reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
cześć
Napisze tutaj, bo na ten wątek "Stokowy" może nie wszyscy zaglądają :-). Pisałyście dziewczyny o fitnes. Nie wiem czy wiecie, ze na Paderewskiego - tam gdzie hotel i restauracja koreańska, jest basenik i prowadzą tam aquaaerobik. Nie wiem czy dalej jest, ale chyba tak :tak:. Bardzo fajne zajęcia. Dla mnie były zbawieniem na kręgosłup, po dźwiganiu Filipka. Jak znajdę stronke to wstawię

mrozik dziękuję za pomysł i zainteresowanie Ernestkiem :tak::tak::tak:

Kobitki chciałabym prosić was o pomoc dla mojego kuzynka Ernestka - naszego "sasiada" z kieleczcyzny

Zapraszam na wątek:
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...est-i-nasza-ogromna-prosba-20093/#post2820509

Za jakąkolwiek pomoc dziękujemy
Gdyby nasunęły wam się jakieś pytania, wątpliwości to odpowiem na wszystko...
Pozdrawiam
Mama Domelka z Paździenika 2007 i ciocia Ernestka

Hej - mam chwilkę czasu to piszę :tak: Mała już spokojna - kupiliśmy jej Viburcol - są to czopki na: stany niepokoju, przeziębienia (pomocniczo) i bolesne ząbkowanie. Mała już nam nie krzyczy tylko spokojnie się bawi. A ja jestem spokojna bo obywa się bez ciężkich przeciwbólowych leków bo to homeopatia :tak: I choć byłam... jestem na nie dla homeopatii - to jeśli jej to pomaga to niech i tak jej będzie :blink: Przynajmniej ona jest zadowolona :tak: Tylko patrzy się na nas jak na ... idiotów ... jak jej ten czopek dajemy :rofl2::-D:rofl2:
Dobra - uciekam - pozdrawiam was cieplutko i mam nadzieje że w przyszłym tygodniu się spotkamy - ma być od wtorku do czwartku ciepło i w miarę ładnie - tzn bez deszczu ;-)

Cześć dziewczynki:tak:.Właśnie się przeprowadziłam i mieszkamy teraz w centrum miasta.Chodzimy na spacerki do parku,czy któraś miałaby się ochotę spotkać na pogaduchy;-).My chodzimy tak o 12.00-14.00,po pierwszej drzemce domowej,na drugą drzemkę spacerową;-).
Shiraaine dobrze,że malenkiej pomaga Viburcol:-).
Kamilka jak mały,zdrowy już?
Dziewczynki uważajcie na siebie,bo pogoda zdradliwa :no:.
Pozdrawiam.

Jutro chyba uda mi sie skoczyc na fitness
jesli tesciowa zostanie mi z Wiktorkiem
a pozniej jak bedzie ąłdna pogoda skocze na jakis spacerek :-)

hej dziewczyny
,moj Adam zdrowy i wyglupia sie niezle skonczyl juz pol roczku i mialam imprez duzo bo na raz gosci przyjac nie moge bo za malo miejsca i na 3 to rozbialam w dodatko za tydzien maz ma urodziny:baffled::baffled::baffled:

my dzisiaj na basen idziemy mam nadzieje ze przez jeden tydzien adas nie zapomnial wody i plywania...

a tak poza tym mamy problem bo maly ma stulejke i niestety musimy nad tym pracowac w innym wypadku czeka nas chirurg..:shocked2::shocked2::shocked2:

Dzień dobry.
Ja dziś paskudnie sie czuję, a taka piękna pogoda.

Kamilka trzymam kciuki,żeby obylo się bez chirurga:tak:

Pozdrawiam.

reklama
Kamilka pracuj kochana nad tym,bo moja niedouczona pani doktor,nic nam nie kazala robic i niestety byl chirurg.Macius miał operację na przepukline w zeszlym roku we wrzesniu,i przy okazji zrobili mu ta stulejke.Lezelismy 3 dni na langiewicza w szpitalu

Do góry