reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

ja osobiście nie korzystałam ani ze szkoły rodzenia ani z porodu rodzinnego , nie prosiłam też dr o przyjazd do porodu więc nie wiem czy wogóle ma taki zwyczaj, nie znam też cen niestety

reklama
no właśnie nie ma nas chyba dużo stąd ten mały ruch a szkoda bo można by troszkę tu popisać

No jakoś tak mało Kielczanek :sorry: ja też z Kielc. Mam pytanie: Jakbyście miały wybór Kościuszki - Czarnów, to który byście wybrały? Mnie co prawda prowadzi Niziurski z Czarnowa, ale jakoś tak coraz niechętniej myślę o porodzie tam :zawstydzona/y:

czesc :-) niewiele nas rzeczywiście i rzadko ktoś tu się odzywa niestety
nie mam pojęcia co ci doradzić, ja akurat 2 x rodziłam na kościuszki, i tak się składa że moje znajome też w większośći i czasem na prostej, o czarnowie nic nie wiem :no:

witajcie
ja zdecydowanie od samego początku byłam nastawiona na Czarnów, z reszta moja ginekolog tam pracuje - może też dlatego :-). Pozdrawiam wszystkie Kielczanki

hej ziewczyny ja tez jestem z kielc i tez szukam kogos do ploteczek jestem w trzecim mieisacu ciazy i trapi mnie mnustwo dylematow mam nadzieje ze z wami bedzie mi lzej.... a nie mam nikogo kto moglby ze mna na temat ciazy czy porodu itp pogadac

hej ziewczyny ja tez jestem z kielc i tez szukam kogos do ploteczek jestem w trzecim mieisacu ciazy i trapi mnie mnustwo dylematow mam nadzieje ze z wami bedzie mi lzej.... a nie mam nikogo kto moglby ze mna na temat ciazy czy porodu itp pogadac
kamilka pisz co cię trapi :tak: jak tylko będziemy potrafić odpowiemy :blink:

witajcie
ja zdecydowanie od samego początku byłam nastawiona na Czarnów, z reszta moja ginekolog tam pracuje - może też dlatego :-). Pozdrawiam wszystkie Kielczanki
to chyba często tak jest że idziemy tam gdzie pracuje nasz gin ja akurat 2 razy miałam z kościuszki

reklama
Kasiu mozliwe, że tak jest - ja przez pierwsze miesiące byłam prowadzona przez innego ginekologa (z Czarnowem nie miał nic wspólnego), w sumie to niedawno zdecydowałam sie na obecną - póki co nie żałuję :-). A na Czarnowie chciałm rodzić od zawsze, nie wiem czemu.. moze sentyment;-) w końcu ja tez tam się rodziłam :-D

Do góry