reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hej dziewczyny
u nas juz ze stulejka spokoj puscilo na szczescie ale i tk caly czas pracujemy...

ale wczoraj zaniepokoilo mnie ze maly ma chyba jedna stope i noge krotsza:baffled::baffled::szok::szok: i jutro znow do lekarza niech daje skierowanie do ortopedy... a widze ze cos watek zamiera co z wami dziewczyny??:confused: wiem wiem dzieci praca....ehhh zycie...

reklama
Pogoda do kitu i się nawet pisać nie chce.
My ciągle w remoncie ale już skończyłam malować :tak: Jeszcze hydraulike i gaz podłączyć i panele i można przewozić meble :-D;-)
Kaja przez ostatnie 7 dni brała antybiotyk i niby już się skończyło a tu zęby dokuczają i nie ma spokoju bidulka :-(

Kamilka i co z tą nóżka? Dowiedziałas sie juz coś?
Shiraaine - no te zeby to nieźle potrafią w kość dzieciaczka dać. A zele na dziasełka nie pomagają?
Asiulka - a jaki rodzaj przepukliny mial Maciuś?
Iwona - jak zdrówko? Lepiej już?
Wklejam linka na bezpłatne badania dla dzieci na wyrycie chorób nowotworowych. Są w ten weekend. Ja juz Filipka zarejestrowałam. Obejmuje dzieci od 9 do 36 miesięcy.
Telefon 0800 080 121 (też bezpłatny - z komórki oczywiście bez zera ;-))
Nie nowotworom u dzieci - Kampania społeczna na rzecz postępu w onkologii dziecięcej

Mrozik Maciuś miał przepuklinę pachwinową,i do tego obustronną,także mi się misiak wycierpiał,no i przy okazji zrobili mu zabieg stulejki.Tylko że ci lekarze w kielcach jacyś nawiedzeni są .Po zabiegu za tydzień mieliśmy kontrole,i do tego czasu nic nie kazali z tym siusiakiem robić.Także przez tydzień już mu się zdążyło z powrotem kawałeczek przyrosnąć.I w rezultacie nie schodzi mu do końca,ale oni twierdzą że nic się nie stało i że jak podrośnie to się wszystko unormuje.Mam taką nadzieję.pozdrawiam.
Kamilka nie panikara,jesteś.Wiesz doskonale że lepiej najpierw zapobiegać niż później leczyć.Bardzo dobrze robisz że dbasz o małego.Później Ci nikt nie wypomni że coś zaniedbałaś.

Witam serdecznie! Jestem tutaj całkiem nowa i trochę zagubiona w czasoprzestrzeni ;)
Mieszkałam do niedawna w Kielcach a teraz niedaleko Kielc. Na razie z teściami ;( ale mam nadzieję, że niedługo.
Mam kochaną córę Gabrysię, która ma 10 miesięcy i jest ogromnym urwisem. Nie wiem czy wszystkie dzieci tak mają czy moja jest tylko małą bitnicą.
Nie mam za bardzo z kim pogadać a już na temat dzieci to w ogóle a jestem w tym temacie zupełnie zielona, bo nigdy do dzieci mnie nie ciągnęło. Teraz zmieniło się wszystko diametralnie, ale gdy mam jakiś problem nawet nie wiem gdzie mam prosić o pomoc, więc się postanowiłam tutaj podczepić... Mogę?

Witam serdecznie! Jestem tutaj całkiem nowa i trochę zagubiona w czasoprzestrzeni ;)
Mieszkałam do niedawna w Kielcach a teraz niedaleko Kielc. Na razie z teściami ;( ale mam nadzieję, że niedługo.
Mam kochaną córę Gabrysię, która ma 10 miesięcy i jest ogromnym urwisem. Nie wiem czy wszystkie dzieci tak mają czy moja jest tylko małą bitnicą.
Nie mam za bardzo z kim pogadać a już na temat dzieci to w ogóle a jestem w tym temacie zupełnie zielona, bo nigdy do dzieci mnie nie ciągnęło. Teraz zmieniło się wszystko diametralnie, ale gdy mam jakiś problem nawet nie wiem gdzie mam prosić o pomoc, więc się postanowiłam tutaj podczepić... Mogę?

Witaj Roberta. Ja tez na tym forum jestem początkująca. Mieszkam w kielcach juz 4 lata, mam synka który za 9 dni bedzie obchodził pierwsze urodzinki.. Pisz co Cie gryzie a na pewno jakoś zaradzimy. Pozdrawiam

witaj Roberta Ja też mam córkę Gabrysię ma 1rok 8msc i też jest neimozliwa ;-)a poza tym jak widac na suwaczkach mam syna Wojtusia i drugą corkę Zuzannę Chętnie pomogę i podziel sie swoim doświadczeniem :tak: pozdrawiam wszystkie kieleckie mamy miłego dnia:-D

reklama
Dziękuję bardzo za zaproszenie ;)
Dziewczyny czy w 10 miesiącu dziecku jeszcze się może zdarzyć ulewanie? Bo mojej się zdarza, a lekarz mówi, że jak przybiera na wadze to nic. Ale dokąd może tak być? Sama nie wiem. Może ja czasami trochę za bardzo panikuję, ale nie mam żadnej instrukcji obsługi do mojego dzieciątka i nie zawsze wiem czy jest dobrze czy źle.
A jak nie zauważyłam, że moje dziecko jest poskręcane i wyszło, że ma wzmożone napięcie mięśniowe to dostałam kota i cały czas się zastanawiam czy wszystko jest dobrze... Hmmm... może to ze mną jest coś nie tak...

Do góry