reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

cześć mamuśki
Aga ja uczę w szkole i maj/czaerwiec to istne szaleństwo, nie mogę wygrzebać się z papierów, do tego studia i pisanie pracy dyplomowej no i Majka off cors :-)

oj ale jak zakończę ten rok szkolny to spotkanko na bank, jak będzie łądnie to może w parku jordana ?? tam jest placyk dla dzieci, albo gdzieś w hucie jeśli macie blisko

a dzieciaczki kochaniusie

reklama
ha jestem genialna
a mowia ze farbowane blondynki sa jeszcze glupsze od tych naturalnych.... bo to sztuczna inteligencja.. hahahahaha
ale mam dzis humor...

hej Krakowianki...nie bylo nas troche bo 2 dni bylismy w szpitalu (obserwacja po szczepieniu bo byly niepozadane reakcje) i tam zlapalismy rotawirusa i tydzien leczenia na szczescie w domu...padam ze zmeczenia. A...wpadlam zeby Wam napisac gdyby- odpukac w niemalowane!!!- przyszlo Wam jechac z dzieckiem do szpitala nie jedzcie do Ludwika na Strzelecka....tam jest rota i fatalne warunki dla rodzicow.
Pozdrawiam

Czesc dziewczyny!!!
Widze,ze jestescie zajeci dniem codziennym i nie zagladacie tu czesto.Ja tez nie bede miala tyle czasu,bo chyba od przyszlego tygodnia zaczynam szkolenie jak podpisze umowe,ale bede zaglada na 100-we.
Gaga co tam u Ciebie slychac,bardzo dawno Cie nie bylo!!!Jak tam Majeczka??Mam nadzieje,ze po zakonczeniu roku szkolnego beziesz zagladac czesciej.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE

reklama
Aga dzięki za pamięć
u mnie urwanie głowy, koniec roku to koszmar, do tego mam wychowawstwo, kończę studia, muszę napisać dwie prace, jedna już prawie pchnięta, na drugą nie mam tematu, miałam pisać z matematyki, a koleś chce żebym rozważyła problem ekonomiczny z punktu widzenia matematycznego, a ja zielonam z ekonomi :zawstydzona/y:
Majka rośnie, łobuzuje, kochana jest wprost nieprzyzwoicie, jutro jedziemy do zoo :-)

megusek najważniejsze że uż w domku, oj szpitale brrr przerażają mnie
Iza a co to za humorek ??

a to moja gwiazda
19018066do7.jpg

45748257zl0.jpg

Do góry