

A ja od stycznia do pracy - mam uklad idealny - 3/4 etatu - w tym 1/2 w biurze, reszta w domku. Wiec troszke sie mniej stresuje ze zostawiam mojego babaska osobie, ktorej w sumie nieznam - ale to sie przeciez niebawem zmieni:)

reklama
Witajcie!
Ja też Krakowianka i to od urodzenia.  :)
Mam 25 lat i mieszkam w Prokocimiu Nowym. Mam synka Szymona- urodził się 15 czerwca tego roku, mierzył 55cm i ważył 3,760 kg.
Obecnie waży już ponad 8 kg. Jemy już nie tylko cyca, ale i zupki, deserki, owoce.
Gotuję synkowi sama, a to czego nie dam rady ugotować (np. obiadki z królikiem czy jagnięciną) kupuję w słoiczkach.

Gaga mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i będziesz nadal karmić piersią.
Trzymam za Was kciuki.

Silunia ja też nie mam nic przeciwko nie zalegalizowanym związkom, chociaż sama jestem mężatką.
Życzę by kraj, do którego wyjedziecie był cywilizowany i by panowało w nim równouprawnienie.

Pozdrawiam serdecznie!

Do góry