reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
taaak catherinka. i właściwie to mnie też trochę powstrzymuje.. teraz mam jeszcze godzinę dziennie na karmienie:-D:-D i pracuję godzinę krócej bo z promieniowaniem.więc teoretycznie 6 godzin.. i jak mi coś wypadnie to nie idę do pracy, czasem nawet nie dzwoniąc:zawstydzona/y: w jak mam zły dzień to się opie.... strasznie. tak więc pewnie i tak mi za dobrze płacą:-)
ale na nauki i tak się zgłaszam sylwia:tak::tak: trzeba mi wmówić,że jestem rewelacyjna, że się do czegoś nadaję no i czasem kopnąć mnie mocniej w d..:baffled:

na temat pracy się już nie wypowiadam,
ale witam w nowym roku, oby lepszym

moje drogie mam taki ambitny plan poruszyć to forum, rozgadać się na całego, coby do wiosny się poznać lepiej, spotkać i żeby było o czym pogadać, więc drogie panie zapraszam do rozmowy, o wszystkim i o niczym

kużwa bo mam stertę sprawdzianów do sprawdzenia, ale postaram się być jak najczęściej, trochę mnie to wkurza że Maja ma mały kontakt z dziećmi, a tak może się uda z cioteczkami i maluszkami z bb spotykać

wiecie co do zoo to jest super pomysł, tylko wtedy trzeba mieć bąki przywiązane do siebie, Majka to by wszystkim zwierzakom do klatek weszła i je przytuliła

reklama
ja wam powiem że na zoo to musi być całkiem ciepło, bo tam cień, górka, więc zawsze chłodniej, ale polecam, Majka była zachwycona, ja jeszcze nie byłam, po tym jak zrobili nowe wybiegi dla kociaków :-)
na wiosnę na bank idziemy z mała, więcm oże rzeczywiście się tam spotkamy ??

Do góry