reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
nie ale już chyba nie wócę do pracy wiec mi nie zalezy. Zresztą jestem handlowcem - wiec smomchód +komputer - chmm nie bardzo...
Przy Marysia latałam do 7 miecha z brzuchem i jakos nikt tego nie docenił wiec wniosek nasuwa się jeden.... Zreszta jestem sama w domku (mąż pracuje już w innym mieście) wiec łatwiej mi ogarnąć to wszytsko (a szczególnie Marysie) będąc w domku. Acha no i najważaniejsza wiadomosć - mam synka (podobno - potwierdzi isę 11 II na 100 %). Brzuch mi rośnie. Samomopoczucie super po zakończonym I trymestrze z przeprzydłymi mdłosciami (z Marsysią nie miałam) - na szczeście trawły dość krótko bo tylko 5 - 6 tygodni. Termin mam znowu na czerwiec hihi ale tym razem na koniec - pewnie urodze w lipcu znajac moje mozliwości.
Kasianka ale ci zazdroszczę tego gadania bo mojej to cieżko idzie...... Oj ciężko. Kiedy twoja zaczęła gadać?

MAKAOO mnie tez w ciazy prowadzila dr Ryskala na Zlotej Jesieni,UGS robil facet na Jagielonskim w Gemeli,nie pamietam nazwiska.Ale bylam zadawolona z doktor i Usg.

Kasianka ale ci zazdroszczę tego gadania bo mojej to cieżko idzie...... Oj ciężko. Kiedy twoja zaczęła gadać?

Ja sie rozgada to ciezko pozniej bedzie,aby bylo troche ciszy w domu.Moja sie tak na dobre rozgadala miesiac przed przedszkolem,a teraz gada czasem jak najeta.A teksty rece opadajanp.babki sciaga z choinki na lozko,bo musza spac na lezaco,a ona na choinke pojdzie spac :))

głuszku ja będę tam chyba jutro i na pewno w piatek a na zajęcIA JUż SIę ZAPISAłAM NA CZWARTKI NA 17.15 :-)
oj sorki caps lock:zawstydzona/y:

no ja nie wiem kiedy pójdę - ale moze jutro wyślę babcie z mała - bo babcia na Dywizjonu mieszka a mała teraz tam siedzi póki co :-). Więc mamy bliuziutko.
My chcemy na czwartek sie zapisac na 16.00 - póki co Wiewiórek bo na Sokoły Marysia jest za mała.

reklama
Witam wszystkie mamsie:-)
wlasnie odnalazlam to forum krakowianek i jest bardzo zadowolona bo od dawna szukalam mam z krakowa:happy:
jestem mama 20miesiecznej Dominiczki, siedze z mala w domu, jestem na wychowawczym to tak po krotce, zaraz zabieram sie za czytanie watku bo narazie tylko luknelam:tak:

Do góry