reklama
gaga
uzależniona
dzięki wielkie zadzwonię, powiem ci że ta wejściówka jak znalazł bo w Krakowie leje i straszna pogodagaga niby wszystko załatwione ale zanim się tam wybierzesz to zadzwoń czy już maja gotowe
jm80
Zaangażowana w BB
Sprawa jest taka: mamą jeszcze nie jestem...chyba jestem w ciąży...mój M. mieszka w Krakowie, ja póki co 80 km od Krakowa...póki co, tutaj mam pracę...ale jak się okaże,że jestem w ciąży, to za 8 m-cy mogę być mamą z Krakowa...więc może mnie stąd nie przeganiajcie jeszcze, co???
gaga
uzależniona
no to pięknie tu cisza zapadła
kochane mam do was dwa pytanka
po pierwsze możecie polecić jakiegoś dobrego gina do prowadzenia ciąży w okolicach ruczaju?
po drugie wiecie może gdzie w Krakowie prowadzone są jakieś zajęcia dla dwu-trzylatków coś w rodzaju rytmiki, gimnastyki, albo aerobik dla mam z dziećmi, może znacie jakąś stronkę ??
no i co u was ?? jak te upały ?? my z majką się rozpływamy
kochane mam do was dwa pytanka
po pierwsze możecie polecić jakiegoś dobrego gina do prowadzenia ciąży w okolicach ruczaju?
po drugie wiecie może gdzie w Krakowie prowadzone są jakieś zajęcia dla dwu-trzylatków coś w rodzaju rytmiki, gimnastyki, albo aerobik dla mam z dziećmi, może znacie jakąś stronkę ??
no i co u was ?? jak te upały ?? my z majką się rozpływamy
Witam wszystkie mamusie z Krakowa i nie tylko :-). Jestem tutaj od godziny i jeszcze nie za bardzo umiem się poruszac po forum. Mam na imię Aneta i jestem szczęśliwą mama 16 mc Oliwii . Jestem pewna, że z Waszą pomoą szybciutko się tu zadomowię i nawiąże nowe znajomości. Pozdrawiam Antennos ;-)
Witam wszystkie mamuśki z Krakowa i te spod Krakowa, dojeżdzające do Krakowa, itp. Jestem szczęśliwą mamą 16 mc Oliwii i zupełnie przez przypadek trafiłam na to forum, zarejestrowałam się zalogowałam i próbuje się tutaj po mału jakoś odnaleść Mam nadzieję, że po mału się tutaj zadomowię a z tego przypadku bedą jeszce fajne znajomości. Pozdrawiam :-)
gaga
uzależniona
witamy nową mamuśkęWitam wszystkie mamusie z Krakowa i nie tylko :-). Jestem tutaj od godziny i jeszcze nie za bardzo umiem się poruszac po forum. Mam na imię Aneta i jestem szczęśliwą mama 16 mc Oliwii . Jestem pewna, że z Waszą pomoą szybciutko się tu zadomowię i nawiąże nowe znajomości. Pozdrawiam Antennos ;-)
napisz skąd jesteś
a wy dziewczyny gdzie ?? wszystkie na wakcjach ?? nie wierzę !!!
ja za tydzień się bronię, jutro ide oddac pracę, nie ukrywam że troszkę jestem w strachu, tym bardziej że u nas remont i zero warunków do nauki
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja juz po jednych wakacjach w oczekiwaniu na drugie - a jako ze sezon ogórkowy to i ja zakisze co nieco
reklama
Witajcie Mamusie z Krakowa:-)
Faktycznie zapadła ciszaojoj nieładnie!!!! Ja też obiecywałam poprawę i dopiero dziś mam chwilkę by coś napisać. MOja szefowa na urlopie a jak kota nie ma to myszki ....
Dziś odżyłam bo na zewnątrz jest jakas znośna temperaturka, ale fakt ostatnie dni były nie do wytrzymania. Żal mi było mojej kochanej Zosieńki że musi spedzac takie dni w mieście.
Gaga odezwij się a za tydzień czekamy na dobre wieści nt. obrony i może jakieś oblewanko (to tak niesmiało..). Prosze o więcej info nt. pracy i uczelni;-)
Witamy Antenos wśród krakowskich forumowiczek (zaznaczam niezdyscyplinowanych), mamy nadzieje że ten wątek będzie nabierał jakiś rumieńców. Napisz coś więcej o Was, gdzie mieszkacie?
Sylwia gdzie się odpoczywało, pogoda raczej Wam dopisała. Ja tez z utęsknieniem czekam na urlopik, ale jeszcze mi trochę zostało.. Generalnie wakacje w mieście i odetchniemy we wrześniu.
JA tak jak gaga prosze o info nt. jakiś zajęć dla takich 2 latków. Moja Zosia na codzień przesiaduje na placu zabaw z innymi dziećmi więc może jakoś jej ten czas upływa (ja pracuję od 9-17) ale czasem chciałabym jej uatrakcyjnić to siedzenie w Krakowie. Dobrze że przynajmniej weekendy można spędzic poza miastem u moich rodziców. Zaczynam doceniać posiadanie domu z ogrodem i pomieszkiwanie na wsi..
Mieszkanie na takim blokowisku jednak w upały przy małym dziecku daje nieźle w kość. Co wy na to ? Jakie macie sposoby na spędzanie czasu w mieście w takie dni jak były ostatnio?
Niestety nie znam ginekologów z okolicy Ruczaju. JA chodzę do Scanmedu na Al. Pokoju do dr JAchimczyk Prociak. Prowadziła moją ciążę i leczę się u niej od lat. Z tego co wiem mają dobrą opinię na temat sprzętu którym dysponują (usg itp.)
A co? Czyżbyś spodzewała się kolejnego potomka ????;-);-);-)
Uciekam pomalutku.
Postaram się odezwać jutro. Oddzywajcie się kobietki.
Buziaki
Faktycznie zapadła ciszaojoj nieładnie!!!! Ja też obiecywałam poprawę i dopiero dziś mam chwilkę by coś napisać. MOja szefowa na urlopie a jak kota nie ma to myszki ....
Dziś odżyłam bo na zewnątrz jest jakas znośna temperaturka, ale fakt ostatnie dni były nie do wytrzymania. Żal mi było mojej kochanej Zosieńki że musi spedzac takie dni w mieście.
Gaga odezwij się a za tydzień czekamy na dobre wieści nt. obrony i może jakieś oblewanko (to tak niesmiało..). Prosze o więcej info nt. pracy i uczelni;-)
Witamy Antenos wśród krakowskich forumowiczek (zaznaczam niezdyscyplinowanych), mamy nadzieje że ten wątek będzie nabierał jakiś rumieńców. Napisz coś więcej o Was, gdzie mieszkacie?
Sylwia gdzie się odpoczywało, pogoda raczej Wam dopisała. Ja tez z utęsknieniem czekam na urlopik, ale jeszcze mi trochę zostało.. Generalnie wakacje w mieście i odetchniemy we wrześniu.
JA tak jak gaga prosze o info nt. jakiś zajęć dla takich 2 latków. Moja Zosia na codzień przesiaduje na placu zabaw z innymi dziećmi więc może jakoś jej ten czas upływa (ja pracuję od 9-17) ale czasem chciałabym jej uatrakcyjnić to siedzenie w Krakowie. Dobrze że przynajmniej weekendy można spędzic poza miastem u moich rodziców. Zaczynam doceniać posiadanie domu z ogrodem i pomieszkiwanie na wsi..
Mieszkanie na takim blokowisku jednak w upały przy małym dziecku daje nieźle w kość. Co wy na to ? Jakie macie sposoby na spędzanie czasu w mieście w takie dni jak były ostatnio?
Niestety nie znam ginekologów z okolicy Ruczaju. JA chodzę do Scanmedu na Al. Pokoju do dr JAchimczyk Prociak. Prowadziła moją ciążę i leczę się u niej od lat. Z tego co wiem mają dobrą opinię na temat sprzętu którym dysponują (usg itp.)
A co? Czyżbyś spodzewała się kolejnego potomka ????;-);-);-)
Uciekam pomalutku.
Postaram się odezwać jutro. Oddzywajcie się kobietki.
Buziaki