reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
jak na złość dziś też brzydko... no żesz...nawet sie człowiekowi na spacer nie chce wyjść... blleee....do kitu... pije już 2 kawe i wciąż mi sie spać chce..

Się witam kobietki wieczorowo.
Sol wydaje mi si ze watek nie umiera,
a korzystalysmy z ostatnich dni wakacji.

Wakacje minęły nam fantastycznie,wędrówki,wycieczki,
i wakacje nad morzem.
Od jutra zaczyna się nam wielki dzień,dla chłopaków.
Maciek nowa wychowawczyni ,czyli 4-to klasista pełną gębom,
jeszcze nie znamy wychowawcy,a Emil zerówkowicz,
Panią znamy cudna kobitka,p.Asia świetny pedagog.
Jak zobaczyłam że to ona będzie prowadziła Emiloskiego klasę
to gęba mi się uchachała :-D:-D.
Od jutra zaczynam nocki,po 2 miesiącach,nie wiem jak przetrwam,
walnę kawę szatana na noc,to może jako tako będzie.

Buziaki i spokojnej nocki.

Witam:)
No i po urlopie, 3tygodnie zleciało nie wiem kiedy ale co ważne odpoczęłam teraz czekać będę na dni wolne -świąteczne:) To będą nasze pierwsze święta w naszym domu.
Ale czuje się już jesień, zbliża się wielkimi krokami, ranki i wieczory już bardzo chłodne.
Miłego dnia:)

Zgadzam się z Julitą, jak ciepło jest to każdy gdzieś wybywał a nie siedział na forum... chociaż w sumie bywają osoby które wolą przed kompem hehe
Julita, to szczęściara z Ciebie że odpoczęłaś...mi jakoś nie było dane kurcze...bez przerwy było coś do zrobienia tak że wróciłam do pracy bardziej zmęczona... niom, już się czuje jesień, te poranki, mgły... u mnie w pracy już mocno zawitała, zaczęłam robić kompozycje jesienne i mam wrzosów od groma :-)
przyszły mi ostatnio fajne i do tego tanie ręcznie ozdabiane doniczki, jak co to zapraszam ;-)
Floart Studioflorystyczne | Facebook
tak mi się w tym miesiącu wszystko kumuluje ze szok- w pracy ciągle śluby i kupa roboty i do tego jeszcze przeprowadzka... nie wiem jak ja to ogarnę

reklama
No i pierwszy dzien pracy po przerwie urlopowej mam juz za soba zle nie bylo;).
Pogoda piekna lubie taka bo te upaly w lato dały mi w kość.
Teraz jest cieplutko pięknie:)

Do góry