reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

witajcie
agatulka25- oj wspolczuje ci tej przeprowadzki,,,:-(ale Krakow jest pieknym miastem i wsyszystko ci zrekonpensuje;-)
ja mieszkam to od dwoch lat i tak szczerze to tez jeszcze wszedzie nie bylam:zawstydzona/y:
Jakos zawsze czasu brakuje,,ale nadrobie zaleglosci :-)

reklama
Witajcie
ja w krakowie mieszkam od roku i tez połowy misata nie zwiedziłam :-( mam nadzieje ze jak mój synek podrosnie to pozwiedzamy razem :-) pozdrawiam!

tyle roboty przy przeprowadce i dzieci na glowie
ale dasz rade:-D

ja wam tez powiem,ze mieszkam w Krakowie prawie 20 lat
ale nie wszedzie bylam,oczywiscie glowne zabytki tak
ale na przyklad nie na wszystkich kopcach i jakosnie moge sie zebrac

jaktam pierwsze dni edukacji pociech??
mojadrugi juz rok do przedszkola i oki jak na razie

kilka dni przerwy
witam ponownie :)))
starsza córcia sie zaklimatyzowała w przedszkolu to jej 1 raz
synek w łżobku nie bardzo bo ciągle chory
ja w poszukiwaniu sensownej pracy ale jakos nic niema :((( wiec chyba wypisze małego ze żłobka
poczekam tylko az mąz zmeini prace bo dorabia u wójka i jest jako bezrobotny w urzedzie zapisany ( mała prozba jak byście coś słyszały o jakiej kolwiek pracy dacie znać????

pozdrawiam

my na razie gnijemy w domu
mała przestała do przedszkola chodzić :(
ale od poniedziałku myślę że już pójdzie
bo brakuje jej przedszkola i to widac ma za dużo energii

a gdziete zajęcia moze bym z synkiem sie wybrała???

reklama
Witajcie Krakuski!

za około 60 dni będę mamą grudniową małej Łucji:-) właśnie skończyłam szkołę rodzenia (Koala - gorąco polecam:tak:) i jestem coraz bardziej świadoma co to się będzie działo, to będzie mój pierwszy poród i niemowlak, ale ogolnie czuję się jeszcze zielona...:happy2:

Dlatego pomyślałam sobie, ze bardziej doświadczone koleżanki poradzą - czy możecie polecić jakąś dobrą położną srodowiskową (taką z przychodni, aby wizyty mogła odbywac w ramach NFZ, ja ewentualnie pomogę w transporcie, bo mieszkam kawałek za tablicą Kraków). Chodzi mi o kobietę wspierającą w naturalnym karmieniu i generalnie pomocną w pierwszych dniach po powrocie do domu - znacie kogoś takiego?:confused:

a co do zajęć dla maluchów, to moja przyjaciółka zapisała swoją Anię do Kangura na Olszańskiej 15 - grupy od 2,5 roku. Obie bardzo zadowolone:-)

serdeczności:-D

Do góry