reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

GAGA nie ma sprawy odrób sie w robocie i później sie możemy sie spotkać!!!
Ja mam "normalne" dzieci i ich rodziców, ale wiem róźnie bywa!

Dziś bylam z mała w Ogródku dla dziecka i matki przy Kościele na os.Kalinowym prowadzony jest on nie przez siostry Olci sie bardzo podobalo,szkoda,ze teraz bedzie otwarte tylkow środe i piątek:-)
Ps. Musiałam zarejestrować sie jeszcze raz, bo nie mogłam sie prawidłowo zalogować.

reklama
Aga a ty uczysz w szkole, coś mi umknęła, a gdzie ??
no i kurcze nie słyszałąm o tym Ogródku na Kalinowym :confused: chętni bym się wybrała

SYLWIA to nie jestes od osobniona mojej też nie przyjeli do żądnego z dwóch przedszkoli do krórej ją zapisałam.Tylko moja jeszcze na 1.09 nie ma trzech lat,a jak ja zapisywałam i gadałam z dyrektorka to na stuwe dziecko zostanie przyjete,wlaśnie widze....W tamtym roku przyjeli dziewczynke,która miała w 31.01 dopiero 3 lata,a chodzila do przedszkola choc w wrześniu miala 2.8 miesiaca.A moja jest z grudnia rocznikowa dobrze i górno nie przyjeli...

GAGA nie ucze w szkole,musiałaś mnie źle zrozumiec.Jak pisalam,że mam "normalne" dzieci i ich rodziców to chodzilo o tych z plac zabaw i piaskownicy!!!!
A ten ogródek na Kalinowym to od koleżanki się dowiedziałam,ona tam swoją na angielski zapisała.

wczoraj rozmawiałam z tesciowa i wlasnie muwila jakie teraz zamieszanie ze dziecko rocznikowo ma 3 a miesiacami nie i odrzucaja.
katastrofa a ponoc taki niż! a niema miejsc dla dzieci.

Dziewczyny-mam pytanie, czy któraś z Was słyszała przychodni All-med na Al.Pokoju i lekarzu Rafale Ufnalskim? Bo moja siostra do niego chodzi, jest po ciąży pozamacicznej, teraz jest ponownie w ciąży i zastanawiam się, czy to dobry lekarz. Jakby któraś z Was coś o nim słyszała to proszę napiszcie. Dziękuję z góry.

Przykro mi Ainaheled ale nie znam tego lekarza....

laski ja też sie chcę spotkac ja też!!! My z Gagą już rok się umawiamy i nie mozemy a mieszkamy osiedle koło siebie..... WSTYD!!!!!

głuszku ja mam nadzieję że w tym tygodniu może w środę się uda na alejki wybrać co ty na to ??
ostatnio u nas spacer to zakupy zarazem, wkurza mnie to

tylko ze gaga ja z mała chodze na spacery takie dłuższe tylko w weekendy a w tygodniu to mała jest u babci i ewentulanie jak wróce z pracy to wyskakakuję na godzinkę pod blok do piaskownicy... TAkże w weekend chętnie

reklama
Mam nadzieje,że ja nie bedę musiała czekać do nastepnego roku na spotkanie z GAGA, chętnie i ciebie bym poznała GŁUSZEK jak byś i ty znalazła czas.
W następnym tygodniu przyjeżdza do mnie kuzyn na kilka dni to za bardzo nie bedę miała czasu,ale w następnym tygodniu jak tylko dziewczyny bedziecie mieli troche czasu to bardzo chętnie się spotkam!!!!

Mam od września przedszkolaka!!!!!!!!!!!!!!Zapisam Oleńkę do przedszkola na osiedlu obok.Dobrze,że były jeszcze miejsca wolne i niedaleko to spoko.Mam spokojna głowę

Do góry