reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

jak z Majką będzie ok, to na pewno w przyszłym tygodniu pójdę, mam ferie więc luzik :-) a jak się zacznie szkołą to na pewno we wtorki będe mogłą do południa
na razie mega katar i kaszelek, więc kiblujemy w domu
a ile ma twoja mała ??
wogóle to gdzie masz suwaczek z wiekiem Dominisi :-p wklejaj wklejaj:laugh2:

reklama
cześć dziewczyny;)
chyba jeszcze tu nie pisałam:unsure:(choc pewna na 100%nie jestem...) ale jeśli pozwolicie podczepie się na stałe do Waszego wątku.

Mieszkam koło Ikei(azory) i mam 7mc córeczke(prawie8) jest tu ktos z okolic??

Rozmawiacie o atrakcjach dla dzieci... moze wiecie coś o ciekawym miejscu w mojej okolicy? Ja na razie obczaiłam 2 place zabaw.. ale powiem Wam że marne bardzo.. (no i nie na tą pogodę:-D)

I jeszcze jedno pytanko: nie wiecie czy są w Krakowie jakieś zajęcia dla matek z dziecmi (oprucz basenu bo to już mamy obczajone;) ) takie żebym mogła kości rozprostować.. nie wiem cokolwiek: jakiś sport lub inne fitnesy;)

pozdrawiam i zabieraam sie za czytanie wstecz;D zeby troszeńke Was poznać;)

gaga a myslisz ze ja umiem taki suwak zrobic:zawstydzona/y::no:
moja Dominiczka ma skonczone 20miesiecy, co do ogrodka to fajnie bedziemys ie zatem pewnie spotykac we wtorki, wtedy jest ogrod doswiadczen:tak:

rysa witaj
ja nie z Twoich okolic wiec nic specjalnie Ci nie polece jedynie te rzeczy o ktorych pisalam juz

millaa a której z nas suwaczek najbardziej ci się podoba ?? jak podasz datę urodzin małej to mogę ci zrobić ;-)

Majka bidulka kaszle tak że aż ją wymiotuje:-(

jednak ten bedzie lepszy:-) jakos udalo mi sie to zrobic tylko nie wiem czy za kazdym razem mam to wklejac? gaga pomocy:zawstydzona/y:

milla musisz sobie kliknąć USTAWIENIA później z boku będzie EDYTUJ PODPIS i pojawi ci się takie okienko i tam muszisz kliknąć na takie małę żółte okienko jak na nie najedziesz to pojawi się WSTAW OBRAZEK i wklejasz ten link od obrazka

Trochę mnie nie było a tu proszę...

GŁUSZKU kochany, GRATULUJĘ i trzymam kciuki za chłopaka:)
Ty moja droga trzymaj kciuki za moje starania o rodzeństwo dla Adasia;)

Witaj Milaa, nasze Brzdące chyba w podobnym wieku mój Adas jest z 11.07.2006:)

reklama
milaa to twoja raczej jest w wieku mojej Maryśki niz pociechy gagowej. Twoja widze tez do Wiewiórek zapisana jak moja Marysia ale my na czwartek - no i mam nadzijeę ze się wreszcie z gagą po dwóch latach na BB i mieszkania na dwóch osiedlach obok siebie wreszcie SPOTAKAMY!!!!

K@siek to trzymam kciukaski za staranka!!! Myśmy się nie zdążyli zacząć starać hihihih. Miałam teraz od marca zaczac ale nie wyszło.... a raczej wyszło hihi
teraz mam pytanie a propo waszych pociech Milaa i Kasia bo mamy dzieciaki w tym samym wieku- napiszcie mi prosze ile wasze dzieci mówią. Jestem ciekawa bardzo bo u nas na majówkach strasznie te dzieciaki gaduły sa a moja to w sumie z 50 słow umie powiedzieć a wiekszość to mówi pierwsza albo ostatnią sylabę. Dużo gada po swojemu - czyli w języku suahili :-D Zdania proste układa ale w stylu mamo am da Ma bobu (mamo daj jeść Marysi bobu) - i ja nie wiem za bardzo czy to jest norma na 20 miesięcy czy jest ona w tyle i trzeba by ise wybrać do logopedy. Rozumie wszystko - potrafi pokazac palcem nawet taki rzeczy jak kaloryfer czy telewizor - wiec zna znaczenie takich słów. Pojecia abstarkcyjne tez kuma w sencie "za chwilę" na przykład. Ale to gadanie.....:-:)-:)-( Mam obawy że to jest na jej wiek za mało. Ona jest bardzo rozwinięta ruchowo - na poziomie 3 latka (chodzi sama po schodach, umie wejść na drabinkę, wspiąć się na stół, krzesło, parapet, skaka na dwóch nóżkach - próbuje na jednej, biaga, wchodzi po drabince na zjeżdżalnie). Manulanie jest tez bardzo rozwinięta i intelektualnie - np. ukłąda 12-elementwe puzzle. Wiec nie wiem czy ja nie przesadzam ale u po prostu jest taka różnica pomiędzy nią a niektróymi dzieciakmi w jej wieku że zaczynam się marwić

Do góry