reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

witaj Paula, u nas na szczęście po staremu, został cyc ;) mleko w proszku fuj i nie chce go pić, spanko też się uspokoiło odkąd śpimy razem ;), małą nie była głodna tylko chciała się przytulać ;)

coś tu się cicho robi ;)

reklama
tylko tak troszeczke cichutko ;) dziendobry wszystkim , ja ostatno malo na bb bo duzo pracy , a po kolejne niezbyt siedzenie przed kompem mi sluzy , kreci mi sie w glowie itd.
Witam Paula C , dzieciatko sliczne i duzy chlopak z niego ;)
Gaga ciesze sie , ze zostaliscie na piersi , to chyba najlepszy sposob.....
;)
pozdrawiam

hej dziewczyny :laugh:
ja też jestem z krakowa: wola duchacka.
mój Oluś ma przyjść na świat pod koniec stycznia. Pozdrowienia dla wszystkich na tym forum :)

Dziękuję za powitanie!

Gaga cieszę się że został cycuś. :)

Silunia ja miałam tak samo- też nie mogłam w ciąży długo przed kompem siedzieć, ale to mija- szczególnie w ostatnim trymestrze ;)

Witam Agulusię!

oj ja w ciąży, ale pod koniec siedziałąm cały czas przed kompem, a raczej leżała, bo ostatnie 4 miesiące musiałąm leżeć i mąż mi kompa koło łóżka zainstalował ;)
Majunia dziś wypiła 60ml mleczka NAN, jak juz kupiłam to niech je wypije, ja będę mogła gdzieś się wyrwać, ale nie zamierzam jej dawać często, ja swojego nie jestem w satnie odciągnąć

widze ze podgorze dominuje ;)

Pochwale sie ze Jasiowi dwa zabki sie pojawily i jestem cala w skowronkach - myslalam zreszta ze gorzej to bedziemy przerabiac, a tu "tylko" wybudzenia w nocy przez 2 tygodnie ;)

Trzymam kciuki za dobre samopoczucie przyszlych mam :laugh:

Aniu.g gratuluję Jasiowych ząbków! U nas pomimo, że starsi jesteśmy nie ma ani jednego zębalka. Cierpliwie czekamy.

La pain nie znam pediatry godnego polecenia. To znaczy nie narzekam na naszą pediatrę, ale chyba nie będziesz się do Prokocimia tachać. ::)

Jak tam przygotowania przedświąteczne?
Ja się przyznam, że jestem przerażona tym co jeszcze przede mną, a poza tym chyba mnie jakieś choróbsko łapie i czuję się fatalnie. Mięśnie mnie bolą, głowa i gardło też. Zarzyłam sobie Efferalgan musujący(paracetamol) bo to mi wolno karmiąc, ale nie widzę jakiejś super poprawy.
No nic Szymek śpi, więc skorzystam z okazji i też się na chwilę położę.

reklama
My swieta spedzalismy w zakopcu - u tesciowej. Poszusowalam odrobinke na nartkach. Bylo bajkowo, bo caly czas bielutenko, marzenie.

Pozdrawiam Was serdecznie - juz noworocznie :laugh:

Do góry