reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

no i avansowałam:-D. I wakacje zacząć czas!!! Mdlości już nie czułam od 2 dni i czuję się naprawde świetnie, mam nadzieje, że tak już zostanie:-)

reklama
Witam się niedzielnie.
Mnie znowu wywiało do rodziców i tak spędziłam tam z małym dwa tyg,teraz jesteśmy w ck, musimy odpocząć od komarów. Mały przy każdym ukąszeniu strasznie gorączkował, a ostatnio wylądowaliśmy na pogotowiu z nadkażeniem :-( Dziś dopiero wojtek przespał noc tak to codziennie goraczka, byliśmy u lekarza i stwierdzono czerwono gardło, ale dziwne bo wszystko tak zajada, patrzyłam gardełko blade.Mówię Wam że wysiadam już przy tych chorobach. A co będzie jak pojdzie do przedszkola :szok:
Troszkę was poczytałam, ale zaległości chyba nie nadrobię wszystkich.
Witam nowe Mamy.
Halina ja mam męża z Jędrzejowa ;-)
Sol to praca już oddana tak? Teraz odpoczywasz do września :D
Ciacho spóźnione Sto Lat! Śliczne zdjęcia Marcelinki.
Julitka ale rośnie Ci gwiazdeczka , zerkałan na nk :-)
Truska to odpoczęłaś juz troszkę w wakacje.
Wiktorek idzie do przedszkola?

Tyle się miałam opisac i wyszło mi z głowy:sorry2:

Miłej niedzieli

Wielkie JOł. Padam. Semestr zakończony:) Same 4 i 5:D Dziś byliśmy na chrzcinach u szwagra (brata męża). Moje dziecko mnie zadziwia. Wszystkie dziecka się darły w koście le, nawet starsze, a moja nic, spała w najlepsze. Mówię Wam Anioł nie dziecko. Jakbym miała mieć wszystkie takie to nawet na pięcioro bym się zdecydowała ( w planach jeszcze tylko jedno). Jak zrzucę zdjęcia to coś wkleję < zobaczycie jakie byłyśmy szałowe:p> Za dwa tyg my się chrzcimy. Ale będzie jazda, bo u nas nie ma takiego jakiegoś lokalu co by się nadawał, więc wszystko w domu robimy.
EEE myślałam, że będzie burza a tu widzę, że poszło na Kraków. To idę włączyć pralkę:)

AAAA, jak tam zadowolone z wyborów?

ciacho - a z czego być zadowolonym - trzeba było mniejsze zło wybrać i tyle :dry: Bo obaj do niczego :dry: Ostatecznie wyniki tych wyborów były praktycznie znane od początku że w drugiej turze tych dwóch baranów skończy. A teraz będzie weselej niż za komuny :-p Mam nadzieję że za rok czy dwa nie będzie trzeba przeprowadzać się na inny kontynent i zmieniać obywatelstwo co by się do tego burd.. nie przyznawać :-D To fajnie ze Ci przespała w kościele :-D Moja na chrzcie własnym biegała i śpiewała po swojemu co rozbrajało księdza :-D

Spadam dzwonić do Joanny bo miałyśmy dzisiaj się spiknąć :-D
A i info od Truski - dzisiaj pojechali na dwutygodniowe wczasy - takim to dobrze :-p

mrozik, współczuję. Już posłałam parę groszy na małego i postaram się propagandę zrobić w jego sprawie:)

Dodałam nasze zdjątka na zamkniętym:)

Rany jakie tu pustki;)) Dziewczyny chyba wczasują i nie mają czasu na bb:)'
U mnie jak na razie kiepsko mam doła i ciężko mi ale trzymam pozory dopiero jak sama jestem to sobie smutkuje....

Miłego weekendu dziewuszki:)

Wielkie JOł. Padam. Semestr zakończony:) Same 4 i 5:D Dziś byliśmy na chrzcinach u szwagra (brata męża). Moje dziecko mnie zadziwia. Wszystkie dziecka się darły w koście le, nawet starsze, a moja nic, spała w najlepsze. Mówię Wam Anioł nie dziecko. Jakbym miała mieć wszystkie takie to nawet na pięcioro bym się zdecydowała ( w planach jeszcze tylko jedno). Jak zrzucę zdjęcia to coś wkleję < zobaczycie jakie byłyśmy szałowe:p> Za dwa tyg my się chrzcimy. Ale będzie jazda, bo u nas nie ma takiego jakiegoś lokalu co by się nadawał, więc wszystko w domu robimy.
EEE myślałam, że będzie burza a tu widzę, że poszło na Kraków. To idę włączyć pralkę:)

AAAA, jak tam zadowolone z wyborów?

Witam moja córcia tez jest spokojna , grzeczna moja cała rodzina zazdrosci mi takiego spokojnego dziecka mam nadzieję ze tak będzie z drugim dzieckiem , o kture się obecnie staramy. :tak::-) pozdrawiam

reklama
Witam moja córcia tez jest spokojna , grzeczna moja cała rodzina zazdrosci mi takiego spokojnego dziecka mam nadzieję ze tak będzie z drugim dzieckiem , o kture się obecnie staramy. :tak::-) pozdrawiam

Gratki ddla córci, że taka spokojna i grzeczna:)
Ja o swojej raczej nie mogę powiedzieć że jest nie grzeczna bo jest za mała, a że płacze no niestety ciężko przechodzi kolki:(
Sol jak się czujecie Ty i Maleństwo???
Asiulka a co u ciebie? Pewnie wakacjujesz z chłopcami:) To udanego wypoczynku życzę:)

Miłego dnia kobietki:))

Do góry