reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Basieńka - nie ma sprawy ;-) 2 pokoje łącznie 47,2 m2, a normalnie ceny ok 3800 wzwyż do 6-7 tysięcy zależy jakie osiedle :baffled:

Ola - ja rodziłam na grunwaldzkiej, prostą bardzo źle wspominam i nigdy bym tam nie poszła rodzić, traktują tam kobiety jak najgorsze ścierwo za przeproszeniem :angry: Chociaż ponoć jak się zapłaci jest inaczej - nie wiem, ja tam miałam lekarza przez krótki okres czasu i nie pomogło mi to w niczym - zgroza na oddziale, pielęgniarki to już zupełna porażka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
matko boska a ja myslałam ze u nas drogo :-)
ja mam zamiar zamienic swoje (47.5m tez 2 pokoje) na wieksze ,ale na tym osiedlu co chciałam to nic nie ma moze jeszcze poczekam:-D

wow, jak radośniej sie zrobiło na forum:-)
miło powitać nowe dziewczyny:-)
ola ja też nie słyszałam o prostej nic dobrego:-(
Shiraaine no gratuluje!!! ojojoj, zakup mieszkanka poważna sprawa:-)
a ja też chętnie na spacerek bym się wybrała:-)

witam
W końcu się to nasze świetokszyskie rusza ;-)
Ja też nie lubie prostej, ale trzy kolezanki tam rodziły i one nigdzie indziej nie chcą rodzić. Jedna miała jedna cesarkę, drugie rodziła naturalnie.
Shiraaine - gratulacje. Fajna sprawa, nowe mieszkanko. Już mieszkacie tam?

AHaa - to zapraszam w poniedziałek pod warunkiem pogodowym ;-) jakby coś to pisz prv ;-)

mrozik - niestety jeszcze nie mieszkamy tam, bo klucze odbieramy 1 lipca i zaczynamy tego dnia remont, mamy nadzieję że do 21 już się tam wprowadzimy :tak:

basienka - nie wiem jak jest w Starachowicach ale w Kielcach najgorszą (zasłużoną) opinię ma Prosta :crazy:

A ja dzisiaj zaliczyłam jeden przedmiot na 5 i jestem z siebie dumna :laugh2: jednak czasami bycie wariatem popłaca :laugh2: Facet zapytał kto zalicza na 5 - rękę podniosłam ja i trzech kumpli (żadne z nas nic nie umiało:-p)- wziął nasze indeksy i wpisał nam po piątkach :laugh2: Wpisał też od ręki zaliczenia dla trójkowych a czwórki odpowiadały :laugh2::laugh2::laugh2:

Witam kobietki Gdzie iwona c.28 się podziewa ? Shiraaine gratulacje piątki i mieszkania Ksm ładne zielone osiedle Wakacje się zaczęly ja w przyszłym tygodniu zamierzam zawieżć trochę do teściów dzieciaki starszaki .Gabrysia biega troszkę kaszle i katar sie jaikś przyplątal ale podejrzewam że to trzonowce na dole wychodzą i dlatego :tak: Ja powiem szczerze że nie słyszałam dobrych opini o Prostej ,ja rodziłam dziewczynki na Kościuszkii i jestem zadowolona i mam miłe wspomnienia Pielęgniarki chodziły nawet za mną do ubikacji:szok: bo sie baly o mnie bo w ostatnich tygodniach mialam bardzo nisko brzuch chodziłam trzymając sie ściany A A leżalam z kobietką co pierwsze dzieciątko rodziła na Prostej i mówiła że było duże ponad 4 kilo i nie chciały zrobić cesarki tylko męczyła się 24 godziny i że lekarz ugniatal jej brzuch :szok:żeby naturalnie urodziła dlatego z drugim dzieckiem przyszła urodzić na Kosciuszki nie sądzę żeby zmyślała a tu na Kosciuszki zaraz zrobili jej cesarkę bo też duża dziewuszkę urodziła 4,5 kilo i myślę że na Prostej trzeba mieć znajomości i kasę to dopiero sie odpowiednio zajmą ,MIłEGO DNIA KOBIETKI :-D

witajcie kobietki! aktualnie mieszkam w Radomiu, lae pochodze spod Kilec z Nowej Slupi. czesto jestem u mamy, a moja siotra mieszka w Kielcach i ja tez odwiedzam. jako ze tesknie za Swietokrzyskim, to sie do was dolaczam.

reklama
Do góry