reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Trochę luknęłam na posty, no i muszę przyznać, że puściutko, oj puściutko :-(.
Spowodowane to pewnie jest obecnością na innych wątkach :tak:.
Ale mam cichutką nadzieję, że wątek mam z Krakowa ruszy już wkrótce pełną parą :tak:.

Aga.82 miło Cię poznać :-).

reklama
cześc
była któraś z was dzis na defiladzie II Korpusu ?? Majka zachwycona defiladą, pojazdami, moc wrażeń ;d usnęła potem na rękach i kimała na plantach :-)

Witajcie stare i nowe forumowiczki:-)

Gaga ja niestety nie byłam na defiladzie chcociaz w sumie to żałuje miałam dzisiaj dzień robót domowych koszenie trawnika sadzenie kwiatków itp ale jutro jest podobno piknik rodzinny ze zwierzątkami w Parku Jordana może się wybiera ,któraś z Was?

A no i opalanie dzisiaj było:laugh2:

kurcze nic nie słyszałam o tym pikniku, musze zerknąc na net, a obiecałam sobie że jutro spokojny dzionek:-)

Nie bylismy na ani na pikniku ani defiladzie nic nie wiedzialam:-(,
ale w sobote 24 jest na Placu Szczepanskim KOLOROWE EMOCJE start o 11 jak dobrze pamietam.
Wybiera sie jakas Kobietka?:-D

a co to te kolorowe emocje ?? my mamy zaplanowane na ten długi łikend zoo i może kino po raz pierwszy z Majutkiem, więc wrażeń mnóstwo jak na niepełna 3-latka

A my w końcu niegdzie nie poszlismy tylko rozbilismy namiot przed domem i zabawa byla przednia:-D a na długi weekend zmykamy do Warszawy dla odmiany:-)

reklama
Do góry