reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
Ale dzisiaj cieplo,skwar
a ja o 14 na zakupy sie wybralam:baffled:

Anetka mam nadziej,ze tesciowa
nie u przyszkrzy pobytu

Ada z jakiej czesci Krakowa jestes??

Gaga ty zawsze jestes zabranowana
biedulko odpocznij sobie troche jak wakacje
jeszcze polmetek i dzieciaki do szkoly wroca
jejku przypomniala mi sie
o tym anikinie co kiedys mowilismy
jejku ja tez zabiegana
moze kiedys sie spotkamy

A moze dziewczyny zebralibibysmy sie kiedys
i spotkami sie na zywo w jakims miejscu
moze w Parku Jordana???
tylkoniech te upaly przejda

Witam
Mam do Was Krakowianek wielką prośbę . Ja mieszkam 40 km od Krakowa ale z powodu cukrzycy zostałam skierowana do poradni na Kopernika 15 - no i tam się zaczęło , okazuje się że ,, cukrzycowe ,, mamy mają nakaz rodzić na Kopernika 23 a wszystkie które tam już były opowiadają straszne historie rodem z horrorów o tym jak pacjentki są tam strasznie traktowane i przez lekarzy i pozostały personel medyczny . Czy Wy wiecie coś na ten temat ? Bardzo proszę o komentarz .

czesc diewczynki!juz w niedziele o 17 bede w Krakowie.
Tesciowa pomagala mi bardzo i odpoczelam sobie a co najwarzniejsze fajnie opalilam.Maz juz zaciera rece na nasze spotkanie.Mamy teraz na plazy Diverse Edition.Maaaaaaaaaaaaaasakra nie da sie spac tak wali,Maly i moja siostrzyczka padli.

Cześć wszystkim krakowianką ja do krakowa mam 15km wiec zaliczam sie do krakowianek hehe :-)

asus wiele moich znajomych było w tym szpitalu nawet moja babcia tam pracowała na wcześniakach jest pielegniarką i nigdy nie słyszałam strasznych opowiesci moge sie mylic ale nie powinnas sie obawiać.

witajcie
Nie bylo mnie troche bo wyjechalam do rodzicow na wies i niedawno wrocilismy,:-)Wyjazd bys super tylko szkoda,ze tak krotko;-)

asus- ja tez niestety nie znam tego szpitala wiec ci nie pomoge,,,,,

aga-ja mieszkam w podgorzu, dokladnie na rzace, prawie jak na wsi;-):tak:

A pogoda dzis byla paskudna i moje dzieci mnie do szalu doprowadzily, no jak ja nie cierpie takiej pogody,bo wtedy to w domu wariacja:szok::rofl2:

reklama
Aga.82- dzieki że pytasz u mnie bardzo fajnie wróciłam niedawno z urlopu nie stety w dwójke @ przyszła i jestem troszke rozczarowana ale następny cykl nastepne starania:-).

Wesele miałam naprawde udane jak będe mieć zdjecia to je wstawie napewno :tak: a tak pozatym to powrót do pracy od poniedziałku którego niezosze :wściekła/y:

pozdrawiam bardzo serdecznie

Do góry