reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

a niech leje byle za dwa tygodnie było pięknie bo jadę :-) liczę że jak teraz leje to później będzie ładnie

reklama
Witajcie
Jestem nowa na forum i jesli mozna to sie przylacze do was:-).
Cos o sobie : w krakowie mieszkam dwa lata wyszlam tu za maz, mam dwoje dzieci - synek Kubus ma 2 latka, cora Julia prawie 5 mies, narazie nie pracuje ale od sierpnia moze jakas domowa robota sie znajdzie;-) bo tak szczerz to nie lubie siedziec w domu za dlugo bo sie mi nudzi,,Chociaz przy dwojce malychdzieciakow zawsze jest robota,,,,

pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki:-)

dziekuje dziewczyny za przyjecie,,
z racji ze moj maly wczoraj mial urodzinki to troszke mialam gonienia ale postaram sie do was czesciej zagladac i poznac tu wszytsko bo dopiero sie wciagam;-);-)
chociaz w sobote wyjezdzam na jakies 10 dni do rodzicow i znowu mnie nie bedzie,ale juz po powrocie zabiore sie ostro do czytania i wdrazania:-)
pozdrawiam wszytkie mamy i dzieciaczki

reklama
Do góry