reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
głuszku a ja w łikendziki albo studia albo rodzinnie z małzem i małą czas spędzam :dry:
no ale w wakacje może jakoś prędzej się spotkamy

WITAM!!! Jestem mama Olgi (1,5 roku) i Dawidka (2 miesiace i 2 dni):rofl: Niedawno przeprowadzilismy sie tu z dziecmi i mezem i szczerze mowiac strasznie mi sie nudzi bo non stop siedze tu sama z dziecmi a maz pracuje.... Pozdrawiam
IZKA

WITAM!!! Jestem mama Olgi (1,5 roku) i Dawidka (2 miesiace i 2 dni):rofl: Niedawno przeprowadzilismy sie tu z dziecmi i mezem i szczerze mowiac strasznie mi sie nudzi bo non stop siedze tu sama z dziecmi a maz pracuje.... Pozdrawiam
IZKA

Witaj Iza a gdzie dokładnie miszkasz ?? no i wogóle powiedz coś o sobie
a przy takiej różnicy wieku to chyba nie da się nudzić :-D

Narazie mieszkamy w hotelu do konca tego miesiaca ale juz jestem zainteresowana kilkoma mieszkaniami w hucie i na podgorzu... Narazie jeszcze nie wiem gdzie bedziemy mieszkac.Mam nadzieje ze gdzies blisko rynku bo uwielbiam tam spacerowac z dzieciaczkami. Pozatym to jestem mezatka od prawie 3lat mam codowna coreczke Olge Natalie (ur.8 grudnia2005) i synka Dawidka (ur.25marzec2007) Moj maz pracuje jako kelner w restauracji Sphinx na rynku i w galerii krakowskiej. Przeprowadzilismy sie z Warszawy... Co chcecie jeszcze wiedziec???
Pozdrawiam
Ps.Mozna sie nudzic i kota zaraem dostac ja juz czasami mam dosc wszystko mnie wkurza i wogole...
Dobrze ze was znalazlam moze teraz bede miala od czasu do czasu mozliwosc zeby z kims pogadac bo mojego meza nie ma po 12 godzin dziennie i juz czasami nie wyrabiam ...
Ps.Czy zna ktoras z was dobrego pediatre moze byc prywatny i gdzie moge isc z malym na usg stawow biodrowych????

iza w sphinx łoooooooooooooooo zostawiamy tam mega dużo kasy od kilku lat :-) wraz z napiwkami :-p uwielbiam tamtejsze jedzonko, jest pycha, no dobrze jest mieć znajomego kelnera, koniecznie musimy się zapoznać ;-)

co do usg stawów biodrowych to my robiliśmy w szpitalu na strzeleckiej, a jeśli chodzi o pediatrę to chodzimy do przychodni a jak coś się dzieje to chodziliśmy do pediatry ze specjalnością homeopatia gdzieś koło Łazarza

ja mieszkam w hucie no i cieszę się bo tu zielono więc jest gdzie z maluchami chodzić, koło rynku mój mąż mieszkał ale ja bym nie chciała z małą, co innego za czasów studenckich :-D

Hej no to swietnie wiedziec ze ktos jeszcze oprocz mnie potrafi obzerac sie sphinxem prawi codziennie... Moze sie tam kiedys spotkamy....
Jak bedziesz miala czas i ochote to mozemy sie tam wybrac jak tylko pogoda nam na to pozwoli nawet w tym tygodniu...
Tylko niestety musze szukac tego cholernego mieszkania ;( Mam nadzieje ze wkoncu cos znajde bo narazie nie ma nic......

Iza w tym tygodniu odpada do wakacji mam urwanie głowy w pracy, nie ma szans, ale później jak najbardziej, my ostatnio nie odwiedzamy bo ten na płycie rynku się spalił, nie wiem nawet czy go już otwarli, a poza tym nasze fundusze się uszczupliły, ale jak jadamy na mieście to głównie tam :-)

reklama
Do góry