reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
ale za to dziś upały tropikalne... i też niedobrze, siedzimy w domu na razie, może pod wieczór sie wynurzymy z naszego chłodnego mieszkanka...

KASIANKA dziesiaj bylo bardzo upalnie,jutro ma tez podobno byc tak samo.Ciekawe jakie lato nam sie szukuje???
Puscitko jest ostatnio u Nas

oj puściutko, puściutko, jakoś nam się rozmowa nie klei, no szkoda, bo tak mamy do siebie niedaleko

może jakos zaczniemy pogawędki

Dziewczyny mam pytanie!!:-):tak:
Gdzie wychodzicie na spacer z pociechami, nie liczac plac zabaw???
A bylliście w Anikinie może???

Dziewczyny mam pytanie!!:-):tak:
Gdzie wychodzicie na spacer z pociechami, nie liczac plac zabaw???
A bylliście w Anikinie może???
my miałayśmy spotkanie sierpniówek w anikinie, bo pogoda była wredna, dziciaki bawły się super, ale dla nich to 1-2 godziny góra, po padają jak muchy ze zmęczenia

a my zazwyczaj na alejki, do parku, plac zabaw, chociaż ostatnio to zazwyczaj spacer po sklepach i zakupy, bo po pracy nie ma czasu na osobny spacer i zakypy :confused:

GAGA jakbys miała kiedyś troche czasu i ochoty to moglibyśmy się spotkać dziewczynki by się pobawiły,a my pogali,bo oby dwie mieszkamy w Hucie????

a ja wczoraj sie dowiedzialam ze do zadnego z trzech przedszkoli doda nieprzyjeli znow!!!!!!!!! ale teraz zrobie jazde w poniedzialek idziemy do burmistrza wieliczki.

reklama
GAGA jakbys miała kiedyś troche czasu i ochoty to moglibyśmy się spotkać dziewczynki by się pobawiły,a my pogali,bo oby dwie mieszkamy w Hucie????

no ja bardzo chętnie, na razie mam kocioł w pracy, ale mam nadzieję że się niedługo skończy i wtedy się umówimy, nie ma problemu, brakuje mi właśnie (a raczej małej) kontaktu z dziećmi, bo te niektóre jak są na placach zabaw z matkami(lub babciami) to koszmar, nie rusz tego nie rusz tamtego, nie dawaj dziewczynce bo ci zepsuje np. grabki qrwa !!!!!!!! zjedz coś, napij się, nosz faken w tyłku mam taka zabawę
najgorsze są niektóre mohery
więc ja bardzo chętnie się spotkam żeby Majtencja się pobawiła, a my ploteczki

Do góry