reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hello.
Julitka,a gdzie do prywatnego chcecie dać Maję,do tego na mickiewicza,czy do jakiegoś innego,bo już w przedszkolach prywatnych to się nie orientuję??
A pytałaś w tym na szlakowisku,albo w naszym?
kochana nie wiem jeszcze myślałam o tym na grzybowej, a na szlakowisku jeszcze nie byłam właśnie muszę się wybrać może w czwartek pójdę.

reklama
witam
bo jeszcze mnie tu nie było:-)
właśnie wiosna idzie a ja ciągle mam wrażenie że jestem jedyną z Kielc

ja jestem, ale weny na pisanie nie mam
U nas tez ciągle choroby

Dzieci troche chorowały, wyzdrowiały, to mąż cherla. Już lepiej. Ale tata od 3 miesięcy strasznie kaszle. Wczoraj wysłali go do szpitala. Tam stwierdzili że zapalenie płuc. Dopiero co 2 lata temu chyba był w szpitalu z zapaleniem płuc, wodę w płucach miał. Ale tak to jest przy robotach na budowie w zimie
U siostry mała gorączkuje od niedzieli - po 40 stopni ma. Generalnie - młyn mamy. Ja odbieram 3 dzieci, żeby siostra z tą małą nie musiała na dwór wychodzić. No i jeszcze Wiki urodzinki szykuję na niedzielę, a w sobotę musimy nadprogramowo do pracy ...

Witajcie........
U mnie młoda chora, zaczęło się w niedziele, dziś było już ok więc poszła do przedszkola ale wróciła z takim kaszlem że jestem załamana:(..wieczorem idziemy z nią do lekarza.
Taki to już urok marca i początki w przedszkolu:( na razie na pewno nie pójdzie.:no:

Mrozik najlepsze życzonka dla Wiki w dniu urodzinek:)

oooo fajnie a gdzi???

Kochana no a gdzie u nas oprócz wiazek można znaleźć pracę,
w starachowicach jak nie w Constarze.

No rozmowa ok.ale niestety nie mogłam przyjąc na chwilę obecną stanowiska,które mi zaproponowano,
nie dalibyśmy rady z m.
Tam są specyficzne godziny pracy,od 17-2 w nocy,albo coś z tych rzeczy.
Kobitka powiedziała że jest ok.i żebym się nie martwiła,bo ją cieszy bardziej to że ja grzecznie odmówiłam,i powiedziałam o co chodzi,
niż miałabym się przyjąc i po 2-3 tygodniach przenosić się na inny dział,
lub rezygnować,a ona znowu zostaje bez pracownika.
Zapisała sobie na moim CV,że jestem żoną R.K.
I powiedziała mi że jak tylko znajdzie dla mnie coś odpowiedniego to zadzwoni.

reklama
Śnieg nam wszystkim popsuł szyki,
przykrył jajka i koszyki
a kurczaczkom zmarzły nóżki,
więc się tulą do rzeżuszki,
lecz choć śnieg nam pada w święta
i pogoda taka wstrętna
my święconym się dzielimy
i radości wszem życzymy.

Do góry