reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam, jestem tu nowa i mam nadzieje że mnie przygarniecie.
W kilku słowach coś o mnie: jestem mama 8 letniego Maksa i 14miesiecznej Melci, mieszkamy w Kielcach, obecnie na wychowawczym. Teraz korzystamy że pogoda powoli zmienia się na korzyść i planujemy długie spacery, problem w tym że nie mamy z kim chodzić i troche nam smutno :( pozdrawiam

reklama
Samotronka - a co z przedszkolem do którego dajesz dziecko? Pisałaś chyba że super? Co się stało że szukasz nowego? Coś z nim nie tak? napisz koniecznie
Zalewaja - witaj. Z której części Kielc jesteś?
My już wyciągnęliśmy zjeżdżalnie dzieciom. Ale było radości. I jeszcze puszczali bańki na dworzu, szkoda że tylko sobota była taka ładna

Witajcie :)

Ja też jestem tu nowa, na Waszym wątku. Jestem mamą 21 miesięcznej córeczki. Mieszkamy 37 km od Kielc. Udzielam się na forum BB od 3 lat. Chętnie poznam Was bliżej jako inne Mamy z moich stron.

Witam, jestem tu nowa i mam nadzieje że mnie przygarniecie.
W kilku słowach coś o mnie: jestem mama 8 letniego Maksa i 14miesiecznej Melci, mieszkamy w Kielcach, obecnie na wychowawczym. Teraz korzystamy że pogoda powoli zmienia się na korzyść i planujemy długie spacery, problem w tym że nie mamy z kim chodzić i troche nam smutno :( pozdrawiam
witaj witaj:)
pisz jak najwięcej w grupie raźniej:)
Samotronka - a co z przedszkolem do którego dajesz dziecko? Pisałaś chyba że super? Co się stało że szukasz nowego? Coś z nim nie tak? napisz koniecznie
Zalewaja - witaj. Z której części Kielc jesteś?
My już wyciągnęliśmy zjeżdżalnie dzieciom. Ale było radości. I jeszcze puszczali bańki na dworzu, szkoda że tylko sobota była taka ładna
a my przymierzamy się do kupna rowerka dla młodej

Witajcie :)

Ja też jestem tu nowa, na Waszym wątku. Jestem mamą 21 miesięcznej córeczki. Mieszkamy 37 km od Kielc. Udzielam się na forum BB od 3 lat. Chętnie poznam Was bliżej jako inne Mamy z moich stron.
a dokładnie skąd jesteś? tzn z której strony kielc??

reklama
julita, mieszkam 3 km od Nowej Słupi, tj. trasa Kielce - Ostrowiec Św. :-) Kielce znam w miarę dobrze, bo 3 lata tam mieszkałam studiując licencjat, a mgr robiłam zaocznie. Mieszkałam wówczas na Bocianku rok, a 2 lata na Os. Słoneczne Wzgórze :-D
Co więcej? Hmmm..... rodziłam na Prostej.

Dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie :*

Do góry