reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
szukajcie a znajdziecie:-)
Nie Gibona tylko Gibon to jest tez podobnie jak Anikino takie centrum zabaw dzieciecych nie potrzebny strój kapielowy bo to miesci się tylko na terenie parku wodnego
Centrum Zabaw Dzieci
Dzięki za informację. Mieszkam obok Parku Wodnego i nic o tym nie wiedziałam. A byłam tam nawet dziś. Szkoda, że mają słabą reklamę. Oby się utrzymali do czasu, gdy będę chodziła z Majeczką.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No nie wiem ja tam nie narzekam na pracę a ofert jest cała mnogość.
Zarobki dobre a i swiadczenia socjalne tez coraz lepsze np prywatna opieka medyczna:-)
Wystarczy popatrzec na portale z ogłoszeniami o pracy, zgłoscic się np do adecco, a moze i czasem poprostu warto zmienic branżę:-)
Owocnych poszukiwań zyczę
Zarobki dobre a i swiadczenia socjalne tez coraz lepsze np prywatna opieka medyczna:-)
Wystarczy popatrzec na portale z ogłoszeniami o pracy, zgłoscic się np do adecco, a moze i czasem poprostu warto zmienic branżę:-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Sylwia to ciesze sie że nie nażekasz na prace i obyś miała taką zadawalającą jak najdłużej, ale zgodzę sie z gagą że znaleźć taką wcale nie jest łatwo.No nie wiem ja tam nie narzekam na pracę a ofert jest cała mnogość.
Owszem coś sie zaczyna zmieniać na lepsze ale to jeszcze nie to co powinno być.. I owszem ofert jest mnustwo a dlaczego..? Bo coraz więcej ludzi sie buntuje i ma w nosie prace w butku w jakiejś Galerii, świątek piątek i niedziela za marne 800zł! I to mi sie podoba, że ludzie w końcu przejrzeli na oczy i nie dają sie już wykorzystywać. Dlatego tyle tych ofert teraz jest, ale czy są rewelacyjne to jak dla mnie wcale
A co do ADDECO jak piszesz.. haha tez sie nie zgadzam... to jest firma pośrednicząca i zawsze przez taką mniej zarobisz. Byłam zatrudniona przez kilka takich firm typu ActivePlus, Addeco i Randstad i porażka (no może Randstad ale to było dawno temu i praca w Philip Morrisie, więc zarobki odgórnie dobre bo Morris dobrze płacił i mimo że Randstad mi zabierał jakąś część to było nieżle)
A druga kwestia takich firm to to, że zatrudniają głównie na umowę o pracę tymczasową, co za tym idzie nie masz żadnych świadczeć, żadnych uprawnień i przywilejów.. Niema pracy to siedzisz na urlopie bezpłatnym, umowy masz nawet kilku dniowe (jak ja mialam od poniedziałku do piątku) i mimo że pracowałam 2 lata to nawet mi sie potem zasiłek nie należał, bo sumując moje dni pracy to w ciągu 1,5 roku nie mialam przepracowane 12 miesięcy tylko mniej (bo weekendy i przestoje były jako dni bez umów)
Także może jest lepiej, ale jak dla mnie dosłownie minimalnie...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No to nie wiem ja tam nie miałam nigdy problemów, a teraz wiem ze wiele firm szuka pracowników i daje normalne pensje i warunki tylko ze nie bardzo jest kogo zatrudnic, bo cv sa marne a poziom rozmów beznadziejny
a na firmy posredniczace też nigdy nie narzekalam i adecco wlasnie znalazło mi swietna prace na stale:-)
a na firmy posredniczace też nigdy nie narzekalam i adecco wlasnie znalazło mi swietna prace na stale:-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
W takim razie ma sie rozumieć że Twoje cv było rewelacyjne, a pozion rozmowy kwalifikacyjnej nie beznadziejny. Gratuluję zatem wszystkiego razem
A często jest tak, że poziom rozmowy jest owszem beznadziejny, ale ze strony przyszłego pracodawcy... bo już nieraz wychodziłam z takiej rozmowy delikatnie zszokowana i ubawiona niejednokrotnie rezygnując z podjęcia zatrudnienia właśnie ze względów marnych zarobków.. a aż tak strasznie wymagająca nie jestem (bo tak to mogło zabrzmieć, że wyżej ... niż d... mam)
No nic, nie będe sie rozwodzić nad tym tematem bo każdy widzi to innaczej. Zobaczymy za parę miesięcy jak urodzę córcię i przyjdzie mi poszukać pracki jak to teraz wszystko wygląda;-)
A często jest tak, że poziom rozmowy jest owszem beznadziejny, ale ze strony przyszłego pracodawcy... bo już nieraz wychodziłam z takiej rozmowy delikatnie zszokowana i ubawiona niejednokrotnie rezygnując z podjęcia zatrudnienia właśnie ze względów marnych zarobków.. a aż tak strasznie wymagająca nie jestem (bo tak to mogło zabrzmieć, że wyżej ... niż d... mam)
No nic, nie będe sie rozwodzić nad tym tematem bo każdy widzi to innaczej. Zobaczymy za parę miesięcy jak urodzę córcię i przyjdzie mi poszukać pracki jak to teraz wszystko wygląda;-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
branza finanse/bankowość
oczywiscie ja tez mówie o pracy stalej naprawdenie wiem jak mozna w takiej sytuacji dobrej dla pracownika - generalnie dobrze jest teraz na rynku pracy - mozna miec problem ze znalezieniem pracy.
oczywiscie ja tez mówie o pracy stalej naprawdenie wiem jak mozna w takiej sytuacji dobrej dla pracownika - generalnie dobrze jest teraz na rynku pracy - mozna miec problem ze znalezieniem pracy.