reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
ALETKA dziekuje,za polaczenie,moze tak bedzie latwiej nam sie zmobilizowac i tu czesciej przebiwac na naszym regionalnym watku:-D

GAGA ty jestes z huty
powiedz czy bylas na kopielisku kolo zalewu z mala na tych odkrytych basenach
ja osobiscie tam bylam kilka razy jak bylam w podstawowce
szmat czasu temu
ale chcialabym z mala gdzies na wode jechac jak beda upaly

A wy krakowianki gdzie jezdzicie z dziecmi nad wode???

Aga chodzi ci o basen koło zalewu czy o przylasek ??? ja z mała to tylko Kryspinów, może i kawałek ode mnie ale piaseczek, zero glonów, jakos najbardziej tam lubię

GAGA chodzila mi o te baseny na Bulwarowej.

SYLWIA bylas z mamym na Mackiewicza?jaka jest tam woda i jakie warunki dla dziecka,jak gleboki basen np.

Dwa baseny: rekreacyjny o wymiarach 60/50 m, głębokość 1,5 m oraz olimpijski 50/25 m, głębokość 2 m. Barek serwuje napoje, lody, hamburgery i kiełbaski.
Czynny codziennie od 10:00-18:00. Do dyspozycji basen duży oraz basen rekreacyjny z brodzikiem i atrakcjami dla dzieci.
Ponadto dostępne boisko wielofunkcyjne ze sztuczną nawierzchnią oraz boisko do siatkówki plażowej.
Ceny biletów:
10 zł - bilet normalny 7 zł - bilet ulgowy 5 zł - bilet dla dzieci poniżej 7 lat

reklama
Do góry