reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

julita, mieszkam 3 km od Nowej Słupi, tj. trasa Kielce - Ostrowiec Św. :-) Kielce znam w miarę dobrze, bo 3 lata tam mieszkałam studiując licencjat, a mgr robiłam zaocznie. Mieszkałam wówczas na Bocianku rok, a 2 lata na Os. Słoneczne Wzgórze :-D
Co więcej? Hmmm..... rodziłam na Prostej.

Dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie :*
hmm to ja jestem bliżej Ostrowca tj Starachowice

reklama
Przedszkole na Pomorskiej Domisiowo naprawdę jest superr polecam panie bardzo fajne miłe sympatyczne tylko że Patryk będzie miał w sierpniu 3 lata a tam są mniejsze dzieciaczki więc kurczę troszkę się obawiam że będzie stał w miejscu.. od września miał iść do przedszkola niestety się nie dostał i od września chcemy go już dać do przedszkola już normalnie na cały tydzień... teraz Patryk chodzi na Pomorską tak 3 dni w tygodniu ale tam jest do 4 lat

Nie wiem czy spamiętałam co przeczytałam. Wreszcie się tu uch zrobił.
Zalewaja - a do którego żłobka się chcecie dostać? My rok musieliśmy prywatnie chodzić, bo tez nie dostaliśmy się pierwszym razem. Jest faktycznie ciężko o miejsce.
Samotronka - to jak do 4 lat jest to przedszkole i Wam pasuje,m to nie ma sensu chyba zmieniać. A próbowaliście składac papiery o ponowne rozpatrzenie wniosku do przedszkola publicznego? W niektórych jest chyba dodatkowy nabór?
Monia - to ładne widoki masz. Tam chyba pięknie góry nasze widać? ;-)

reklama
Zalewaja - Moja Wiki tam teraz chodzi. W zeszłym roku to od północy ludzie stali w kolejce. Nie wiem jak było teraz.
Julita - tak, wreszcie wiosna. :-)

Do góry