reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
Jutro na Placu szczepańskim o 11 zaczynaja soe KOLOROWE EMOCJE wybiera sie ktoras mama??
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
A ja mam pytanko czy jest jakaś mamusia z okolic Kozłówka? Pytam bo mam termin na czerwiec i fajnie bedzie z jakąs drugą mamą pospacerować z wózeczkami ;-) mieszkam tu niedługo i nikogo nie znam niestety ;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
jm80
Zaangażowana w BB
Witajcie Kobiety,
ja wykroczyłam poza granice Krakowa...i zazwyczaj chodzę (a bardziej jeżdżę) do dr Tomasza Rożnowskiego w Skawinie (gabinet ma w rynku)...i właśnie się do niego wybieram,bo nie wiem czy się niezafasolkowałam czasem...
dużo słońca Kobietki;-);-)
ps.trzymajcie za mnie kciuki
ja wykroczyłam poza granice Krakowa...i zazwyczaj chodzę (a bardziej jeżdżę) do dr Tomasza Rożnowskiego w Skawinie (gabinet ma w rynku)...i właśnie się do niego wybieram,bo nie wiem czy się niezafasolkowałam czasem...
dużo słońca Kobietki;-);-)
ps.trzymajcie za mnie kciuki
anetusia83
Aktywna w BB
czesc ja tu pierwszy raz.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
to forum jakoś zawsze niemrawe było:-)
aniez22
Początkująca w BB
szukacie dorywczej pracy ? to cos dla Was!!!!! slyszeliscie kiedys o firmie Novision? zajmuja sie oni pozyskiwaniem osob chetnych do oszczedzania i inwestowania oferujac w zamin az 10%!!!!! ciekawe??? no jasne!!!! napisz koniecznie do mnie na maila : aniez22@op.pl a opowiem Ci wiecej!!!!! tylko prosze piszcie na maila lub priv bo nie wiem kiedy bede na konkretnie tym forum
aniez22
Początkująca w BB
szukacie dorywczej pracy ? to cos dla Was!!!!! slyszeliscie kiedys o firmie Novision? zajmuja sie oni pozyskiwaniem osob chetnych do oszczedzania i inwestowania oferujac w zamin az 10%!!!!! ciekawe??? no jasne!!!! napisz koniecznie do mnie na maila : aniez22@op.pl a opowiem Ci wiecej!!!!!tylko prosze piszcie na maila lub priva bo nie wiem kiedy bede na konkretnie tym forum pozdrawiam
reklama
anetusia83
Aktywna w BB
haloooo.czemu nikogo nie ma tu od tak dawna?>