reklama
Witajcie
Jestem nowa na forum i jesli mozna to sie przylacze do was:-).
Cos o sobie : w krakowie mieszkam dwa lata wyszlam tu za maz, mam dwoje dzieci - synek Kubus ma 2 latka, cora Julia prawie 5 mies, narazie nie pracuje ale od sierpnia moze jakas domowa robota sie znajdzie;-) bo tak szczerz to nie lubie siedziec w domu za dlugo bo sie mi nudzi,,Chociaz przy dwojce malychdzieciakow zawsze jest robota,,,,
pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki:-)
Jestem nowa na forum i jesli mozna to sie przylacze do was:-).
Cos o sobie : w krakowie mieszkam dwa lata wyszlam tu za maz, mam dwoje dzieci - synek Kubus ma 2 latka, cora Julia prawie 5 mies, narazie nie pracuje ale od sierpnia moze jakas domowa robota sie znajdzie;-) bo tak szczerz to nie lubie siedziec w domu za dlugo bo sie mi nudzi,,Chociaz przy dwojce malychdzieciakow zawsze jest robota,,,,
pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki:-)
anetusia83
Aktywna w BB
czesc nowa kolezanko )
anetusia83
Aktywna w BB
cisza....
anetusia83
Aktywna w BB
hallo nikogo nie ma?
anetusia83
Aktywna w BB
dzien dobry.brawo narazie nie pada
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez tu zagladam
dziekuje dziewczyny za przyjecie,,
z racji ze moj maly wczoraj mial urodzinki to troszke mialam gonienia ale postaram sie do was czesciej zagladac i poznac tu wszytsko bo dopiero sie wciagam;-);-)
chociaz w sobote wyjezdzam na jakies 10 dni do rodzicow i znowu mnie nie bedzie,ale juz po powrocie zabiore sie ostro do czytania i wdrazania:-)
pozdrawiam wszytkie mamy i dzieciaczki
z racji ze moj maly wczoraj mial urodzinki to troszke mialam gonienia ale postaram sie do was czesciej zagladac i poznac tu wszytsko bo dopiero sie wciagam;-);-)
chociaz w sobote wyjezdzam na jakies 10 dni do rodzicow i znowu mnie nie bedzie,ale juz po powrocie zabiore sie ostro do czytania i wdrazania:-)
pozdrawiam wszytkie mamy i dzieciaczki
reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
A my po tygodniowym wyjezdzie u kuzynki na wies
bylo super
nowa osoba sie pojawila
witaj Ada
bylo super
nowa osoba sie pojawila
witaj Ada
Ostatnia edycja: