reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Hello ja też od urodzenia Krakowianka i w grudniu urodziłam córę Patusię ( taki prezencik na 30-ste urodziny) na Olszy spędziłam 19 lat a teraz mieszkam w Nowej Hucie
Pozdrawiam:-):-)
Trzebaby jakoś tą pogodę pozaklinać coby słonko wyszło:-D:-D

reklama
Mopek rodziłyśmy w tym samym miesiącu:-)Ja całe życie Krowodrza:happy:Gratuluję córci!!!

Ja mieszkałam 3 lata na Krowodrzy jak syn Tomek sie urodził jest mnóstwo terenów na spacerki: Błonia, Park Jordana, alejki przy Grottgera no i niedaleko las Wolski :tak:
Zazdroszcze:-D:-D:-D(zarcik oczywiscie)

Witam :-)
Już ponad dwa lata jestem na forum i dopiero dzisiaj piszę na tym wątku. Wstyd:zawstydzona/y:
Jestem rodowitą krakowianką mam 32 lata i w grudniu zostałam mamusią :-)

Mopek rodziłyśmy w tym samym miesiącu:-)Ja całe życie Krowodrza:happy:Gratuluję córci!!!

witajjj a ja nowa Krakowianka że tak powiem i tez na Krowodrzy :))))

i gratulacjeee świerzym mamusią

Dzień dobry:-)
Pogoda znowu do niczego, pewnie mała zamiast na spacerku wyląduje na balkonie:baffled:
Muszę się zabrać za jakieś sprzątanie, ale w ogóle nie mam natchnienia :dry:Ogólnie ostatnio mam jakiegoś lenia.Myślałam, że to może anemia, ale wyniki są ok. Niewyspanie raczej też nie, bo Ania ładnie śpi w nocy. Może już przesilenie wiosenne:confused:

Czesc Dziewczyny!
Mam do Was pytanko gdzie w Krakowie znajde jakis fajny sklep z wozkami dzieciecymi gdzie bedzie duzy wybor? Zalezy mi szczegolnie na wozku x-lander xq. Moze ktoras z Was go widziala gdzies w Krakowie? I moze pamieta orientacyjnie cene?
Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz.
Pozdrawiam z Nowego Sącza :)

Duży wybór i swobodę w oglądaniu, testowaniu, bo jest dużo miejsca znajdziesz w sklepie Entliczek-pentliczek,ul. Dobrego Pasterza 122. sklep, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci Jest tam też fajna obsługa, jak kupowałam fotelik samochodowy, to po prostu podałam cenę i gość mi wszystko pokazał, poopowiadał. Kiedy powiedziałam, że może jest coś droższego nieco, ale wartego dopłaty ze względu na bezpieczeństwo, faktycznie nie poszedł od razu w +300 zł, ale +100 i wylistował dlaczego ten bezpieczniejszy. Poza tym bez problemu wyszedł z nami na parking i popróbowaliśmy foteliki do auta, czy się dobrze zmieszczą czy synek będzie miał w nich dużo miejsca. Oprócz tego jest w sklepie siedzenie samochodowe, do którego można przypiąć fotelik, posadzić dziecko i choćby zobaczyć czy jest mu wygodnie w kurtce. Ale kupować to już nie zawsze radzę, bo jest tam dość drogo. Można pooglądać, a kupić w necie :-)

reklama
Do góry