catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No niestety tak, ale pewnie to cena za duży asortyment, dużo personelu. Ale teraz mamy cudowny internet :-) Ja w poprzedniej ciąży tylko głównie po sklepach jeździłam i ogłądałam, a w domku komp i kupujemy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witamwidzialam takie wozki w czarodzieju maja sklep w Huciezajrzyj na strone Czarodziej.pl - Artykuły dla dzieci, porady, sklep dziecięcy, komis, wypożyczalniaCzesc Dziewczyny!
Mam do Was pytanko gdzie w Krakowie znajde jakis fajny sklep z wozkami dzieciecymi gdzie bedzie duzy wybor? Zalezy mi szczegolnie na wozku x-lander xq. Moze ktoras z Was go widziala gdzies w Krakowie? I moze pamieta orientacyjnie cene?
Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz.
Pozdrawiam z Nowego Sącza
Witaj, mieszkałam niedaleko Ciebie, ja miałam ten problem przy zapisaniu dziecka do żłobka, ale trafiłam na świetną dyrektorkę żłobka w Krakowie który sobie wybrałam i ona doradziła mi żebym zameldowała się tymczasowo w Krakowie, a że cała moja rodzina tam mieszka to nie było żadnego problemu i moje dziecko bez problemu było przyjęte do tego żłobka. Więc może tędy droga.Witajcie,
jestem z Mogilan,
a pytanko mam takie, czy mozna jakos dostac sie do przedszkola do Krakowa (miejskiego), bo terazniejsze przedszkole nie spelnia wogole swojej funkcji. Nie potrzebuje "przechowalni" dla dzieci, mam madrych, rozwinietych chlopcow, nie chce, zeby dziecko przestalo sie rozwijac tylko dlatego, ze w przedszkolu nie dbaja o to i taki slaby jest poziom przedszkola i grupy. Z tym komputerowym systemem wpisow do przedszkoli, to nie mamchyba szans. Czy moglby mi ktos pomoc... blagam!!!!
ja mieszkam kolo BiedronkiAga cześć a gdzie chodziłas do lekarza? Ja na Piastów do doktora Egwuatu.Pozdrawiam!!aha a gdzie mieszkasz? ja na Zł Jesieni(