reklama
zajaczkowa
Początkująca w BB
witam przeprowadziłam sie do krk niedawno.mam 20 lat i mieszkam na piasnach.
strasznie mi tutaj nudno i samotnie.coprawda mieszkam z tesciowa i jej mama ale to nie to...one maja inny podlan na siwt niz ja! a ja wychodzac na spacery nie mam do kogo buzi otworzyc...:-( ostanio jak moj synek chciał podejsc do innch dzieci kolo ktorych stały ich mamy one jak zobaczyły ze podchodzimy obruciły sie plecami i poszły .zrobiło mi sie strasznie smotno i przykro. nie mam markowych ciuchow ani najlepszych kosmetykow ale jestem otwarta szczera i lubie zawierac nowe znajomosci:-)
strasznie mi tutaj nudno i samotnie.coprawda mieszkam z tesciowa i jej mama ale to nie to...one maja inny podlan na siwt niz ja! a ja wychodzac na spacery nie mam do kogo buzi otworzyc...:-( ostanio jak moj synek chciał podejsc do innch dzieci kolo ktorych stały ich mamy one jak zobaczyły ze podchodzimy obruciły sie plecami i poszły .zrobiło mi sie strasznie smotno i przykro. nie mam markowych ciuchow ani najlepszych kosmetykow ale jestem otwarta szczera i lubie zawierac nowe znajomosci:-)
Cześć Zajączkowa. Ja też sie tak czułam po przeprowadzeniu się do Krakowa 11 lat temu. Wtedy moja starsza córeczka miała 2 latka. Na pewno sie wszystko ułoży, ale teraz zapraszamy Cię serdecznie na forum. Tutaj nikt sie do Ciebie nie odwróci.witam przeprowadziłam sie do krk niedawno.mam 20 lat i mieszkam na piasnach.
gaga
uzależniona
pewnie że nie odwróci się,Cześć Zajączkowa. Ja też sie tak czułam po przeprowadzeniu się do Krakowa 11 lat temu. Wtedy moja starsza córeczka miała 2 latka. Na pewno sie wszystko ułoży, ale teraz zapraszamy Cię serdecznie na forum. Tutaj nikt sie do Ciebie nie odwróci.
witamy serdecznie
zajaczkowa
Początkująca w BB
tutaj tez krakowianka od niedawna!!!!
zajaczkowa
Początkująca w BB
drogie mamusie nieznacie jakis prywatnych złobkow?
Mozi
MAMUŚKA BB
Witaj Zajaczkowa:-)
GAGA mam pytanie na temat Anikina czy tam na sale zabaw dla dzieci wchodzi sie z dzieckiem czy on sam jak jest taki male ok 3 lat???
GAGA mam pytanie na temat Anikina czy tam na sale zabaw dla dzieci wchodzi sie z dzieckiem czy on sam jak jest taki male ok 3 lat???
gaga
uzależniona
wszędzie wchodzisz z dzieckiem, tylko weź dla malucha pantofelkiWitaj Zajaczkowa:-)
my wyszliśmy z jednej choroby i znowu katar się zaczął, dletego się nie odzywałam w sprawie wyjścia
reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
To fajnie,ze z dzieckiem,bo jak bylam w M1 to byla taka bezplatna sala,ale moja weszla poleciala pod kulki 6 mietrow i wola mnie abym przyszla,a Olcia placze ,ze chce mnie a tam nie moga rodzice wchodzic.wszędzie wchodzisz z dzieckiem, tylko weź dla malucha pantofelki
my wyszliśmy z jednej choroby i znowu katar się zaczął, dletego się nie odzywałam w sprawie wyjścia
Moja tez chora,brzutko kaszle do pietku jestem na opiece,a pozniej nie wiem co jak