reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witajcie :)

Coś się dziś chmury zbierają nad naszymi świętokrzyskimi stronami. Mam nadzieję, że deszczu nie będzie. Moja córka zaziębiona (sam kaszel), ale pediatra nie wyklucza jakiejś alergii...hmmm. Jak myślicie, mogę z nią normalnie na dwór wychodzić, jak ma tylko sam kaszel (raczej tylko podczas snu) i nic więcej?

Miłego dnia życzę :)

reklama
monia - jak nie ma gorączki, to w taką pogodę, to nawet z zapaleniem oskrzeli kazali małemu mojemu chodzić. Zakaz przegrzewania, wietrzenie pomieszczeń obowiązkowe.. A miał wtedy tylko 2 miesiące i do tego po bańkach był.
Ale jak to alergiczny na jakies pyłki które teraz pyla, to nie bardzo pewnie. A jak podejrzewa alergię, to dała Wam jakieś leki? Zyrtec lub coś w tym stylu?

mrozik_j, byłyśmy wczoraj u pediatry, bo mała od piątku taka osowiała, apatyczna, a od poniedziałku typowy mokry kaszel jest. No i dała syrop wykrztuśny Pulmeo i syrop przeciwalergiczny Aerius (czy jakoś tak:zawstydzona/y::confused:). Osłuchowo czysta, gardło też ok. Tylko ten paskudny kaszel podczas snu, ale niewielki.

Zalewaja - chyba gra rolę właśnie kolejność. No chyba że jesteś matką samotnie wychowującą dziecko. Jakieś tam jeszcze preferencje sa brane pod uwagę, ale głównie kolejność. Tak bynajmniej mi mówili 2 lata temu

Zalewaja - chyba gra rolę właśnie kolejność. No chyba że jesteś matką samotnie wychowującą dziecko. Jakieś tam jeszcze preferencje sa brane pod uwagę, ale głównie kolejność. Tak bynajmniej mi mówili 2 lata temu
No nie wiem ale chciałabym tam bo miałabym całą trzódkę obok siebie :) A jaką masz opinie o żłobku?

Ja jestem zadowolona. Choć moja Wiki to mały dzikusek i nie chce sie bawić. . Ale w domu mi dużo opowiada - ciocie uczą ich dużo piosenek, czytają. Nikt na nią nie krzyczy. Jedzenie smakuje. Czyściutko, kolorowo, ładnie. Na Bocianku tez było fajnie, tyle że wyposażenie słabsze.
Zalewaja - a gdzie masz resztę trzódki? :)

Hej laski melduję się w ten piękny dzionek.

Witam nowe mamusie.

R.w pracy,Maciek w szkole,
Emil dziś i jutro wagaruje,bo jego pani nie ma,
i mają zajęcia na świetlicy,więc został w domu.

Niedawno wróciliśmy z młodym ze spacerku,i z zakupów.
Zaszliśmy do carefura,a tam mi kuzyn mówi,
ciotka było przyjść wczoraj,jakie były promocje na herbatki,
np.Lipton 100 szt.,teatley 100 szt,saga 200 szt,liptonki owocowe te po 25 szt,
były po
......99 gr..
Opitoliłam go że nie dał mi znać,dziś udało mu się znaleźć jeszcze jedną sagę na najwyższej półce 200szt.za 99 gr,
to sobie wzięłam.
Ale najlepsze jest to ,że ja wczoraj byłam w carefurze,i oczywiście nic nie widziała,
a że jego nie było na sklepie,
to nie miał mi kto palcem pokazać hahaha
laugh.gif
laugh.gif
.
Wpadłam tylko,wzięłam co miałam wziąć,i do domu biegiem.
realmad2.gif

Pogoda cudna,jak mi się nie chce iść do pracy buuu.

reklama
Witajcie :)

Znów pięknie dziś w naszych stronach. Dzięki Dziewczyny za radę :* Wychodzimy z małą na dwór, żal w taką pogodę nie wychodzić. Na razie nic więcej się Kindze nie dzieje poza tym kaszlem podczas snu. Tylko, że jak już pokaszle przez sen to czasem wymiotuje...Miały/mają tak Wasze dzieci?

Do góry