reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hej dziewczyny
a u mnie Adas troche przychorowal ale dostalismy leki i wszystko gra

ja dzis mam szkole i 2 pierwsze egzamy w sesji... ale tzreba zaliczyc i skonczyc ta szkoel bo szok... trzyma mnie ona bo ani do pracy ani wyjechac...

dziewczyny wysylam tez do was prosbe nigdy tego nie robilam ale juz nie mam wyjscia... nie macie kogos albo jakies namiary kto przyjalby mojego meza do pracy bo jest nam bardzoi ciezko maz pracuje na czarno facet nie chce go zatrudnic i juz nie dajemy rady finansowo... niedlugo skonczy sie to tym ze bedziemy musieli zrezygnowac z mieszka nia i nie mamy gdzie isc... a maz juz tyle szuka wysyla podania ze juz mi rece odpadaja bo nikt sie nie odzywa... jakby co to dajcie znac na priva bede wdzieczna:-:)-:)-:)-(

reklama
ShiraaineGRATULACJE DLA KAROLCI

Kamilka współczuje, a twoj małz jakiejs konkretnej pracy szuka, tzn, w jakims konkretnym zawodzie?

Hejka :-):-)

Igorek mi się rozchorował, ma zapalenie gardła i dodatkowo lelarz podejrzewa ucho:-:)-(
Inhalację musimy robić, ale jest to możliwe tylko podczas snu, ponieważ jak jest aktywny to jest jeden wielki płacz :rofl2::rofl2:;-);-) a Cio u Was dziewczyny:-):-)???

U nas tez apteka w domu, krystian chory, chocia teraz juz mu lepiej, Marysia tez juz lepiej ale jeszcze troszke pokasłuje.

My kupilismy nawilzacz powietrza bo było bardzo suche i włanczamy na cała noc i musze ci powiedziec ze duzo lepiej sie spi, bo tez nam kazali robic inhalacje:tak:

Masiula dziekuje bedziem probowali bo ja ide na staz ale po oplaceniu szkoly zostanie mi tylko 200zl ale jak maz nic nie znajdzie to edzimy musieli szukac miejsca gdzies tylko nie bardzo mamy gdzie.. przepraszam ze wam o tym mowie ale mamy juz taki dolek ze jak sie nic nie zmieni to ja nie wiem... nigdy nie prosilam o pomoc ale teraz wazne jest dla mnie dziecko zeby mialo co jesc i chociaz te pampki...

i wyobrazacie sobie ze maz od 1 lipca nie znalazl zadnej konktrtetnej oferty pracy nawet za miastem... ja juz ne wiem co robic...

Kamilka ty nie przepraszaj bo nie masz za co, takie jest zycie, a ze niestety z praca ciezko to czasami tak po prostu trzeba.Nam tez było barzdo ciezko na poczatku, tak ze wiem co czujesz, bedzie dobrze i nie zamartwiaj sie na zapas:tak:

reklama
Z powodu który został poruszony przez aministratorów - wszelkie prywatne wiadomości typu zdrowie,praca, dane osobowe jeśli chcecie pisać to na zamkniętym wątku - osoby "pewne" znają jego lokalizację i proponuję się tam przenieść na stałe - jeśli ktoś nie ma dostępu a chciałby proszę o priva.

Do góry