reklama
S
Sol
Gość
No jakoś tak mało Kielczanek ja też z Kielc. Mam pytanie: Jakbyście miały wybór Kościuszki - Czarnów, to który byście wybrały? Mnie co prawda prowadzi Niziurski z Czarnowa, ale jakoś tak coraz niechętniej myślę o porodzie tam
kate332
lipcowe mamy'05
czesc :-) niewiele nas rzeczywiście i rzadko ktoś tu się odzywa niestety
nie mam pojęcia co ci doradzić, ja akurat 2 x rodziłam na kościuszki, i tak się składa że moje znajome też w większośći i czasem na prostej, o czarnowie nic nie wiem
nie mam pojęcia co ci doradzić, ja akurat 2 x rodziłam na kościuszki, i tak się składa że moje znajome też w większośći i czasem na prostej, o czarnowie nic nie wiem
hej ziewczyny ja tez jestem z kielc i tez szukam kogos do ploteczek jestem w trzecim mieisacu ciazy i trapi mnie mnustwo dylematow mam nadzieje ze z wami bedzie mi lzej.... a nie mam nikogo kto moglby ze mna na temat ciazy czy porodu itp pogadac
kate332
lipcowe mamy'05
kamilka pisz co cię trapi jak tylko będziemy potrafić odpowiemyhej ziewczyny ja tez jestem z kielc i tez szukam kogos do ploteczek jestem w trzecim mieisacu ciazy i trapi mnie mnustwo dylematow mam nadzieje ze z wami bedzie mi lzej.... a nie mam nikogo kto moglby ze mna na temat ciazy czy porodu itp pogadac
to chyba często tak jest że idziemy tam gdzie pracuje nasz gin ja akurat 2 razy miałam z kościuszkiwitajcie
ja zdecydowanie od samego początku byłam nastawiona na Czarnów, z reszta moja ginekolog tam pracuje - może też dlatego :-). Pozdrawiam wszystkie Kielczanki
reklama
justice25
Fanka BB :)
Kasiu mozliwe, że tak jest - ja przez pierwsze miesiące byłam prowadzona przez innego ginekologa (z Czarnowem nie miał nic wspólnego), w sumie to niedawno zdecydowałam sie na obecną - póki co nie żałuję :-). A na Czarnowie chciałm rodzić od zawsze, nie wiem czemu.. moze sentyment;-) w końcu ja tez tam się rodziłam