reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Iwonka nie przejmuj sie ,ja tez mam w rodzinie takiego wyrodnego wujka, który wiecznie twierdzi ze ma malo pieniedzy i na wszystko mu brakuje, pomijajac to ze jego sprzet wedkarski jest wart tyle co pół naszego mieszkania, a oststnio to kupił sobie malucha, przerobił go na takiego sportowego i jezdzi sobie nim na ryby bo mu szkoda swojego nowego citroena:no::no::no:
Ci bogaci tak maja ze zawsze im mało, i zawsze sa najbrdziej pokrzywdzeni.

reklama
WITAM:-) ja już lepiej wczoraj nawet wybrałam sie z siostrą i moja corką Zuzaną do Smyka bo Zuzia ma jutro zabawe w szkole a jako że nie chciała sie przebierac to zakupilismy spodniczk zresztą ja kbędą zdjęcia to zamieszczę
SHIRAAINE rozumiem Cie doskonale :tak: glowa do ory będzie dobrze takie dolki ja też mam często bo wszystko na mojej glowie
IWONA Zdrówka Wam zycze
Ja sie wczoraj zapieniłam zdrowo wieczorem Żona chrzestnego Gabrysi przyniosła wczoraj mojemu mężowi PIT do rozliczenia jak zobaczylam ile mają zwrotu to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i on śmie triwedzić że nie maja kasy (Gabi nic nie dostała od chrzestnego na mikołaja ) powiem tylko ze ponad 3 tys a my z mężem przy zwrocie na 3 dzieci mamy 500zł :wściekła/y::wściekła/y: Jaki mtrzea być bezczelnym żeby sie tlumaczyć że nie ma sie pieniedzy na prezent dla dzieccka i dlatego sie wpieniłam My z mężem mam y na miesiac na oplaty i życie 1200 a on 4 tys :szok: i jakos zyjemy dzieciiom nic nie brakuje a najśmieszniej to jet to ze ona jeszcze szuka i kombinuje zeby dostac rodzinne i pielęgnacyjne na 18-letniego syna :szok::szok::confused:
Pozdrawiam
Słońce znam to z autopsji - mam takiego ojca :zawstydzona/y: nie są już z moja matką od dawna, więc widzę co się dzieje. My będziemy mieli ok 4 tys zwrotu ale cóż z tego jak pójdzie na spłaty kredytów? :-( Nam też starcza od 1 do 1 -go bo mamy dwa kredyty - łącznie ok 1000 zł i tak będzie przez najbliższe 30 lat - tyle że raty będą maleć. Na dodatek ciągle coś trzeba dokupić do mieszkania, zrobić opłaty, kupić jedzenia i koniec - po pieniądzach :dry: A mój stary nie ma jak nam pomóc choć zarabia jakieś 6 razy tyle co mój mąż. Ale on nie ma kasy :confused::szok::-D

Iwonka nie przejmuj sie ,ja tez mam w rodzinie takiego wyrodnego wujka, który wiecznie twierdzi ze ma malo pieniedzy i na wszystko mu brakuje, pomijajac to ze jego sprzet wedkarski jest wart tyle co pół naszego mieszkania, a oststnio to kupił sobie malucha, przerobił go na takiego sportowego i jezdzi sobie nim na ryby bo mu szkoda swojego nowego citroena:no::no::no:
Ci bogaci tak maja ze zawsze im mało, i zawsze sa najbrdziej pokrzywdzeni.
Bo bogaci się przyzwyczajają do pewnego poziomu i ciężko im z tego zrezygnować - niestety ciągle czują niedosyt - tylko że w takich sytuacjach to zazwyczaj dzieci są pokrzywdzone.
No to sobie poględziłam :-p

troche to przykre co piszesz, u mnie akurat z tej najblizszej rodziny niestety nie mam gdzie szukac "dobrego wujka", ale pociesze cie ze nam tez starcza od 1 do 1-czasmi z pomoca karty kredytowej:-D:-D

Iwonka nie przejmuj sie ,ja tez mam w rodzinie takiego wyrodnego wujka, .
A to chyba miało być do Joasi:confused:;-)

Joasiu spokojnie wiem,ze takie sytuacje człowieka dołują,ale nic nie poradzisz na takich ludzi:no:. Udanej zabawy choinkowej dla Zuzi i chyba dla Wojtka też;-):tak:.

Shiraaine tulasy na dołka i duzo zdrówka dla Was:tak:

Tak w ogóle to Dzień Dobry:-)

Hej dziewczyny,sorki że tak długo do was nie zaglądałam.
Nie wiem czy mnie kojarzycie jeszcze.
ale Maciuś chodzi do szkoly i trzeba go przypilnować.
Pozwoliłam sobie na zamknietym założyć nowy wątek.Galerię naszych skarbeczków.
Tam możemy się nimi chwalić do woli.Buziaki

witam
A ja znowu tylko sie przywitać i z prośbą
Podaje link do stronki z prośbą o pomoc dla Kacperka, który może żyć, ale oczywiście potrzebuje pieniążków. Każdy dzień jest u niego walką o życie i walką z bólem. Myśle że jak każdy da jakiś grosik to mu sie uda. No i oczywiście jeszcze trzeba rozpowszechnić gdzie sie tylko da. Dlatego to robię też tutaj :sorry2:
Kacperek zostaje z nami

reklama
Masiula - mną się nie przejmuj, rano o 8 byłam już na nogach tylko kompa mi się nie chciało włączać.

A jutro mamy do 21 dzień bez komputerów - trzeba wreszcie posprzątać w tym domu :-p joke:-p Karola sprząta z nami po dzisiejszym wieszaniu karniszy :tak:
Ide się kłaść - @ przylazła, jutro będę na prochach leciała :-:)dry:

Do góry