reklama
ANCYK
Zaciekawiona BB
Mnie też się nie usmiecha tam wystawać tym bardziej, że nie podoba mi się podejście do dzieci tamtej okulistki (złe dośw. przy Piotrku). Zostaje chyba prywatnie, ale jeszcze nie wiem do kogo się udać bo nie ś to tanie usługi, oj nie.
Jak tam przygotowania do szkoły? Moja Aga już chce iść, ale Piotrka to chyba wołami nie zaciągnę!?
Hej!
Gdzie jesteś? Chyba jeszcze nie nacieszyłaś się mężem. Co u Was słychać? Jak w szkole u Piotrusia? U mojego już pierwsza klasówka!
Jak tam przygotowania do szkoły? Moja Aga już chce iść, ale Piotrka to chyba wołami nie zaciągnę!?
Hej!
Gdzie jesteś? Chyba jeszcze nie nacieszyłaś się mężem. Co u Was słychać? Jak w szkole u Piotrusia? U mojego już pierwsza klasówka!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny. Mam prośbę. Szukam ginekologa do prowadzenia ciąży.Czy mogłybyscie powiedzieć do kogo chodziłyscie i jakie macie doświadczenia z pobytu w szpitalu?Planujemy dzidziusia i mam dylemat co do lekarza i szpitala. Najbardziej interesuje mnie Czarnów i Kościuszki.Pozdrawiam
kate332
lipcowe mamy'05
ja chodziłam do Wydrzyńskiego rodziłam na kościuszki
facet przyjmuje na warszawskiej
co do szp[itala to było OK ale minęło już prawie 2 lata więc wiele mogło się zmienić
podobała mi się opieka nad dziecmi bardzo lekarki były przemiłe
facet przyjmuje na warszawskiej
co do szp[itala to było OK ale minęło już prawie 2 lata więc wiele mogło się zmienić
podobała mi się opieka nad dziecmi bardzo lekarki były przemiłe
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzięki kate.Słyszałam dobre opinie na temat dr Wydrzyńskiego.A czy on przyjeżdża do porodu, czy raczej mam na to nie liczyć. Wiem,że prowadzi szkołe rodzenia.My planujemy poród rodzinny, a czytałam, że poród rodzinny w tym szpitalu może sie odbyć tylko po ukończeniu szkoły rodzenia. Z tego względu interesuja mnie tez ceny-szkoły rodzenia, poródu rodzinnego(podobno płaci sie za szkołe i w tym wliczony jest poród rodzinny).Czy przy porodzie rodzinnym jest sens brać sobie swoją położną?I czy są tam fajne położne?Wiem, że zamęczam Was pytaniami, ale zrozumcie, mam dużo obaw.Wiem, że mogę iść do szpitala i tam zasięgnąć informacji,ale jakoś tak mi głupio,bo dopiero planuje ciążę i będą się patrzyć na mnie dziwnie.