reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

zosiewa ja robię matematykę podyplomowo na ahg, a oblewanko off cors, może uda nam się wybrać do knajpki bez dzieciaczków ?? zawsze to luźniej i nam się języki rozwiążą przi piffku

reklama
Przepraszam, że trochę nie na temat, ale zaginął piesek i może rozejrzycie się po waszych okolicach. Wklejam wiadomość z portalu labradory.info
"W podkrakowskich Zielonkach na ul. Bzowej zgubil sie labrador - czarna suka z zolta obroza.
Wlasciciele oferuja dla znalazcy nagrode w wysokosci 4000zl.
Na powrot suczki niecierpliwie czeka dwojka malych dzieci
tel. 606 321322 "
Proszę popytajcie może znajomych...

cześć mamy z krakowa:-)

Ja jestem jeszcze mamusią 2 in 1 :-) ale mam wielką nadzieję dołączyć do WAS w grudniu 2007;-)w tej chwili -GORĄCO POZDRAWIAM-trzymajcie za mnie kciuki:-)

Witaj Antenos...
muszę Ci powiedzieć,że bardzo dobrze trafiłaś...gratuluję Córeczki:-)
Uważaj, bo forum wciąga...pozdrawiam ciepło

Sprawa jest taka: mamą jeszcze nie jestem...chyba jestem w ciąży...mój M. mieszka w Krakowie, ja póki co 80 km od Krakowa...póki co, tutaj mam pracę...ale jak się okaże,że jestem w ciąży, to za 8 m-cy mogę być mamą z Krakowa...więc może mnie stąd nie przeganiajcie jeszcze, co???:tak:
nie przegonimy :laugh2:
a 80 km od Kraka to wcale nie tak daleko :-p

Dzięki Sreberko;-)
w ciąży niestety nie jestem...ale Kraków jest mi bardzo bliski, więc może tutaj z Wami pozostanę...
miłego dnia życzę,
buziaki

Witam się serdecznie.
Drogie mamusie może Wy mi pomożecie, bo szukam gimnastyki w wodzie dla ciężarnych w Krakowie. Nie wiecie przypadkiem czy coś takiego istnieje a jeśli tak to gdzie?

reklama
witam kochane moje krakowianki :-)
obroniłam się na 6 :-D i już luuuuuuuuuuuuuuuuz kończymy remoncik i w sobotę jedziemy na wakację
Weroniczka nic nie wiem o takich basenach, poszperaj na necie powinny mieć stronki jeśli istnieją
kassika a witak witaj, pisz co u siebie i jak maluch się rozwija
a jeśłi chodzi o spotkanie, to ja bym chętnie ale chyba po 15 sierpnia, teraz mamy sajgon remontowy, ale bym strasznie chciałą się z wami spotkać

Do góry