reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hello.
Julitka,a gdzie do prywatnego chcecie dać Maję,do tego na mickiewicza,czy do jakiegoś innego,bo już w przedszkolach prywatnych to się nie orientuję??
A pytałaś w tym na szlakowisku,albo w naszym?
kochana nie wiem jeszcze myślałam o tym na grzybowej, a na szlakowisku jeszcze nie byłam właśnie muszę się wybrać może w czwartek pójdę.

reklama
witam
bo jeszcze mnie tu nie było:-)
właśnie wiosna idzie a ja ciągle mam wrażenie że jestem jedyną z Kielc

ja jestem, ale weny na pisanie nie mam
U nas tez ciągle choroby

Dzieci troche chorowały, wyzdrowiały, to mąż cherla. Już lepiej. Ale tata od 3 miesięcy strasznie kaszle. Wczoraj wysłali go do szpitala. Tam stwierdzili że zapalenie płuc. Dopiero co 2 lata temu chyba był w szpitalu z zapaleniem płuc, wodę w płucach miał. Ale tak to jest przy robotach na budowie w zimie
U siostry mała gorączkuje od niedzieli - po 40 stopni ma. Generalnie - młyn mamy. Ja odbieram 3 dzieci, żeby siostra z tą małą nie musiała na dwór wychodzić. No i jeszcze Wiki urodzinki szykuję na niedzielę, a w sobotę musimy nadprogramowo do pracy ...

Witajcie........
U mnie młoda chora, zaczęło się w niedziele, dziś było już ok więc poszła do przedszkola ale wróciła z takim kaszlem że jestem załamana:(..wieczorem idziemy z nią do lekarza.
Taki to już urok marca i początki w przedszkolu:( na razie na pewno nie pójdzie.:no:

Mrozik najlepsze życzonka dla Wiki w dniu urodzinek:)

oooo fajnie a gdzi???

Kochana no a gdzie u nas oprócz wiazek można znaleźć pracę,
w starachowicach jak nie w Constarze.

No rozmowa ok.ale niestety nie mogłam przyjąc na chwilę obecną stanowiska,które mi zaproponowano,
nie dalibyśmy rady z m.
Tam są specyficzne godziny pracy,od 17-2 w nocy,albo coś z tych rzeczy.
Kobitka powiedziała że jest ok.i żebym się nie martwiła,bo ją cieszy bardziej to że ja grzecznie odmówiłam,i powiedziałam o co chodzi,
niż miałabym się przyjąc i po 2-3 tygodniach przenosić się na inny dział,
lub rezygnować,a ona znowu zostaje bez pracownika.
Zapisała sobie na moim CV,że jestem żoną R.K.
I powiedziała mi że jak tylko znajdzie dla mnie coś odpowiedniego to zadzwoni.

reklama
Śnieg nam wszystkim popsuł szyki,
przykrył jajka i koszyki
a kurczaczkom zmarzły nóżki,
więc się tulą do rzeżuszki,
lecz choć śnieg nam pada w święta
i pogoda taka wstrętna
my święconym się dzielimy
i radości wszem życzymy.

Do góry