reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

kluska80 a ten lekarz na Piastów - Egwuatu to dobry ??? Bo zamierzam do tej przychodni do gina się zapisać, ale nie najlepsze miałam zdanie o ginekologach tam pracujących, dlatego w ciąży chodziłam na Niepodległości do dr. Franczaka. Mimo tego, że lekarz chłodny w rozmowie to bardzo dobry specjalista. Żałuję, że już tam nie przyjmuje :-(, bo nie uśmiecha mi się chodzić do Niego prywatnie :sorry2:.

A tak w ogóle to witam :-). Bardzo daaawno TUTAJ nie zaglądałam :zawstydzona/y:.

reklama
Cześć Kobietki:)Chciałam się przywitać:)Coprawda ja dopiero jestem na początku - 5tc,ale miło mi było poczytać Wasze posty.B.się boję o moją fasolkę,jedną już straciłam 2 lata temu :( a mam już 31 lat i bardzo chciałabym aby wszystko było w porządku.Poronienie "dokończyłam"w Żeromskim,w którym zajęli się mną fenomenalnie.Po kilku miesiącach znów tam zawitałam-na ginekologię operacyjną w celu usunięcia mięśniaka macicy(to on był powodem utraty ciąży).Oba pobyty w szpitalu nie należały do przyjemności,ale personel był na prawdę rewelacyjny.Czystość też niczego sobie-nie jest to nowy szpital,więc cudów nie ma,ale nie można powiedzieć,że jest tam syf kiła i... przerażają mnie tylko te tabuny rodzin,które odwiedzają ciężarne,zwłaszcza na patologi ciąży,ale teraz tak jest w szpitalach,że można odwiedzać-tylko na miły Bóg dlacego całymi dniami?Przecież to jest uciążliwe dla ciężarnych,dla personelu i nie uwazam,aby miało kojący wpływ na nerwy przyszłej mamusi,ale może to tylko moja opinia. Dziewczynki,proszę o trzymanie kciuków:) A we wtorek idę na USg,więc zobaczymy czy przypakiem jakiś mięśniak znów się nie pojawił - oby nie... Pozdrawiam Was! Aga

Cześć Winka,moim zdaniem dr,Egwuatu jest ok ,miły,konkretny zwraca uwagę na takia rzeczy, o ktorych inni nawet nie pomyslą,wszystkie moje koleżanki albo juz do niego chodza albo wybieraja sie na pierwsza wizyte z moja mamą włącznie:))i jeszcze delikatny jak musi coś mocniej zbadac to przeprasza a cos takiego to jeszcze nigdy mi sie nie zdażyło.Ja tez miałam pewne oporu przed facetem ale po pierwszej wizycie całkowicie się ich pozbyłam.Pozdrawiam

Agnieszko z tymi odwiedzinami to rzeczywiście koszmar. Ja na położnictwie leżałam ponad 10 dni. Myślałam, że oszaleję o 11 zaczynały się pielgrzymi i trawały do 21. Do jednej pacjentki potrafiło przyjść pięć osób.Raz nawet zwróciłam uwagę, bo moja córcia miała fototerapię na sali i nie mogłam przesunąć jej łóżeczka a teściowa pacjentki obok prawie usiadła na moim łóżku i zaczęła przesuwać małą:no:Miałam duży przekrój pacjentek i ich rodzin Wiele zależy od nas samych; niektóre dziewczyny wychodziły na korytarz, gdy odwiedzało je więcej osób, albo tak umawiały wizyty, aby nie było tłumu na sali. Najlepszy był mąż jednej z koleżanek, ile razy przyszedł to zajmował nam łazienkę i to na tą poważniejszą sprawę;-):-)

kluska80 dzięki serdeczne :-), bo po recenzjach pacjentek na Jego temat, to aż się przeraziłam szczerze mówiąc :baffled:. Jeszcze raz dzięki za info :-). Na pewno w najbliższym czasie do Niego zaglądnę :tak: i sama się przekonam :tak:.

AgnieszkaKRK31 gratuluję zafasolkowania :-). I kciuki trzymam &&&.
Co do patologi ciąży w Żeromskim, to masz rację, sporo osób się tam przewija :sorry2:. Ja w 7 miesiącu ciąży tam leżałam i widziałam co się dzieje, ale przynajmniej zawsze coś się działo :-p.
Jestem ciekawa czy nadal tam pracuje taka gruba położna - rewelacyjna była, tylko nie pamiętam jak miała na imię.

Antila hehe, to niezłe zapachy miałyście w łazience po wizycie tego męża koleżanki :rofl2::sorry2:.

Witam, ja jestem w 18mc (rozwiązanie planowane na koniec sierpnia) i mam kłopot z zapisem do szkoły rodzenia. zależało mi na żeromskim, ale tam terzeba było się zapisywać ponad miesiąc temu (na majową edycję, a kolejna na wrzesień). czy ktoś mógłby mi polecić SR jakąś dobrą, w której zajęcia zaczynają się po godzinie 17? Help

Witam.....Mieszkam sobie koło Krakowa i mam dwójkę dzieci Kacperek 5 lat i Emilka 3 lata....Wlaśnie dołączyłam do grona...Gorąco wszystkich pozdrawiam....:blink:

reklama
Witam, ja tez jestem z Krakowa. Co do rodzenia - rodziłam w Narutowiczu i najgorszemu wrogowi tego szpitala bym nie poleciła. Położne to tam chyba są najgorsze!

Do góry