reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

Hello ja też od urodzenia Krakowianka i w grudniu urodziłam córę Patusię ( taki prezencik na 30-ste urodziny) na Olszy spędziłam 19 lat a teraz mieszkam w Nowej Hucie
Pozdrawiam:-):-)
Trzebaby jakoś tą pogodę pozaklinać coby słonko wyszło:-D:-D

reklama
Mopek rodziłyśmy w tym samym miesiącu:-)Ja całe życie Krowodrza:happy:Gratuluję córci!!!

Ja mieszkałam 3 lata na Krowodrzy jak syn Tomek sie urodził jest mnóstwo terenów na spacerki: Błonia, Park Jordana, alejki przy Grottgera no i niedaleko las Wolski :tak:
Zazdroszcze:-D:-D:-D(zarcik oczywiscie)

Witam :-)
Już ponad dwa lata jestem na forum i dopiero dzisiaj piszę na tym wątku. Wstyd:zawstydzona/y:
Jestem rodowitą krakowianką mam 32 lata i w grudniu zostałam mamusią :-)

Mopek rodziłyśmy w tym samym miesiącu:-)Ja całe życie Krowodrza:happy:Gratuluję córci!!!

witajjj a ja nowa Krakowianka że tak powiem i tez na Krowodrzy :))))

i gratulacjeee świerzym mamusią

Dzień dobry:-)
Pogoda znowu do niczego, pewnie mała zamiast na spacerku wyląduje na balkonie:baffled:
Muszę się zabrać za jakieś sprzątanie, ale w ogóle nie mam natchnienia :dry:Ogólnie ostatnio mam jakiegoś lenia.Myślałam, że to może anemia, ale wyniki są ok. Niewyspanie raczej też nie, bo Ania ładnie śpi w nocy. Może już przesilenie wiosenne:confused:

Czesc Dziewczyny!
Mam do Was pytanko gdzie w Krakowie znajde jakis fajny sklep z wozkami dzieciecymi gdzie bedzie duzy wybor? Zalezy mi szczegolnie na wozku x-lander xq. Moze ktoras z Was go widziala gdzies w Krakowie? I moze pamieta orientacyjnie cene?
Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz.
Pozdrawiam z Nowego Sącza :)

Duży wybór i swobodę w oglądaniu, testowaniu, bo jest dużo miejsca znajdziesz w sklepie Entliczek-pentliczek,ul. Dobrego Pasterza 122. sklep, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci Jest tam też fajna obsługa, jak kupowałam fotelik samochodowy, to po prostu podałam cenę i gość mi wszystko pokazał, poopowiadał. Kiedy powiedziałam, że może jest coś droższego nieco, ale wartego dopłaty ze względu na bezpieczeństwo, faktycznie nie poszedł od razu w +300 zł, ale +100 i wylistował dlaczego ten bezpieczniejszy. Poza tym bez problemu wyszedł z nami na parking i popróbowaliśmy foteliki do auta, czy się dobrze zmieszczą czy synek będzie miał w nich dużo miejsca. Oprócz tego jest w sklepie siedzenie samochodowe, do którego można przypiąć fotelik, posadzić dziecko i choćby zobaczyć czy jest mu wygodnie w kurtce. Ale kupować to już nie zawsze radzę, bo jest tam dość drogo. Można pooglądać, a kupić w necie :-)

reklama
Do góry