reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
Odkrylam dzis dopiero ze jest forum regionalne ;D. Ja tez sie ujawniam ;D - Ja okupuje Kurdwanow :D. Pozdrawiam wsztystkie krakowianki - nieliczna grupka, ale zawsze cos.

ANIU G. JA CI MIAŁAM PYTAĆ O TĄ OPIEKUNKE I WIDZISZ PRZYPOMIAŁĄM SOBIE TERA, BO DO LIPCÓWECZEK DAWNO NIE ZAGLĄDAŁAM, DZWONIŁAM I NIESTETY NC Z TEGO CHYBA, ALE PEWNIE TY JUŻ ZAŁĄTWIŁAŚ SOBIE KOGOŚ, O CAPS LOCK SIE WŁĄCZYĆ ;D

no to może napiszmy coś o sobie i swoich pociechach ???
ja mam 26lat, moja córunia urodziłą się 23 sierpnia 2005 i ma na imie Maja, ważyła 3650 i mierzyłą 56cm,

a przyszłe mamy niech napiszą jak przebiega ciąża, trzeba to forum jakoś rozkręcić i sie poznać ;)

reklama
dobrze to napisze cos o sobie jako oczekujaca mama ;)
mam 24 lata , w chwili obecnej mieszkamy na krowodrzy , a jeszcze w sumie tak nie dawno mieszkalam na woli duchackiej , pracuje w firmie zajmujacej sie organizacja roznego typu eventow i konferencji itd. dosyc ciekawa praca :) teraz jestem dopiero w 5 tygodniu ciazy i niezmiernie sie ciesze , przepraszam powinnam powiedziec cieszymy bo staralismy sie o bebiko troszke czasu ;D, tak jak powiedzialam , na razie jestesmy w krakowie , ale w przyszlym roku prawdopodobnie , albo nawet wiecej niz prawdopodobnie bedziemy musieli sie przeprowadzic do innego kraju , jest to zwiazane z praca mojego partnera ....
tak partnera poniewaz nie jestesmy malzenstwem i na razie nie zamierzamy wziasc slubu , cenimy swoj zwiazek takim jakim jest . Co jeszcze moge napisac to narazie chyba tyle ;)

Do góry