reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Zosiewa o dziękuje za zaproszenie, ale raczej wolała bym nie spotkać tam przypadkiem tego Pana...:laugh2::baffled:

A co do samopoczucia, to powiem tak, że czuje sie w miare... tzn mdłości i pawiki mi pomału przechodzą choć nie powiem, bo dziś znowu w kiblu wylądowałam. Ale to już chyba końcówki tego najgorszego okresu ciąży:-)

Miłej pracki

A pozostałym miłego dnia

reklama
Witajcie!!!!
Miło tu wpaść i zobaczyć jakiekolwiek wpisy. Dziewczyny może nareszcie się zmobilizujemy i zrobimy konkurencję innym aktywnym forumowiczkom??:-p
Sylwia zapraszamy zatem na wycieczkę do Krakowa:-) Ja na codzień pracuję do 17 więc na jakieś wspólne spotkanko umówiłybyśmy się może w jakąś sobotę?? Jakiś wspólny spacerek bulwarami wiślanymi??? Pakuj DoDo i przyjeżdżaj !!!! Moja Zosieńka będzie zachywycona kawalerem:happy:
Atata kto powiedział że musimy się spotkać na Szuwarowej? Możemy omijać to miejsce z daleka:-D:-D:-D
Megusek odezwij się "europejko" (czy raczej europejczyku??)
Sylwia Wojtusiowa napisz z jakiej części Krakowa jesteś? Jestem ZA spotkankiem i ploteczkami live
Apropos live. Wczoraj byłam na koncercie Genessis :-) w Chorzowie na stadionie śląskim. Ojoj!! Koncert genialny, ale nie pamiętam kiedy ostatni raz tak mi dolało:no:. Jedynie co mi zostało suchego na ciele to kawałek podkoszulka i kawałek bielizny. Wracałyśmy z przyjaciółką w samej bieliźnie. Musiałysmy komicznie wyglądać w samochodzie. Dobrze że nie zatrzymala nas policja:-D:-D
Miłego dnia zyczę
Wracam do pracy. Jeszcze 4 godzinki i weekend!!!!!!

cześć kobitki, oj ale mamy nowych mamusiek, super, może nas rozkręcicie ;-)
ja jeszcze w zaświatach i do żywych powróce jak zamknę ten rok szkolny, bo na razie jedno wielkie zamieszanie i kupa paierkó do zrobienia, no ale potem troszkę luzu i ja za spotkankiem jak najbardziej

dziewczyny nieznacie kogos kto czasem chcialby sobie dorobic i ma wolny czas chodzi mi o angliste lub przewodnika ang. ??

Oj jak najbardziej jestem kobieta Zosiewa! ;-)Kurde fajnie na taki koncert pojechac....ja karmie piersia i marzy mi sie wyjscie do kina...takie przyziemne ;-) Ale zaczelam odstwiac....

reklama
Rozruszalo sie tu troche.Mi siadl komp w domu,to moge tylko zerkac ze szkolenia.

Na spotkanko na pogaduchy i kawke i ja sie pisze dziewczyny tylko teraz jestem wolna dopiero po 16 godz i weekandy!!!!
GAGA witaj zza światów!!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry