reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

reklama
witaj zajączkowa

A zamiast anikina to polecam Gibona w Parku Wodnym moim zdaniem o wiele fajniejszy i wszytko tam maja nowe i czysciutkie:-)
Sylwia a co to jest ta Gibona??
Chetnie bym sie i tam wybrala,ale musze stroj kapielowy kupic,bo ostatni sie do niczego nie nadaje. Smieszne jest to,ze Olcia ma chyba dwa jedno i dwuczesciowy:-):-D

Witam was mamy z Krakowa.Ja jestem rodzima krakowianka ale od ok.10-ciu lat mieszkam w Niemczech.W styczniu tego roku urodzil mi sie synek i bardzo zalezy mi na tym zeby perfekcyjnie mowil po polsku:happy2:W piatek przyjezdzam do rodziny na swieta i chetnie spotkalabym sie z kilkoma mamami no i oczywiscie dzieciakami w podobnym wieku.Czy znajdzie sie ktos kto bedzie mial ochote nas poznac?:confused:Proponowalabym jakas z nowych galerii bo tam jest cieplo:sorry2:Moze galerie kazimierz bo moja mama mieszka w okolicy?;-).Pozdrawiam.Pa.

Ps.Aha-ja sama mam 28 lat.:-)

Witam was mamy z Krakowa.Ja jestem rodzima krakowianka ale od ok.10-ciu lat mieszkam w Niemczech.W styczniu tego roku urodzil mi sie synek i bardzo zalezy mi na tym zeby perfekcyjnie mowil po polsku:happy2:W piatek przyjezdzam do rodziny na swieta i chetnie spotkalabym sie z kilkoma mamami no i oczywiscie dzieciakami w podobnym wieku.Czy znajdzie sie ktos kto bedzie mial ochote nas poznac?:confused:Proponowalabym jakas z nowych galerii bo tam jest cieplo:sorry2:Moze galerie kazimierz bo moja mama mieszka w okolicy?;-).Pozdrawiam.Pa.

Ps.Aha-ja sama mam 28 lat.:-)
cześc ja też mam 28 lat :-D
chętnie bym się spotkała, ale grafik okolic świąt napięty że hoho
pisz częściej, ja szczerze mówiąc najpierw wolę troszkę się poznać przed spotkanie w realu, jakoś tak żeby było o czym rozmawiać :-)
no a nam krakowiankom nie udało się jeszcze spotkać ehh, wstyd mamuśki

Witam Was krakowskie mamuśki :-). Niedawno sama po raz pierwszy zostałam mamą i w związku z tym mam mnóstwo pytan i wątpliwości. Szukam dobrego i sprawdzonego pediatry dla swojego synka. Chciałabym chodzic do kogoś, kto nie będzie przepisywał antybiotyków na byle przeziębienie, kto dokładnie zbada dziecko i wyczerpująco udzieli mi informacji na nurtujące mnie pytania (niestety w przychodni, do której chodzimy nie spotkałam takiego lekarza a byłam juz u 3). Czy możecie mi kogos polecić? Mieszkam koło IKEA ale moge dojechać niemal wszędzie.

Tak dla lepszego poznania sie;-):
Moj synek ma na imie Dennis,jego tata jest Niemcem.Wychowujemy go dwujezycznie i zalezy mi na tym zeby mial jak najwiecej kumpli polskich.Staramy sie czesto przyjezdzac do Polski (tak szczerze mowiac najchetniej przeprowadzilibysmy sie do Krakowa ale sa problemy z praca:hmm:).Jesli mam byc szczera zaluje,ze sie wyprowadzilam-ale takie juz zycie......
Ja sama jestem kosmetyczka na urlopie macierzynskim.Mysle jednak,ze od stycznia poszukam sobie jakiejs pracy po pierwsze zeby dorobic do kasy rodzinnej,a po drugie,ze jestem osoba ktora nie usiedzi dlugo na pupie i rok(juz ponad rok)tylko w domu doprowadza mnie powoli do depresji.Musze jeszcze dodac,ze mieszkam na takiej wsi,ze bez samochodu(a mamy tylko jeden)nic nie widzisz tylko domy i pola,pola,pola...
Nie ma to jak Krakow!!!!!!!!!!!:yes:

reklama
Do góry