reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

no witam nowe krakowianki,
nati/misio widzę że mamy komu kibicować :-) czekamy na pomyślne zapylenie:-D

my wrócilismy w nocy z wakacjo, było cudownie, 2 tygodnie na kaszubach, jeziorko lasy, domek z kominkiem, no i dwa dni na polatanie po Gdańsku i Gdyni, super
no a teraz do roboty :sorry2:

reklama
Witajcie
Aga- ja mam taka mala wioske w Pieninach, tam gdzie jest spyw Dunajcem, niedaleko Kroscienka,, tz moi rodzice tam mieszkaja, bo ja to w sumie juz od ponad 10 lat tam nie mieszkam,,, a zanim przeprowadzilam sie do Krakowa to mieszkalam w Nowym Targu,,,

gaga- fajnie ze ci sie urlopik udal:-)grunt to dobrze wypoczac;-) tylko najgorzej potem wrocic do rzeczywistosci;-)

A ja borykam sie ze zbuntowanym dwulatkiem i powiem wam ze czasem mam juz dosc:szok::szok:
pozdrawiam

gaga- a co sie stalo????
eh, czasem jak to mowia jak nie urok to e,,,,,...!!! wspolczuje ci tego pobytu w szpitalu, bo napewno nie nalezy to do przyjemnosci, mam nadzieje ze jez wszytsko dobrze,
trzymajcie sie

a jak sie czuje Maja???
gaga ty pracujesz w szkole dobrze pamietam???
mam pytanie czy wiesz na czym stoi temat nowej reformy:
chcialam sie zapytac o to czy wiesz jakby wygladala ten temat
ze 6 latki poszliby do podstawowki

no Majka juz dobrze, ale po 3 wymiotach była na skraju zapaści, na szczęście wszystko dobrze się skończyło
co do reformy, ja sku[piam się na uczeniu, bo to lubię robić, i staram się nie słuchac pierdół które wymyślaja na szczycie :-) no chyba że muszę ;-)

Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

Gaga wszystkiego najlepszego z okazji 3 urodzin dla Majeczki:-D

reklama
Witaj Agutulka:-D jako nowa krakuska;-)
jak tam po przeprowadzce?wypakowani juz??
jak dzieciaczki???
w jakiej dzielnicy mieszkasz??
podoba wam sie Krakow???

wow ile pytań tak na raz heheheh
przeprowadzka ciagle w toku teście sie wynieśc nie moga bo ich mieszkanie remontowane trafili na dupy a nei fachowców
nie rozpakowana jestem juz prawie 2 tyg na kupie
krowodrza dzielnica
kraków oki
jeszcze w sumie nie pozwiedzałam
pracy szukam jakies logicznej i dupa nic niema ludzkiego :(((((
a dzieci od poniedziałku do żłobka i przedszkola

Do góry